Astro saveti: Šarmirajte osobu koja vam se sviđa na osnovu horoskopskog znaka
Foto: Shutterstock

OVAN: Ovnu je bitan prvi utisak, ne samo kada je reč o pojavi već i manirima. Kod njih se posvećivanje pažnje ne meri samo lepim rečima, već i vrednim i skupim poklonima. Morate ga navesti da se on udvara vama jer je njima bitno da budu osvajači. Igrajte igre zavođenja, ali uvek gledajte da one budu iskrene i spontatne.

BIK: Posvećenost, bliskost i odanost je ono što Bika ispunjava. Vole kada je partner samo njihov. Obožava poklone. Uvek ga možete iznenaditi intimnom i prilagođenom atmosferom. Seks je važan za osobe rođene u ovom znaku, jer kroz njega pokazuju potpunu povezanost sa partnerom. Problemi mogu nastati ako očekujete da se on promeni i prilagodi vezi.

BLIZANCI: Zavođenje za Blizance znači samo jedno – originalnost! Atraktivan izgled je velika prednost, ali nije dovolja da zadržite njegovu pažnju. Oni prosto „odlepe“ ako shvate da možete intelektualno da im parirate. Zabavan karakter, dinamičnost i optimizam su osobine koje moraju da vas krase da bi ste imali Blizanca kraj sebe, jer „sličan se sličnom raduje“.

RAK: Rakovi su poznati kao veliki emotivci, tako da se od vas očekuje da budete iskreni i pažljivi. Žude za neprekidnim osvajanjem na što više načina, lepim rečima, nežnošću, toplim pogledima i zaljubljenim osmesima. Konkretni potezi se očekuju od vas jer Rak nikad ne pokreće inicijativu. Po koji poklon i sitnica će dodatno pokazati vašu iskrenu pažnju i nameru prema njemu.

LAV: Treba ga uvek pustiti da on bude „lovac“, kako bi osetio zadovoljstvo i ponos kroz osvajanje vaše pažnje. Pokazujte uvek koliko mu se divite. Ne preporučuje se igranje na kartu naivnosti, jer Lav ni najmanje nije naivan, a kada shvati šta radite, očekujte veoma neprijatno iznenađenje.

DEVICA: Fizički izgled nije od presudnog značaja, ako vas krase ozbiljnost, strpljivost i istrajnost. Očekuju izraženu inteligenciju i praktičnost, jer se onda osećaju kao da ste na istom nivou. Skupi pokloni vam neće pomoći u osvajanju jedne Device ukoliko ne uspete intelektualnim razgovorom da joj zagolicate maštu.

VAGA: Gomila potencijalnih udvarača mogla bi da vas obeshrabri, međutim ukoliko ste atraktivni i imate stila, sigurno ćete zainteresovati jednu Vagu. Delovaće da sve teče glatko, ali budite sigurni da se sa njima stvari brzo komplikuju. Uživaju da ih neko zavodi i osvaja, ljubavne igrice im hrane um i ego.

ŠKORPIJA: Pustite ga da se on udvara vama, jer ipak on je osvajač i rođeni pobednik. Snalažljivost, pamet i brzina su bitni jednoj Škorpiji kod njihovih partnera. Vole zajednička putovanja, ali da oni budu inicijatori istih, da oni biraju gde, jer i kroz to pokazuju ko je glavni.

STRELAC: Prvi sustret treba da vam bude iskren i otvoren. Budite im izazov, držite ih u neizvesnosti. Vole zabavu, ako imate iste afinitete, onda je to pun pogodak! Završna reč mora biti njihova, tako da se ne upuštajte u ozbiljnije rasprave, neće se dobro završiti!

JARAC: Od vas se očekuju tople emocije, ali i ozbiljnost. Ne vole da pričaju o svojim osećanjima, vode se samo zdravim razumom. Međutim, ako vas puste u svoj mali svet, doživećete količinu ljubavi i pažnje koju do sad niste spoznali. Vole sitnice koje im pokazuju da mislite na njih.

VODOLIJA: Upotrebite svoju maštu i talente ukoliko ih posedujete. Vodolije vole neposrednost i originalnost. Stalno im morate dokazivati da ste šarmantni, inteligentni i zabavni, u suprotnom ćete im brzo dosaditi. Nikad im nemojte potcenjivati inteligenciju. Na svaki njihov signal odgovorite samouvereno.

RIBE: Prema osobama u ovom znaku ne treba štedeti osećanja. Budite pažljivi, osećajni i iskreni. Podstičite njihovu maštu i senzualnost prilikom svakog susreta, za uzvrat ćete dobiti šarmantan osmeh i nežan pogled pun ljubavi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading