NEDELJNI HOROSKOP: Fantastičan period za Bikove i Lavove,  svetli dani su pred Vodolijim, a ovom znaku zvezde neće biti naklonjene
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Horoskop za znak Ovna predviđa fantastičan period za karijeru, finansije i zdravlje. Vaša dinamičnost i želje nisu toliko važni, dok će saradnja i angažovanje dati rezultate. Pored toga, planete, prisutne su kod društvenih aktivnosti, što dovodi do oslanjanja na druge u pogledu ličnosti Ovnova. Ove nedelje ne znate šta da mislite, ali postaje očigledno da su neke vaše bitke od početka izgubljene, jer uopšte nije bilo neprijatelja protiv koga biste se borili. Odjednom će te postati svesni da namere poslovnih saradnika mogu biti i dobre, postaćete svesni najbolje namere drugog, mogli biste da se osećate čudno zbog položaja u kojem ste se našli i pitate se kako da se postavite kao kolega prema drugim kolegama. Napeta i čudna situacija je prisutna i za Vas i za saradnike. Preuzmite svoj deo lične odgovornosti! Potražite srž problema da biste mogli pametno da odlučite. Imate dovoljno vremena da uputite poziv koji će vam pružiti inspiraciju da posao bude završen u najboljem redu.

Ljubav

U ljubavi vam odlično ide ove sedmice. Vi ste našli osobu sa kojom možete da razgovarate o svemu što vas muči.  Samci će imati mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu u toku ove nedelje. Zabava će dominirati nad ljubavnim sastancima. Ali, moraćete da uložite mnogo više napora kako biste učinili ljubav privlačnijom. Ljubav jača između Vas i partnera, polako shvatate da niko, pa ni Vaš partner nije savršen. Emotivne nežnosti ima u preobilju, što vama kao Ovnu izuzetno prija. Veza sa vašim bračnim partnerom će biti puna nelagodne tenzije ovog meseca, pa možete pribeći određenim aktivnostima kako biste povratili romantiku. Ovnovi će želeti neke promene u svom ljubavnom životu. U ovom periodu sve zavisi od vas i toga koliko drugome date prostora da uđe u vaš život.

Zdravlje

Morate preduzeti minimalne mere predostrožnosti i trebalo bi da date značaj dobrim prehrambenim navikama. Blaže bolesti mogu se izlečiti hitnom medicinskom pomoći. Ovog meseca neće biti ozbiljnih zdravstvenih problema. Dobro zdravlje rezultiraće većim samopouzdanjem i optimizmom. Održavanje zadovoljavajućih odnosa sa članovima porodice doprinosi poboljšanju vašeg blagostanja. Angažovanje u likovnoj umetnosti i strogim dijetetskim rutinama dodatno će poboljšati zdravlje. Uvedite voćne dane, pojedite 1,5 kg voća i popijte najmanje dve litre vode. Imunitet i volja biće ključni za Ovnove. Ostaćete vrlo zdravi, osećaćete se energično i održaćete svoju fizičku spremnost.

Savet

Niko nije zadužen za vašu sreću osim vas, stoga smanjite očekivanja od drugih.

BIK

Posao

Prognoze su fantastičan period za ljubavne veze i finansije. Zdravlje zahteva više brige. Dom i porodica zajedno sa psihološkim problemima će biti na prvom mestu. Postavili ste stvari na njihovo mesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. Bićete kreativni. Niko se ne voli baviti nečim što smatraju gotovim, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da bi stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg. Karijera i ambicije su jako važne sa ličnost Bika i dešavaće se u budućnosti. Budite dovoljno fleksibilni da biste se prilagodili uslovima za uspeh. Za sada Vam nezavisnost i preduzimljivost nisu potrebni, dok će društvena osobina i kooperativnost biti ključni.

Ljubav

Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret, mada sledi povoljan period za ljubav. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partner, kako se ne bi osećao zapostavljen. Samci će spajati ugodno s korisnim. Malo je verovatno da ćete olabaviti kočnice. Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, ali vi stalno želite nešto po svaku cenu, gotovo na silu. Bikovi u braku znaju šta rade, nema problema, jer ste se već uskladili. Oni u dužim vezama ističu svoju dominaciju, što je dobro. Ovaj period je pun obaveza, a vi ste svesni da vaša veza može opstati jedino ako je sve u vašim rukama. Slobodni se nalaze na raskršću između slobode i vezivanja. Šta li će prevagnuti? Želja za slobodom ili za ljubavnim odnosom. Ovaj period će pokazati da ćete se bez razmišljanja odlučiti za ovo drugo. Kad bi se malo opustili, sve bi izgledalo drukčije. Razmislite! Možete očekivati mirne ljubavne dane. Ako je pre zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i sami od sebe počećete se poveravati jedno drugome. To će ojačati vaš odnos i vezu. Samci će težiti sigurnosti, pa će tražiti samo ozbiljnu vezu.

Zdravlje

U narednom periodu predviđa da će zdravlje biti promenjivo. Vaši nivo energije će se poboljšati, a nakon toga će i vaše zdravlje biti normalno. Stroga dijeta i zdrava hrana će poboljšati vaše zdravlje, koje zahteva više brige. Kao veliki gurman uživate i u mirisu i  u ukusu hrane. Kada u tome preterate, strpljivi po prirodi, idete do kraja i čekate da vidite rezultate.

Savet

Jasno i glasno izrazite svoj stav i želje, jer ako sami ne zatražite, nećete dobiti.

BLIZANCI

Posao

Za Blizance predviđa se neujednačena energija u ovom periodu. Karijera, zdravlje, finansije i ljubavne veze ne pokazuju znake napredovanja. Bićete zainteresovani za mnogo stvari istovremeno. Vaša koncentracija će biti smanjena pa nećete na dobar način završavati stvari.Teška nedelja je pred vama i možete da imate puno kočnica i nestabilnosti na svim poljima u narednom periodu. Sve ukazuje na to da vam neće biti lako da se prilagođavate novim poslovnim zahtevima. Moguće je da ćete unutar sebe osećati i veliku dozu nekog besa, nezadovoljstva i da će vas dosta toga opterećivati. Mogući su i manji sukobi sa autoritetima. Ova nedelja je povoljna ukoliko imate u planu rešavanje nekog imovinskog pitaanja, nasledstva, kredita.  U tom slučaju možete da očekujete pozitivne promene na polju posla i novca. Povedite više računa o komunikaciji sa drugima, jer u narednom periodu vaša poslovna situacija više zavisi od drugih nego od vas.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja sa nekom osobom koju već poznajete. Moguće je da je vama generalno teško sada da pokažete otvoreno svoja osećanja i da vas dosta toga opterećuje. Možete da budete skloni i tome da nekako bezglavo, na bazi strasti ulazite u nove veze tako da ćete imati probleme i zbog toga što birate partnere po pogrešnim parametrima na neki način. Brzopletost u ljubavi vas vodi do pogrešnih izbora. Ako ste već u vezi ili braku mogući su veći problemi sa ljubomorom, nepoverenjem i odnos sa voljenom osobom može da vam postane veoma buran zbog toga. Pred vama je nedelja koja vam donosi razne preokrete na ljubavnom polju. One u braku i vezi očekuje nedelja puna nesuglasica.Smanjite nervozu.

Zdravlje

Moguće je da će zdravlje biti odlično, pa slede aspekti za manju prehladu, jer su moguće i oscilacije vremenskih prilika, te će vam pasti imunitet. Zdravlje može biti poboljšano dovoljnom količinom sna i relaksacije. Trebalo bi da pokušate da sačuvate svoju energiju. Zdravlje može biti poboljšano dovoljnom količinom sna i relaksacije. Trebalo bi da pokušate da sačuvate svoju energiju. Nezdrava, odnosno brza hrana, kao da je izmišljena zbog vas.

Savet

Posvetite se sebi i svojim mislima, morate umiriti um i dostići psihičku ravotežu.

Foto: fripeek

 

RAK

Posao

Dobar period za zdravlje i finansije. Veze i karijera ne obećavaju. Vaš fokus će biti na promovisanju karijere drugih i karijere članova porodie. Biće velikih promena u hijerarhiji zaposlenih. Vaše napredovanje zavisi od drugih i od situacija. Za sada Vaš nezavisni stav neće biti od pomoći i moraćete da dozvolite da stvari idu svojim tokom. To će vas osloboditi odgovornosti za samostalno odlučivanje oko određenih stvari. Kretanje nekih planeta će pomoći horoskopskom znaku Raka da napreduje, dok razočarenja i inertnost iz prošlosti polako blede.

Ljubav

Možete očekivati mirne ljubavne dane. Ako je pre zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i sami od sebe počećete se poveravati jedno drugome. To će ojačati vaš odnos. Samci će težiti sigurnosti, pa će tražiti samo ozbiljnu vezu. Predviđa da je ljubav statična ovog meseca i da je u pat poziciji. Vaša socijalna inteligencija je niska, pa ste oprezni u pogledu ulaženja u romantične veze ili u pogledu trudnoće. Bračni život nije uzbudljiv i nema brakova niti raskida. Socijalni krug se niti širi niti sužava. Za sada Vaš nezavisni stav neće biti od pomoći i moraćete da dozvolite da stvari idu svojim tokom. Ličnost Raka mora biti fleksibilna i mora se prilagođavati ljudima i okolnostima. Malo gubite vreme sa osobom koja ne zavređuje pažnju. Možda bi bilo dobro da nešto konačno promenite na planu ljubavi.

Zdravlje

Za horoskopski znak Rak predviđa da će zdravlje biti odlično, a nivo energije fantastičan u toku ove nedelje. Kretanje planeta pomaže vašem blagostanju i postojećim zdravstvenim komplikacijama kako bi se smanjile. Višak vitalnosti koji je dostupan, je koristan za sportiste i atlete. Veliki ste emotivac i stres lečite prežderavanjem. Žene u starijim godinama imaju tendenciju da se ugoje.

Savet

Otarasite se svega što nije lepo, korisno ili što vam ne pričinjava zadovoljstvo!

LAV

Posao

Odličan period za Lavove u svim aspektima života. Za Lava predviđanja su da će profesionalni razvoj biti od vitalnog značaja uz prisustvo i podršku planeta, još od prethodnog meseca. Izgledate uspešno i imate mnogo načina da poboljšate razvoj karijere u ovom periodu. Poslovni instikt je naglašen, aspekti su dobri i možete lako zaraditi novac od posla kojim se bavite.Na dnevni red opet će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćete morati da sarađujete s ljudima koji vam baš nisu odgovarali. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili. Bićete u mogućnosti da donesete ispravne poslovne odluke. Ovo, u kombinaciji sa vašim samopuzdanjem će uvećati vaše bogatstvo. Kako su vaša poslovna inteligencija i veštine izvanredne, bićete u mogućnosti da donesete ispravne odluke vezane za posao.

Ljubav

Izgledate jako privlačno i možete ostvariti svoje lične ciljeve pomoću harizme. Prepuštate se ličnom zadovoljstvu, pa će ovaj period biti pun života i sreće. Lavovima su prognoze da  će blagostanje porodice i emocionalna stabilnost biti u fokusu. Ali ovo je i odličan period za romantične veze. Bićete u mogućnosti da privučete veliki broj partnera svojom seksualnošću, ali se nećete vezivati ni za koga, jer samo o poslu

mislite. Morate biti oprezni pre nego što uđete u vezu. Njih možete koristiti kao zabavu i uživanje, ali ako ste slobodni, ovo nije vreme za ulazak u ozbiljne vode za vaš znak. Iako će interesovanja drugih dominirati, lične ambicije će biti netaknute i postajati sve jače. Biće momenata kada ćete poželeti nešto više od voljene osobe, ali se ovaj put savetuje da se ne bavite puno pitanjima oko emocija.

Zdravlje

Nećete imati probleme sa zdravljem. Šetajte, bavite se sportom, iskoristite dobro fizičko stanje i zrake Sunca dok su još jaki kao i vi. Idite tamo gde vam je dobro. Osim što kao istinski hedonisti volite dobru hranu i fina pića, imate i brz metabolizam koji vam obezbeđuje vitkost. Preporučuje vam se raznolika ishrana, a naročito povrće bogato gvožđem (spanać, brokoli, cvekla), a od voća grožđe, kokos… Prijaće vam i istočnjačka kuhinja zdravlja, nemate razloga za brigu. Zdravlje će biti dobro. Ostanite u formi, jedite zdravu hranu i poradite još malo na sticanju zdravih navika. Ako vam dosadi takav stil života, oprobajte se u nekom novom sportu i osetićete mnoge prednosti redovnog vežbanja. Brinite o manjim ili većim virusnim infekcijama.

Savet

Život nije uvek fer, ali je i dalje dobar! Ne gubite nadu u bolje sutra.

DEVICA

Posao

Devica predviđa odličan period za zdravlje i finansije. Ipak, porodica, veze i karijera mogu doživeti neke smetnje. Bićete u mogućnosti da se koncentrišete na vaše lične ciljeve i da ih ostvarite uz pomoć vaše sopstvene snage i inicijative. Horoskopski znak Device će ovo raditi uz pomoć drugih i zajedno sa njima, ispunjavajući takođe i njihova interesovanja. Predviđa napredovanje u karijeri, pomaganjem i interesovanjem za druge. Članovi porodice će napredovati u svojim karijerama a vi ćete ih svim srcem ohrabrivati. Bićete u mogućnosti da donesete ispravne odluke u vezi novca. Strastveno pratite svoj finansijski plan. Uprkos tome, izgleda da je priliv novca više zbog božanske intervencije nego zbog ličnih napora. Pratite svoju intuiciju.

Ljubav

Iako radite na svom profesionalnom razvoju, morate ga bazirati na emocionalnim faktorima. Ljubavni horoskop za Device predviđa da će samci biti u mogućnosti da privuku osobu za vezu vrlo lako i u velikom broju u toku ovog perioda. Ali planetarni aspekt nije pogodan za veze koje dugo traju kao i trudnoće.Postojeće veze su pod stresom, jer partneri žele da njihova sloboda ostane netaknuta. Ipak, ove razlike će kasnije nestati i harmonija će prevladati u pogledu kompatibilnosti. Renoviranje i ulepšavanje kuće će biti gotovo. Karmička ljubavna veza na pomolu. Nemojte da bežite od osobe koja će vam se pojaviti, jer vi zaslužujete da osetite nešto više na emotivnom planu. Strah zaboravite! Ako postoji neki dug u ljubavnom segmentu iz prethodnog života, imate trenutno priliku da ga vratite. Bićete u mogućnosti da se koncentrišete na vaše lične ciljeve i da ih ostvarite uz pomoć vaše sopstvene snage i inicijative.

Zdravlje

Očekuje vas dobro zdravlje. Bilo kakve promene koje želite da učinite u pogledu ishrane i vežbanja, mogu biti stavljene ’’na čekanje’’. Kao perfekcionista pridajete veliku pažnju zdravoj ishrani, pa izbegavate kafu, alkohol i slatkiše. Malo je izrazito gojaznih osoba u ovom znaku. Ako i imate višak kilograma, ne držite radikalne dijete, jer imate problem sa varenjem i želucem. Astrolozi vam savetuju da jedete pomalo, ali više puta dnevno. Ako je ipak potrebno, posećujte svog doktora što češće.

Savet

Kada je reč o čokoladi, ne postoji razlog da je ne pojedete. Uživajte ponekad u životu!

Foto: Pexels

 

VAGA

Posao

U karijeri, ključno će biti pomaganje drugima da napreduju. Vage, postaćete agresivnije u nastupu. Ovo je suprotno vašem karakteru. Vaši nivo energije se višestruko uvećava,  pa možete postići šta god želite. Ličnost Vage će biti hrabra i dovoljno smela da se suoči sa izazovima na putu svog uspeha.U ovom periodu vi ste veoma moćni, energični i puni samopouzdanja. Predviđa se da će vaša zarada dostizati maksimum. Finansijski zastoj je gotov, a poslovanje u prilivu novca, transakcije, investicije i isplate će krenuti napred. Bićete u mogućnosti da ostvarite uspeh i rast svojom sposobnošću i dobrim odlukama.

Ljubav

Ljubavna astrologija za ovaj period predviđa da će samci biti u mogućnosti da privuku suprotni pol svojim šarmom i glamurom. Ljubav će pronaći u svom susedstvu. Horoskopski znak Vaga će biti u mogućnosti da upravlja svojim životom na način na koji ona želi i neće se bojati ljudi ili situacija. Vi upravljate njima. Nema potrebe za fleksibilnošću ili kooperativnošću sa drugima. Možete ih potčiniti. Postojeće veze će biti podložne konstantnim promenama koje će činiti vezu jačom. Ljubav nije samo romantična već i fizička. Bićete dominantan partner, a voljena osoba je spremna da udovolji vašim zahtevima. Biće mnogo društvenih aktivnosti i oboje ćete uživati u njima. To će učiniti vašu vezu fantastičnom. Vest o trudnoći takođe je moguća.

Zdravlje

Astrologija u pogledu zdravlja Vagama predviđa da će zdravlje biti odlično, a nivo energije veoma visok. Kod Vage, stabilnost i ravnoteža su veoma važni. Pijte velike količine vode, izbegavajte alkohol i bilo kakva slatka pića i jedite hranu bogatu proteinima. Za vas je ključna reč “ravnoteža”, pa bi sprovođenje isključivo proteinske dijete bilo ravno katastrofi. Ako ne volite da trenirate, možete se uključiti u druge aktivnosti poput plesa, rekreacije ili plivanje da biste održali dobar nivo kondicije.

Savet

Probajte da budete štedljiviji, čuvajte za stare dane, počevši od prve sledeće plate!

ŠKORPIJA

Posao

Horoskop za Škorpiju predviđa da će ljubavne veze, finansije i karijera biti fantastični, ali da će zdravlje biti briga. Škorpijama predviđa da će profesionalni rast biti izvanredan. Ništa se ne dešava na domaćem terenu i pažnja ličnosti Škorpiona može da se preusmeri na karijeru ili poslovna pitanja. Aspekti vas čine mnogo sebičnijom i snažnijom osobom. Horoskopski znak Škorpija u život privlači prave poteze i upravlja ljudima i situacijama. Karijera će zauzeti centralno mesto planetarnog apsekta. Bićete u mogućnosti da određujete uslove na svom poslu, a drugi će pratiti vaša naređenja. Bićete u mogućnosti da se profesionalno dokažete i ostvarite svoje ciljeve. Poslovni napredak, koji će biti izuzetan uskoro nastupa. Imate podršku članova porodice, kolega i starijih u svojim poslovnim poduhvatima. Sva dugovanja, poslovi koji su pali u zaborav, sada imaju novu ulogu. Iskoristite ovu izuzetnu priliku, jer sledi period gde će zarada novca opasti kao i posao, pa ćete morati da uložite dodatne napore.

Ljubav

Porodica i emotivni aspekti trebalo bi da budu dominantni. Ali, porodične stvari su ostavljene za kasnije, a poslovni problemi preuzmaju vođstvo u odnosu na porodično blagostanje. Ako ste sami, imate aspekte i mogućnosti da uđu u romantične veze, mada im je sada najvažnija ambicija u pogledu karijere. Možda ćete pronaći svoju ljubav na radnom mestu i moguće je da će to biti osoba na višoj poziciji. U ovom periodu se srećete sa uticajnim i prestižnim osobama i možete naći ljubav na tim sastancima. Razmislite dva puta pre planiranja trudnoće.

Zdravlje

Poslovna užurbanost će ostaviti traga na zdravlje, pa će biti osetljivo. Dovoljna količina odmora će biti od koristi. Duhovno i natprirodne tehnike lečenja kao što su molitve i meditacija će poboljšati vaše stanje. Nivo energije će biti obnovljen. Dozvolite svom telu da se oporavi i dajte mu vremena za to. Možete videti iz drugih oblasti u svom životu, strast i kreativnu energiju, za koju ne morate da se borite na način na koji ste to činili. Međutim, ta energija će doći samo ako niste previše iscrpljeni da je primite. Duhovne i natprirodne tehnike lečenja kao što su molitve i meditacija će poboljšati vaše blagostanje.

Savet

Za svaku takozvanu katastrofu u svom životu, postavite sebi pitanje – Da li će ovo uopšte biti važno za pet godina?

STRELAC

Posao

Period pred vama predviđa dobro zdravlje, odlučne veze i sjajne prilike za karijeru. Samo vodite računa o svojim finansijama. Aspekti ukazuju da ćete biti veoma agresivni u toku nrednog perioda i da ćete ostvarivati svoje ciljeve svojim sopstvenim naporima. Vi ste puni samopouzdanja, Vi gospodarite ljudima i okolnostima, pa ličnost Strelca ne zavisi od drugih niti od stvari koje oni rade. Nema potrebe za prilagođavanjem ili za poslovnom saradnjom sa drugima. Možete povećati svoj uspeh i sreću kontrolisanjem ljudi i okolnosti, ali zasluge su pre svega vaše, a odluke samostalne. Vi ste veoma entuzijastični i imate visok nivo samopouzdanja što je u povezano sa Vašim profesionalnim rastom. Vaš posao će biti jako cenjen od strane svih sa kojima sarađujete i bićete nagrađeni novčano, kao i određenim statusom. Ipak, aspekti kažu da će finansijski prosperitet biti statičan u ovom periodu, novac ne pristiže,samo priznanja. Velika ulaganja i nabavke zahtevaju pažljivo ispitivanje. Bićete u mogućnosti da staloženo upravljate situacijama i moraćete da čekate bolje dane.

Ljubav

Horoskopski znak Strelac će imati mnogo zabave i uživanja i prepustiće se telesnim zadovoljstvima. Uživaćete i biti vedrog duha u jednom od najboljih perioda u toku godine. Strelcima aspekti poručuju da je uzbudljiv period za ljubavne afere. Samci mogu imati mnoštvo mogućnosti za ulazak u ljubavne veze ovog meseca. Možete pronaći ljubav na duhovnim mestima, akademskim centrima. Nakon toga, ljubav možete naći na radnom mestu uz pomoć starijih ili nadredjenih. Partner može biti kolega ili neko ko je povezan sa vašom karijerom. Trudnoća bi morala da bude planirana.

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti fantastično u ovom nastupajućem periodu. Sad je idealno da uspostavite normalan san, redovno vežbate i zdravo se hranite. Idealna hrana za Strelca je voće bogato vitaminom C, paradajz i mnogo crnog i belog luka. Dijetalni jelovnik mora da sadrži energetski bogate namirnice, a recepti treba da budu što jednostavniji.

Savet

Život je previše kratak da biste dugo tugovali i bili očajni. Gledajte pozitivnije!

Foto: Pexels

 

JARAC

Posao

Aspekti ukazuju da je ovo dobar period za zdravlje. Veze i finansije su problematične. Jarcu predviđa da će karijera i lične želje biti ključne ovog meseca. Ovo vas čini veoma nezavisnom osobom i bićete u mogućnosti da vodite svoj život onako kako želite. Ličnost Jarca ne zavisi od društvene milosti. Drugi će morati da prate vaša naređenja, ali niste u milosti drugih. Niste potpuno raščistili u pogledu vaših ambicija i puta koji želite da pratite. Jarčevima se predviđa da će profesionalne ambicije biti povezane sa porodicom. Radite pod pretpostavkom da će vaše napredovanje biti napredovanje vaše porodice. Takođe uživate pomažući drugim porodicama da prežive, a lični napredak se povećava kao prirodna posledica. Finansijski prosperitet nije sjajan, a sve novčane transakcije ostaju zaglavljene. Kako je vaša zarada ograničena, trebalo bi da se fokusirate na smanjenje svojih troškova kako biste uspostavili ravnotežu u budžetu. Svi finansijski poduhvati, ulaganja i računi se odlažu, a biće testirana vaša izdržljivost. Vaš supružnik ili partner će biti u mogućnosti da da pomogne vašim finansijama.

Ljubav

Horoskop predviđa status kako u ljubavi tako i u društvenom životu. Niste vođeni planetarnim aspektima i možete pratiti koji god pravac želite. Na vama je da preduzmete inicijativu za poboljšanje društvenog života ili ljubavnih veza uz pomoć seksualnosti Jarca.Veza sa vašim supružnikom ili partnerom će biti pod sresom i postoji tendencija da se stariji članovi porodice umešaju u vaš ljubavni život.

Zdravlje

Vaše će zdravlje biti odlično tokom meseca. Može biti poboljšano uz pomoć stroge dijete i detoksikacije. Trebalo bi da se fokusirate na emotivno zdravlje, vežbanjem joge ili praktikovanjem mirnih vežbi sa drugima. Hrana vam nije naročito važna, jer imate brz i pravilan metabolizam Merkura. Isceljenje može doći na različite načine. Merkur upravlja nervnim sistemom, plućima, crevima, rukama i ramenima. Dakle, ovi organi trebaju više pažnje od drugih organa. Kada je moguće da se javi neki zdravstveni problemi, trebali bi vodite računa o svom zdravlju, posebno o bolestima vezanim za gore pomenute delove tela.

Savet

Ne uzimajte sebe za ozbiljno baš toliko, niko drugi to i onako ne čini.

VODOLIJA

Posao

Vodolijama se predviđa napredak u pogledu karijere. Finansije i zdravlje mogu izazvati brige. Vodolijama se predviđa da će biti fokusiranje na razvoj karijere i dostignuća. Porodica i psihološki rast mogu biti stavljeni ’’na čekanje’’ , a nezavisnost i preduzimljivost ličnosti Vodolije će postići svoje ciljeve. Glavni aspekti, interesovanja su ljubav i društveni život, duhovno obrazovanje kao i eliminacija negativnosti iz života i kreativnost. Vodolijama se predviđa da će razvoj karijere početi brzim tempom. Zastoj karijere se završava i svetli dani su pred Vama. Morate naporno raditi kako biste ostvarili svoje ciljeve. Oni koji traže posao,biće uspešni ovog meseca i pronaći će posao u susedstvu. Vodolijama se savetuje da budu tolerantni prema zastojima u pogledu svojih finansijskih aktivnosti. Morate se osloboditi nepotrebnih troškova i za sada odložiti velike kupovine i investicije. Vaš supružnik ili partner će imati dobru zaradu i moći će da Vam pomogne ukoliko je to neophodno.

Ljubav

Aspekti ukazuju da će samci imati mnogo prilika da uđu u ljubavnu vezu. Šanse su velike da ćete biti u mogućnosti da nađete pravog partnera, prema svojim merilima. Ljubav se može pronaći na društvenim okupljanjima, mestima za zabavu ili sportskim arenama. Sekualnost Vodlije traži romansu i idealnog partnera. Ljubav postaje strast tokom druge polovine meseca i postoje šanse za trudnoću.

Zdravlje

Horoskop predviđa da će zdravlje biti krhko i emotivne vežbe zajedno sa opuštanjem će poboljšati vaše zdravlje. Posebni ste kada je reč i o hrani. Postoje tri tipa Vodolija. Vodolije avanturisti, koje stalno isprobavaju nove recepte i obilaze egzotične restorane. Vodolije degustatori, stalno nešto grickaju i ne mogu da dočekaju vreme za ručak. U trećoj grupi su stereotipni pripadnici ovog znaka, skloni jednoličnoj ishrani. A svima vam je zajednička slabost prema slatkišima. Ako želite da držite dijetu, ne smete da jedete mnogo masnog mesa i slatkiša. Treba da izbegavate testenine, kafu i sva pića koja sadrže kofein. Jedite često, malo, polako, i izbegavajte restorane brze hrane.

Savet

Koliko god vam trenutno bilo loše, ili koliko god vam bilo dobro, promeniće se.

RIBE

Posao

Nastupajući aspekti Ribama predviđaju sjajan mesec za ljubavne veze, karijeru i zdravlje. Moraćete se nositi sa poteškoćama u zarađivanju novca. Ribama se predviđa da će karijera i ambicije biti u fokusu tokom ovog meseca. Bićete u mogućnosti da definišete svoje želje jasno, zbog određenih planetarnih aspekata. Stoga, drugi i njihovi zahtevi mogu biti mnogo važniji od Vaših ambicija. Vaša nezavisnost je i dalje dovoljna da ostvarite ono što želite bez pomoći drugih, u slučaju da tu podršku nemate. Neophodno je da pronađete balans između ličnih napora i društvene ’’milosti’’ kako biste ostvarili ono što želite.

 

Ljubav

U ljubavnim odnosima, vi ste opušteniji, što je olakšanje za sve oko vas. Pokušavate da se organizujete i da nađete vreme za sve lepo u životu, pa će vam ljubav danas biti na prvom mestu. Prija vam odmor, druženje uz neobavezne teme i uopšte sve što nije u direktnoj vezi sa poslom. Aspekti govore da naprosto nije vreme u kojem želite da se preterano angažujete na poslu, potrebna Vam je emocija, ljubav, nežnost. Sa partnerom biste mogli da provedete prelepe trenutke, ali ih ostavite za specijalne događaje u narednom periodu. Na taj način ćete staviti šlag na tortu i sebi zaista obezbediti lepo vreme u ljubavi. Sve što planirate biće krunisano uspehom.

Zdravlje

Mnogo volite da jedete, naročito u stresnim situacijama ili posle ljubavnih brodoloma. Hrana vam stvara probleme sa želucem i varenjem, a emocionalni problemi čir na želucu i povećano lučenje želudačne kiseline. Kako niste disciplinovani, da biste istrajali u držanju dijete, potrebna vam je podrška prijatelja.

Savet

Posao neće brinuti o vama kada se razbolite, već vaši prijatelji. Ne gubite kontakt!

Komentari (0)

Loading