Venera je ušla u sazvežđe Device: Ovaj aspekt donosi neverovatnu sreću za tri horoskopska znaka
Foto: Pixbay

Planeta ljubavi Venera večeras ulazi u zemljani znak Device i donosi velike promene osobama rođenim u tri znaka Zodijaka. Astrolozi najavljuju da će ples Venere u sazvežđu Device doneti nekim horoskopskim znakovima sreću na poslovnom, ali i na emotivnom planu kakvu odavno nisu osetili.

Ovaj aspekt učiniće da cenite stvari poput praktičnosti i logike kada su u pitanju vaš ljubavni život, karijera i materijalno bogatstvo.

Planeta ljubavi donosi sreću za tri horoskopska znaka.

Jarac

Jupiter je u vašoj drugoj kući finansija i materijalnih dobara, što znači da će u opoziciji sa Suncem pokrenuti potencijalni rast u ovoj oblasti vašeg života.

Ovo vam može doneti nove mogućnosti za posao ili jednostavno nove ideje o načinima na koje možete sami sebi stvoriti prihod. Energija je odlična za istraživanje mogućnosti ulaganja.

Mesec u konjunkciji sa Venerom biće u vašoj 9. kući filozofije i visokog obrazovanja, tako da će ovaj aspekt podstaknuti vašu studiozniju stranu i probuditi  želju za dodatnim  školovanjem i obrazovanjem.

Ove dve planete će takođe biti u trigonu sa Plutonom koji je u vašoj 1. kući, a to vam može doneti nalet moći i šansu da postignete sve ciljeve koje ste sebi postavili u ovom trenutku. Dakle, ova energija vam donosi veliki potencijal da dosegnete zvezde i otvorite prostor za više prosperiteta u životu.

Vaga

Jupiter je u vašoj 5. kući zadovoljstva i kreativnosti, što može ukazivati da ćete težiti raznim vidovima ugodnosti i hedonizma. Budući da je Sunce u vašoj 11. kući značajnih veza, ovo vam može doneti nova prijateljstva ili nove načine da izgradite jače veze u svom trenutnom okruženju.

Budući da će se ove planete suprotstavljati jedna drugoj, jer se nalaze u suprotnim kućama, to će vas odvesti na razna društvena okupljanja i zabave i doneti vam radost i ispunjenje kroz interakciju s drugima.

Venera i Mesec će biti u vašoj 12. kući duhovnosti i povlačenja, tako da ovo može uneti smirujuću vibraciju u vaš um i dušu i omogućiti vam da se privremeno odmorite od posla i obaveza.

Neptun će se suprotstaviti ovim planetama u vašoj 6. kući rutine, pa se zbog toga možete osećati kao da treba nešto da radite ili čak kao da ste nešto zaboravili.

Postoji mogućnost da na nekom od tih dešavanja sretnete osobu koja je za vas bila fatalna i da se strasti ponovo rasplamte.

Rak

Jupiter u vašoj 8. kući tuđeg novca i ulaganja ukazuje da postoji potencijal za lepu isplatu ili povrat nekog ulaganja. Jupiter u 8. kući može otvoriti nove mogućnosti da se ozbiljno obogatite.

Uz sve to Sunce vam je u Lavu, u vašoj 3. kući, što je pozitivan pokazatelj da možete postići uspeh i pobedu.

Venera i Mesec će biti u vašoj trećoj kući komunikacije, a to vam može doneti lepu energiju kada je u pitanju izgradnja jačih veza sa braćom i sestrama ili sa ljudima u vašoj lokalnoj zajednici ili komšiluku.

Pronaći ćete radost u jednostavnim životnim zadovoljstvima, a to će vam omogućiti da vidite lepotu u malim stvarima i otelotvorite osećaj zahvalnosti za sve ono što trenutno imate u životu.

I na ljubavnom planu Rakovima, dok je Venera u Devici, cvetaće ruže.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading