Znaju kako sa decom: Ovi znakovi Zodijaka su najbolji očevi
Foto: Shutterstock

Savršen roditelj ne postoji, no muškarci rođeni u nekim horoskopskim znakovima, zahvaljujući svojim karakteristikama, vrlo verovatno će biti jako dobri u podizanju dece. Sinovi će ih videti kao junake, a ćerke kao svoje prve ljubavi. Zaštitnički su nastrojeni, strpljivi i brinu o deci. 

Jarac

Neverovatno prizemljen i strpljiv Jarac je izuzetno praktičan otac. Želi da njegovo dete shvati važnost napornog rada i ostvarivanja zadatih ciljeva. Iako detetu neprestano ukazuje koliko je obrazovanje važno, otac rođen u ovom horoskopskom znaku nikad nije grub u svom pristupu. Takođe, želi da njegovo dete izraste u nezavisno i znatiželjno biće.

Bik

Otac Bik je utelovljenje strpljenja i uvek je blizu i spreman zaštititi dete. Osigurava podršku detetu u svakom trenutku i definicija je superheroja. Učiniće sve da detetu omogući najbolje. 

Rak

Porodica je najvažnija pripadnicima ovog horoskopskog znaka, a to uključuje decu. Otac Rak će se pobrinuti da se njegovo dete oseća voljeno i da nauči da mu je porodica uvek podrška, bez obzira na sve. 

Strelac

Tata Strelac je zabavan, voli putovanja i avanture, a dete će to obožavati. Trudiće se da njegovo dete bude nezavisno i uživa u životu punim plućima. Iako želi da se njegovo dete dobro snađe, ne želi da to znači da se ograniči na jedan grad ili zemlju. Podstiče dete da ostvaruje svoje snove i podseća da je uvek iza njega, kao pravi navijač.

Lav

Lav se ponosi postignućima svog deteta i voli ga pokazivati svetu. Dete smatra najvrednijom stvari koju ima te će ga paziti i maziti, ali se i suzdržavati, svestan detetove dobrobiti. 

Komentari (1)

Loading
Bibi

15.09.2021 08:20

Za ostale znake horoskopa ne znam ali sto se tice opisa za bika, se ne bih slozila ni najmanje. Totalna suprotnost od opisanog. Naravno, iz mog iskustva.