HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. AVGUST: Škorpiju očekuju važni dobici, zanimljiva ljubavna dešavanja za Lava, Vodolija treba kod lekara
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete imati sreće na ovom polju. Očekuje vas prilika da ostvarite veoma važne pomake i da nađete rešenja za neke probleme koji su pred vama na poslovnom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije istog porekla ili je povezana sa inostranstvom. Očekuje vas veza sa njom. Imaćete mngo lepih i romantičnih trenutaka danas.

ZDRAVLJE: Moguća je slaba cirkulacija. Naredni period vam nije baš povoljan kada je u pitanju polje zdravlja pa se posvetite tome da stvarate bolje navike kako biste zdravije živeli.

BIK

POSAO: Pred vama su srećne okolnosti na poslovnom planu i kroz to ćete uspeti da profitirate. Očekuje vas povoljan peeriod za ostvarenje poslovnih planova koje imate od ranije.

LJUBAV: Lako biste mogli da se upustite u novu vezu nepromišljeno i možda malo brzopleto ali će stvari ispasti bolje nego što očekujete. Pred vama je jako povoljan period za ovo polje.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje sportom! Potrudite se da pored svih obaveza nađete dovoljno vremena za bavljenje fizičkom aktivnošću kako bi vam zdravlje bilo bolje.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. AVGUST: Škorpiju očekuju važni dobici, zanimljiva ljubavna dešavanja za Lava, Vodolija treba kod lekara

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je mogućnost da promenite posao ako ste tako nešto želeli. Možete da očekujete ukazivanje nove prilike na ovom polju. Dobre ponude dolaze do vas.

LJUBAV: Moguće je da ćete osetiti veliko olakšanje nakon prekida sa osobom koja vas više ne zanima. Pred vama je povoljan period za jak važne promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Potruditee se da unos tečnosti regulišete po lekarskom savetu kako bi vam zdravlje bilo što bolje. Posvetite se sebi.

RAK

POSAO: Nalazite se u prilično napetim okolnostima i nije vam lako da nađete pravi odgovor za sva pitanja. Potrudite se da se distancirate od stresa i da budete smireni na poslu.

LJUBAV: Moguć je susret sa jednom veoma zanimljivom osobom koju poznajete od ranije. Povoljan je dan za početak avanture koja bi mogla da vam donese novo uzbuđenje u život.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje probleme na polju zdravlja.

LAV

POSAO: Skloni ste rizicima i novim većim ulaganjima koja bi mogla da vam donesu pozitivne poslovne promene. Posvetite se svom poslu kako biste iz njega izneli maksimum.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je sportski tip ili je veoma aktivna na svim poljima. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja kada je u pitanju ljubavno polje kod vas.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete se osećati sasvim dobro. Pred vama je generalno dobar period na svim poljima.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. AVGUST: Škorpiju očekuju važni dobici, zanimljiva ljubavna dešavanja za Lava, Vodolija treba kod lekara

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete u narednom periodu doneti neku važnu odluku koja će biti vezana za tok vaše buduće karijere. Važno je da budete staloženi i da sve dobro proračunate.

LJUBAV: Ne dopada vam se atmosfera u bračnoj zajednici i sve više razmišljate o prekidu ili makar o tome da se neko vreme udaljite. Prij vam samoća u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas trenutno. Moguće je da vam ne prija baš sva hrana koju jedete i da vam je potrebno da menjate način ishrane.

VAGA

POSAO: Poslovno putovanje koje vas očekuje može da donese u vaš život veoma pozitivna dešavanja i važne promene. Važno je da budete spremni na neke iznenadne okolnosti.

LJUBAV: Očekuje vas zbližavanje sa osobom do koje vam je stalo. Sada je vreme da pokažete svoja iskrena osećanja. Nemojte da štedite kada je u pitanju pokazivanje emocija.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kašljem su naglašeni kod vas. Povedite računa o svom zdravljuu narednom periodu i potrudite se da pazite na svoje zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete važne finansijske dobitke koji će pozitivno uticati na vaše nove poslovne poduhvate. Potrudite se da budete posvećeni svom poslu tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan dan za nova ljubavna poznanstva ako ste slobodni. Ako imate partnera zadovoljni ste sa njim i lepo se osećate kada provodite vreme zajedno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi u narednom periodu mogla da bude uzrok raznih problema na ovom polju kod vas. Oko svega se posavetujte sa nutricionistom.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. AVGUST: Škorpiju očekuju važni dobici, zanimljiva ljubavna dešavanja za Lava, Vodolija treba kod lekara

Shuterstoock

 

STRELAC

POSAO: Izborite se sa svojim dilemama, pokažite da umete da donesete racionalnu odluku na ovom polju. Važno je da ne budete impulsivni već da pokažete smirenost.

LJUBAV: Potreban vam je partner koji će umeti da isprati vaš avanturistički duh i da vas ne ograničava na bilo kojem životnom polju. Možete da očekujete nestabilna osećanja sa vaše strane.

ZDRAVLJE: Glasne žice su vam osetljive. Bićete prilično skloni nekim problemima kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke probleme.

JARAC

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete imati važna dešavanja na polju posla i ukazaće vam se prilika da se malo odmorite. Potrudite se da se posvetite sebi i svojim bližnjima.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Povoljan je dan za ljubav. Možete da očekujete romantičan susret danas.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i unosite dovoljno tečnosti. Pred vama je faza u kojoj će biti neophodno da povedete više računa o svom zdravlju kako ne bi bilo problema.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete veoma dobru atmosferu u poslovnom okruženju. Sve probleme rešavate lako. Sudbina je na vašoj strani i ne biste trebali previše da brinete.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa novim poznanikom koji će vam postepeno pokazati svoje interesovanje. Spremni ste da otvorite srce ka novoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija u predelu nogu bi mogla da bude naglašena kod vas. Moguće je da osećate da imate probleme sa tim već duže vreme. Ako je tako, obratite se vašem lekaru.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da će vaše ideje biti jako dobro prihvaćene i da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje na poslovnom planu. Preed vama je povoljan period za polje zdravlja.

LJUBAV: Preko kruga prijatelja i poznanika ostvarujete novo poznanstvo koje bi moglo da bude važno za vas. Možete da očekujete povoljan period kada je u pitanju polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje tokom današnjeg dana. Ne biste trebali da imate sada ni jedan jedini razlog da budete zabrinuti. Posvetite se svojim navikama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading