MAGIČNI RITUAL ZA PRIVLAČENJE BLAGOSTANJA Za dva dana, kada počinje mlad Mesec unesite ovaj cvet u kuću
Foto: Shutterstock

Za dva dana, odnosno 8. avgusta počinje novi lunarni ciklus. Mlad Mesec u znaku Lava biće simbol rađanja energije, a sa pobunjeničkom planeto Uran donosi nam hrabrost i revolucionarnu snagu da menjamo svoj život.

Uranova energija ruši našu rutinu i razjašnjava na kako da budemo produktivni i zgrabimo šanse.

Sa mladim Mesecom povezan je i Kiron, sazvežđe kentaura koje je u astrologiji poznato po imenu "ranjeni iscelitelj". Kiron označava emocionalne rane koje sada treba zaceliti. Kiron u vatrenom znaku Ovna usklađen je sa mladim Mesecom i nadahnjuju nas da ostvarimo ono što srce želi.

Za ostvarenje želja i privlačenje sreće i blagostanja, astrolozi izdvajaju sledećih 5 rituala - uradite ih u noći mladog Meseca 8. avgusta:

Napravite tablu želja za manifestaciju. U kolaž uključite fotografije i inspirativne citate koji govore ili predstavljaju vaše ciljeve.

Suncokreti su cvet koji je povezan sa horoskopskim znakom Lava. Za vreme mladog Meseca kupite buket suncokreta i stavite ih u sobu za privlačenje dobroih vibracija.

Napravite vodu mladog Meseca. Prvo uzmite punu šolju ili bokal vode i stavite je pored prozorske daske. Neka je Sunce koje je Lavova vladajuća planeta obasja, a zatim i mlad Mesec. Koristite je u kupkama ili zalijte sa njom biljke.

Zamislite to kao vodu ispunjenu dobrim vibracijama.
Koristite jednostavan ritual da razjasnite svoje prioritete. Prvo napišite dve liste: jednu koja se sastoji od tri stvari koje želite da unesete u svoj život, a drugu od tri stvari koje želite da izbacite iz svog života.

Stavite spisak stvari koje treba privući ispod zlatne ili narandžaste sveće jer su to povezane boje sa znakom Lava, alistu stvari koje želite da izbacite, pocepajte i pažljivo zapalite nad plamenom sveće.

Koncentrišite se na otvaranje svoje srčane čakre, energetskog centra povezanog sa Lavom. Lezite na leđa, po mogućnosti blizu otvorenog prozora ili napolje na Suncu. Stavite kamen tigrovog oka na svoje srce, a možete ovaj kamen koji je takođe povezan sa energijom Lava nositi i kao privezak na ogrlici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivana

09.08.2021 04:46

I da me neko vidi da sve ovo radim pa da me proglasi gatarom. Zbog ovakvih postupaka su zene nekada proglasavane vesticama i isle na lomacu, a ne u astrologe 😂😂😂. Svako vreme ima svoje fenomene i stavove.