Zvezde otkrivaju: Koliko dece bi trebalo da imate prema horoskopskom znaku?
Foto: Pixbay

OVAN: MAMA RATNICA S PUNO DECE

Žene u ovom znaku mogu imati puno dece. Troje, četvoro ili još više? Zašto? Pa za početak, vi ste pomalo impulsivne. Zaljubićete se u prvu bebu i više nećete moći da stanete. Međutim, nema razloga za brigu jer je ovo borbeni znak zodijaka. Imate sve što je potrebno za izazove u roditeljstvu. Moćni ste i sigurni. Vi ste nezavisni, ali i pomalo diva. Zato što ste mama, ne znači da ćete izgubiti sebe. Razumete da trebate odvojiti vlastiti život od porodičnog. Takođe, želećete da vaša deca imaju svoj život kad odrastu, tako da je mala šansa da ćete postati mama “gnjavator i perfekcionista”.

BIK: OZBILJNA MAMA DVOJE DECE

Prema zvezdama, mama u ovom znaku trebala bi imati dvoje dece s malom razlikom u godinama. Strpljive ste i brižne, što su divne osobine kada se brinete o maloj deci. Dvoje dece je dovoljno za vas - više od toga znači da biste mogli biti preopterećeni. Kada se radi o roditeljstvu, znate kako napraviti dobru kombinaciju zabave i odgovornosti. Ozbiljni ste kada je to potrebno. Reći ćete svojoj deci da dvaput pogledaju pre nego što pređu ulicu i oni će to uraditi. Ali tek kad stignu na drugu stranu moći ćete da se opustite i uživate. Stojite čvrsto na zemlji, ali se ne bojite povremeno skočiti u blato s decom. Srećom za vašu porodicu, vi vrlo pažljivo trošite novac. Nećete ga potrošiti ni na šta ludo. Vaspitaćete svoju decu da poštuju autoritet i lepo se ponašaju.

BLIZANCI: NEPREDVIDLJIVA MAMA BLIZANACA

Kao dvostruki znak zodjaka, zvezde će predvideti blizance za vas. Blizanci imaju dve strane i puno ljubavi za sve što je dvostruko. Brižni ste i volite podsticati genijalnost u vašoj deci. Vaši mališani će znati da čitaju mnogo pre ostale dece. Međutim, nemojte dozvoliti da prevlada vaša nestrpljivost. Vaša deca znaju da s vama nikad neće biti dosadno. Vi ste kompleksna osoba i često imate različita mišljenja o istoj stvari. S jedne strane bićete jako strogi u vezi hrane koju vaša deca jedu, ali i potpuno opušteni kada se radi o vrsti muzike koju slušaju. Možda ih i sami odvedete u neki klub! Vi sigurno niste tradicionalna mama, a vaša deca će voleti vašu strast i želju za životom.

RAK: POSVEĆENA MAMA DVOJE DECE

Za Račicu, astrologija predviđa dvoje dece među kojima je razlika nekoliko godina. Vi ste majka zodijaka, vi imate urođeni majčinski instinkt i ljubav prema roditeljstvu. Vi ste zapravo mama svim vašim prijateljima, a ponekad vam se čini da ste rođeni kako biste bili MAMA. Uživate u svom domu i porodičnim vezama, tako da niko neće biti iznenađen ako svoj život odlučite da posvetite samo deci. Međutim, možete biti skloni promenama raspoloženja, zbog čega vam zvezde predlažu nekoliko godina razlike između rađanja vaše dece. Od samog početka imaćete duboku vezu sa svojom decom. Bićete uključeni u svaki segment njihovog života, a posvetićete se tome da za njih izgadite srećan i zdrav dom.

LAV: STRASTVENA MAMA OD DVOJE DO ČETVORO DECE

Svaka Lavica treba svoje laviće. Zvezde misle da treba da imate od dvoje do četvoro dece. Možda vam zvuči kao da su to veliki brojevi. Ne brinite! Multitasking je nešto što je vama urođeno, a uz to ste još veoma strpljivi. Imate prirodni majčinski instinkt koji će nadjačati vašu potrebu za samostalnošću. Vašu nezavisnost prenećete i na vašu decu. Strastvena ste osoba, pa ćete takvi biti i u ulozi majke. Ponosno ćete podizati uspešnu i sposobnu decu. Vaši mališani će biti inspirisani vašim uspehom i uvek ćete im biti uzor.

DEVICA: UREDNA MAMA JEDNOG DETETA

Zvezde predviđaju jedno slatko dete za vas. Iskreno, znate da možete postati nespokojni i previše pod stresom u nekim situacijama. Ni u roditeljstvu ne bi bilo drugačije. Najbolje je za vas da imate jedno dete kome se možete posvetiti u potpunosti. Uživaćete u izlivima ljubavi i pažnje prema svom detetu. Volite da imate red u svom životu. Dnevnici hranjenja će biti savršeno popunjeni. S druge strane, umete biti potpuno opušteni, a znate se opustiti i u igri s decom. Vi ste mozak, pa će vam možda ponekad biti teško provesti ceo dan s malenim bićem koje se razvija. Ali majčinstvo je putovanje koje je puno avantura i mudrosti. Doći ćete na mesto na kome baš trebate da budete!

VAGA: URAVNOTEŽENA MAMA DVOJE, ČETVORO ILI ŠESTORO DECE

Vage vole ravnotežu, pravednost i ravnopravnost. U stvari, vama su toliko važne ove stvari da zvezde misle da možete imati različit broj dece. Vi ste takođe osoba koja je otvorena za usvajanje jer je vaša empatija bezgranična. Žudnja za ravnotežom će odrediti vaš roditeljski stil. Tražićete mirnu tačku u majčinstvu, čak i kad je haos oko vas. Kad deca dođu u vaš život postaćete organizovani i poštovati raspored. Bićete opčinjeni time što ulažete sebe u odrastanje svoje dece. Uživaćete u pomaganju i organizovanju njihovih života.

ŠKORPIJA: EKSCENTRIČNA MAMA PUNO DECE

Škorpiji se sviđa ideja da odgaja čitavu vojsku dece, a zvezde se slažu da biste savršeno odradili taj zadatak. Vi se temperamentan znak, ali to samo znači da ćete imati dovoljno ljubavi za svu svoju decu. Imate snažnu želju da se okružite voljenima. Kada se radi o roditeljstvu možete biti pomalo ekscentrični. Vaša raspoloženja se često menjaju, a deca neće uvek biti savim sigurna trebaju li ostati ili "pobeći". Međutim, bićete uvek tu da im čuvate leđa. Snažno štite svoju porodicu, a kao vodeni znak poznato je da se vrlo brzo prilagođavate i majčinstvu. Tačno ćete znati šta treba preduzeti čim prvi roditeljski izazov dođe pred vas!

STRELAC: MAMA AVANTURISTA JEDNOG DETETA

Ženu Strelca zvezde vide s jednim detetom, a možda neće ni poželeti da se ostvari u roditeljskoj ulozi. Nemojte ovo pogrešno razumeti, ove mame su apsolutno super. Međutim, zbog svoje avanturističke prirode teško ostaju na jednom mestu, i zbog toga im može biti teško da se bore sa zahtevima majčinstva. Ako odlučite da svoje dete nosite sa sobom po celom svetu, bićete najbolji u tome, a vaše dete će imati najlepše detinjstvo. Vaš duh je slobodan, tako da će biti potrebna prilična volja da se prilagodite kada postanete mama. Volite živeti u sadašnjem trenutku, impulsivno raditi i iznad svega verujete svojim instinktima. Podizanje deteta traži puno energije i vremena, zato je potrebno da budete iskreni prema sebi kada postavite pitanje: da li ste spremni za predanost i istrajnost. Kada se odlučite za majčinstvo, vaše dete će biti veoma srećno s majkom poput vas.

JARAC: SUPER MAMA TROJE DECE

Ovaj znak može učiniti baš sve! Ozbiljno, kao da ste super biće ili nešto slično. Neće vam biti problem da podignete troje dece s malom razlikom u godinama, držite sve pod kontrolom u kući i radite uspešno svoj posao. Ne brinite, u vrlo kratkom periodu, vaša deca će vam pomagati. Kao što je Rak majčinski znak, tako je Jarac očinski znak što će uticati na vaš stil majčinstva. Vi ste zapovednik koji voli strukturu i moć. To znači da se ne bojite sprovođenja pravila i podučavaćete svoju decu teškim lekcijama. To ne znači da ne možete biti emotivni ili da nemate svoju žensku stranu, to samo znači da razumete da je roditeljstvo težak posao, ali neko to mora da obavi.

VODOLIJA: PRILAGODLJIVA MAMA JEDNOG DETETA

Volite avanturu i maštu. Imate dečju energiju u sebi zbog koje se teško prilagođavate na majčinstvo. Zvezde kažu da biste uživali s jednim detetom kome biste se mogli posvetiti, a da pritom ne izgubite svoju maštovitu stranu. Vi ćete biti prilagodljiva mama. Sve vas zanima i isprobaćete svaki savet da vidite koji najbolje funkcioniše za vas i bebu. Uz sve to eksperimentisanje, vama će biti prijatno u vašoj ulozi. Svoje dete ćete uvek podržati bez obzira šta želi da postane glumac, naučnik ili učitelj. Bićete spremni da ga naučite svemu što je potrebno da zna. Iz sveg srca ste posvećeni, ali ćete detetu dati slobodu koja mu je potrebna.

RIBE: TOPLA MAMA PETORO DECE

Pazite se Škorpije, Ribe bi mogle da vas pobede u igri, koji horoskopski znak ima najviše dece. Kao i ribe i vi želite da se okružite svojim malim jatom. Zvezde misle da ćete biti srećni s petoro dece, a možda i više. Ispunjeni ste emocijama i ne možete dočekati vreme kada ćete se brinuti o svojoj porodici i voditi decu kroz život. Kada se radi o roditeljstvu, topli ste, ali i pomalo perfekcionista. Sve mame će biti ljubomorne na vas. Vi ste mama koja će pratiti poslednje modne trendove, ali i osigurati svojoj deci topao dom pun ljubavi. Vi ćete biti uzor svojoj deci, a ostale mame će želeti da budu kao VI. Puni ste beskrajne ljubavi i podrške za svoju porodicu, a vaša vrata uvek su otvorena kako za članove porodice tako i za prijatelje i komšije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading