Svako ima slabu tačku: Zodijak otkriva male tajne za osvajanje horoskopskih znakova
Foto: Shutterstock

Ovan

S njima budite direktni, neka oni budu ti koji odlučuju o svemu. Budite avanturistički nastrojeni, dajte im prostora da se dokažu.

Bik

Ukoliko želite da osvojite srce osobe rođene u ovom zemljanom znaku, morate biti odmereni. Ne požurujte ih, potrudite se da izgledate dobro, ne igrajte igrice tipa da ste nedodirljivi, budite pouzdani i odani.

Blizanci

Oni su pričalice. Flertujte s njima, pričajte im puno, budite šaljivi i uzbudljivi. Takođe, dajte im prostora da i oni ispričaju vama sve što žele i budite spremni da ih dugo slušate.

Rak

Ukoliko vam je cilj da osvojite osobu rođenu u ovom vodenom znaku, zatražite od nje pomoć, pričajte o porodici, družite se kod kuće, budite ljubazni, brižni i tradicionalni.

Lav

Niko kao oni ne voli da je u centru pažnje. Laskajte im, neka oni preuzimaju inicijativu, ali i pokažite privrženost, napravite ih ljubomornima, pokažite da je zabavno biti uz vas.

Devica

Device će "pasti" na to ako im tražite pomoć ili savet. Potrudite se da uvek izgledate doterano, ne glumatajte jer će vas "pročitati", pokažite da imate zdrav razum i iznad svega budete strpljivi.

Vaga

Njihov šarm je neodoljiv, a ako ste rešili da osvojite predstavnika ovog znaka budite uglađeni i fini. Dajte im osećaj slobode, slušajte ih i potrudite se da im budete najbolji prijatelj - neće vam odoleti.

Škorpija

Niko ne voli nedokučenost i misteriju kao Škorpije. Zato budite misteriozni, ali i iskreni i lojalni - Škorpije su pronicljive i lako će ustanoviti ako samo pomislite da ih izdate.

Takođe, nemojte im govoriti šta da rade, pustite ih da sami urade ono što su naumile.

Strelac

Kao Jupiterova deca, osobe rođene u znaku Strelca su večiti optimisti. Ako želite da ih osvojite, budite šaljivi, iskreni i otvoreni. Flertujte s njima i dajte im prostora da shvate koliko će im život biti dosadan bez vas.

Jarac

Oni su tradicionalisti. Pokažite da ste sofisticirani i otmeni, budite marljivi i ambiciozni i nemojte sve slobodno vreme provoditi sa njima.

Hladno srce Jarca lakše ćete osvojiti ako shvati da ne može da bude sa vama non-stop i da vam je posao nekada važniji od ljubavi.

Vodolija

Deca budućnosti stavljaju prijateljstvo ispred flerta i ljubavi. Ako vam je stalo da osvojite srce Vodolije, prvo joj postanite prijatelj. Budite jedinstveni, dajte joj slobodu, iznenadite je i nemojte biti napadno emotivni.

U najkraćem - budite mađioničar. Ako na to niste spremni, sa Vodolijom ćete zauvek ćete ostati zaglavljeni u frend zoni.

Ribe

Ako hoćete da osvojite najveće emotivce Zodijaka, budite romantični i empatični. Pozovite ih u šetnju, a ako ste žena glumite damu u nevolji - muškarac rođen u znaku Riba daće sve od sebe da postane vaš lični heroj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading