HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. AVGUST: Nova ljubav za Blizance, značana suma novca čeka Škorpije, prepreke i zastoji za Ovna
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Vreme je da donesete nove odluke na ovom polju. Moguće je da ćete morati da menjate neke stare šablone ponašanja kao i navike na polju posla. Okolnosti nisu na vašoj strani.

LJUBAV: Voljena osoba će pokazati da je spremna da preuzme inicijativu oko emotivnih promena koje su vam neophodne kako bi vaša veza mogla da opstane.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati probleme sa alergijama, iritacijama, aknama a mogući su i problemi sa ekcemom.

BIK

POSAO: Važno je da budete uporni u ostvarenju svojih namera i ambicija iako vam nije uvek lako da istrajete u svim svojim projektima. Pokažite da ste spremni da budete dosledni.

LJUBAV: Potpuno ste otvoreni i spremni ste da osobi koja vam se dopada ponudite ozbiljnu vezu. Želite stabilnu zajedničku budućnost sa osobom do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Očekuje vas poboljšanje na polju zdravlja. Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom planu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas brine.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete danas imati priliku da nađete novo radno mesto ako ste imali želju da menjate posao. Pred vama je povoljan dan koji donosi nove mogućnosti.

LJUBAV: Nova ljubav je pred vama. Spremni ste da pokažete svoja osećanja. Nadate se pozitivnom ishodu sa osobom do koje vam je stalo. Očekuje vas dobar dan.

ZDRAVLJE: Odlično stanje vas očekuje kada je u pitanju zdravlje. Puni ste energije i dobro se osećate. Pred vama je dan u kojem ćete imati mogućnost da na ovom polju rešite probleme.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. AVGUST: Nova ljubav za Blizance, značana suma novca čeka Škorpije, prepreke i zastoji za Ovna

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Možete da očekujete nalet novih kreativnih ideja koje će vam na poslovnom planu biti od velikog značaja. Sudbina je na vaašoj strani i lako ostvarujete sve svoje ciljeve.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, nastupa period kriza i otežanja. Stvari ne idu onako kako ste očekivali i razočarani ste zbog toga. Moguće je da ćete imati manje poteškoće.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva i naglašeno je da možete imati probleme sa varenjem. Vreme je da povedete više računa o svojoj ishrani kao i o navikama na ovom polju.

LAV

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite novu poslovnu saradnju koja će vam biti veoma značajna za buduću karijeru. Možte da se nadate pozitivnim preokretima.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepim trenucima sa osobom koju volite. Slobodni Lavovi uskoro ulaze u novu ljubavnu vezu. Pred vama je povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme vezane za pluća, kašalj i disajne puteve. Posvetite se više svom zdravstvenom stanju.

DEVICA

POSAO: Možete da se nadate stabilnoj poslovnoj situaciji. Sada nema većih promena i sve ide kao što ste očekivali na ovom polju. Pred vama je dobar period za posao.

LJUBAV: Nestrpljivi ste i nije vam lako da prihvatite činjenicu da partneru treba vremena da odluči oko nekih promena. Važno je da pokažete malo više fleksibilnosti.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje. Pred vama je faza u kojoj se veoma lako možete osloboditi viška kilograma. Potrudite se da se zdravo hranite i da redovno vežbate.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pozitivan razvoj događaja pogotovo ako ste se našli u nekoj rizičnoj ili komplikovanoj situaciji na poslu. Pred vama je period koji je povoljan za promene.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja za sada deluje uzdržano. Niste sigurni na koji način da se postavite prema njoj. Očekuje vas faza u kojoj ćete bito zadovoljni okolnostima.

ZDRAVLJE: Bez većih problema sa zdravljem. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da rešite probleme na ovom planu. Sve ukazuje na pozitivan ishod.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. AVGUST: Nova ljubav za Blizance, značana suma novca čeka Škorpije, prepreke i zastoji za Ovna

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do nekog cilja. Pred vama je jako povoljan dan tokom kog se sve okreće u vašu korist. Možete da očekujete i neki značajniji priliv novca.

LJUBAV: Prijaće vam otvoren razgovor sa voljenom osobom. Biće vam lakše kada neke stvari izgovorite naglas. Važno je da u komunikaciji budete iskreni i da ne skrivate svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta problema zbog ukočenosti. Počnite na vreme da radite vežbe za kičmu i leđa.

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan za adimistrativna pitanja kao i za rešavanje bilo kakve papirologije. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspešno ostvariti svoje ciljeve.

LJUBAV: Dolazi vam poznanstvo koje će na vas ostaviti veoma jak utisak. Spremni ste da menjate svoj život zbog ljubavi. Očekuje vas dobra faza na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost! Pred vama je period u kojem će vam bavljenje sportom veoma značajno doprineti zdravlju. Posvetite se svojim obavezama.

JARAC

POSAO: Generalno se nalazite u povoljnom periodu za posao. Sve ide onako kako ste očekivali. Potrudite se da sa svoje strane uradite ono što je do vas kako bi stabilnost zadržali.

LJUBAV: Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja vam deluje promenljivo i niste sigurni koliko možete da joj verujete. Moguće je da ćetre biti opterećeni nekim sumnjama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju nikakvi problemi. Moguće je da će dosta toga da ide u vašu korist danas pa se potrudite da uživate u lepom danu.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko budete primetili neke neobične događaje na poslovnom polju, potrudite se da oslušnete komentare okruženja. Pred vama je povoljan period za promene.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom danas. Ako ste slobodni, za sada nema novih dešavanja. Moguće je da ste se malo zatvorili u sebe i da niste spremni za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima. Pred vama je period u kojem biste na polju zdravlja mogli da budete osetljiviji. Mogući su vam i problemi sa štitnom žlezdom.

RIBE

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Moguće je da vam uskoro bliži i neko kraće putovanje. Potrudite se da budete dosledni svojim principima.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv flert i poznanstvo sa osobom koja nije istog porekla kao vi. Moguće je da vam neće biti lako da realizujete sve svoje planove.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina. U narednom periodu biste mogli da imate manje probleme na polju zdravlja zbog pada imuniteta. Važno je da vodite više računa o sebi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading