Zvezde poručuju: Ovo su mane vašeg partnera prema Zodijaku
Foto: Shutterstock

Ovan

S pripadnicima ovog znaka očekuje vas dosta problema. Oni vole da ih prave i tamo gde ih nema, najčešće svojom ljubomorom, posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Vešti su u pasivnoj agresiji, ako im nešto nije po volji očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način natrljati to na nos.

Bik

Kao i kod Ovna, pripadnike ovog znaka u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Partnera muče ignorisanjem, glumom i glumljenjem da je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će se završiti jedino ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvek najpametniji.

Blizanci

Prevrtljivi pripadnici ovog znaka su u vezama uvek više usresređeni na sebe nego na partnera, a očekuju da se on uvek trudi oko njih. Čini se da nikad nisu zadovoljni, a namerno će provocirati ljubomoru. Otrovne reči i uvrede nisu im nepoznanica.

Rak

Najgora stvar kod pripadnika ovog znaka je što mogu da se uvrede gotovo na sve što im kažete. Opsednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju posve bezosećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su zauvek mrze onog ko ih jako povredi. Za oproštaj ih treba dugo moliti.

Lav

Pripadnici ovog znaka nanjušiće slabosti svog partnera i svaki put kad se osete ugroženo, prebacivaće krivicu kako bi sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju, pa često dramatiziraju do besvesti.

Devica

Uvek spremni na kritiku, pripadnici ovog znaka ni prema kome nisu toliko grozni kao što su prema emotivnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora da bude onako kako su oni zamislili, a ako nije tako dure se danima. Skloni su proveravanju partnera i često su posesivni.

Vaga

S njima partner teško može da zna na čemu je, jer na najmanju sitnicu mogu da promene stav i raspoloženje. Imaju ceo set pravila kako bi njihov partner trebalo da se ponaša, pa čak i oblači! Smatraju da partner treba da ih sluša u svemu, pa se postavljaju kao pametnjakovići i savetnici.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka skloni su flertu, ali i aferama. Sposobni su da manipulišu i lažu kako bi došli do svog cilja, a ako im stanete na žulj, napašće vaše samopouzdanje. Iako neće praviti scene u javnosti, ako ih osramotite pred društvom to će vrlo teško oprostiti.

Strelac

Iako će se zaklinjati na večnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka uvek će gledati šta njima odgovara i kako da okrenu situaciju u svoju korist. Ako pogrešite, očekujte da će vam soliti pamet, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji jer će to doživeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Jarac

Poput Devica, Jarčevi imaju gomilu očekivanja od partnera, a to će mu u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su da jako dobro skrivaju svoja osećanja i insistiraće na tome da problem nikad nije u njima.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne oseća potpuno voljen. Obožavaju da se inate, ali često i glume inat kako bi došli do svog cilja. Ako su povređeni, to nikada ne priznaju, a vraćaju trostruko.

Ribe

Kako su svesni da u ljubavi puno daju, još je veći njihov strah da im to neće biti uzvraćeno. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga, tek radi reda. Ipak, to će retko priznati, a vrlo uverljivo nameću partneru krivicu sa suzama u očima.

Komentari (0)

Loading