Sreća će im se osmehnuti: Ova tri horoskopska znaka očekuje sudbinski susret
Foto: Pixabay

Poznavaoci nebeskih prilika tvrde da su tri znaka miljenici sudbine ovog leta. Nekima od njih sreća će se osmehnuti na polju prijateljstva, drugima na polju ljubavi, a trećima na polju finansija i karijere.

1. Devica

Ukoliko ste zapali u krizu prethodnih meseci i čini vam se da su vam sve lađe potonule, glavu gore, jer će vam jedan susret promeniti život.

U drugoj polovini avgusta čeka vas prijatan sastanak sa starim prijateljem koji dolazi iz daljine i koji će vam pomoći da rešite neke nastale finansijske probleme. Ujedno, ponudiće vam mogućnost i da zajedno započnete novi biznis koji bi, na duge staze, mogao da vas učini bogatašem.

2. Vaga

Za Vage u poslednjem mesecu leta stiže neočekivan glas, a neko od rođaka doneće vam vest o nasledstvu. Moguće je da ćete dobiti i nešto novca i nekretninu.

Vama će se do kraja ovog meseca sreća osmehivati kada su u pitanju neočekivani dobici i neočekivani susreti.

Jedan od takvih susreta mogao bi u vaš život da donese i fatalnu ljubav.

3. Vodolija

Ovog avgusta deca budućnosti biće miljenici sudbine, bar kada je njihov emotivni život u pitanju.

Njihov sudbinsku susret odnosi se na ljubav. Vodolije će pred kraj ovog leta sresti nekog starog prijatelja koji im je zapravo i više od toga.

Shvatiće da među njima godinama tinja iskra ljubavi, koja će se ovog avgusta rasplamsati.

To je za njih nekako i logično, ali i fatalno, jer oni pre ljubavi traže prijateljstvo.

Ali ovog puta kockice će se poklopiti i oni bi mogli konačno da nađu emotivni mir i razumevanje, ali i partnera za “do kraja života”.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading