NEUSPEH ZA NJIH VIŠE NIJE OPCIJA! Za 3 znaka počeo je period u kome će potpuno promeniti živbot
Foto: Shutterstock

Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom od 2. avgusta, iako ovaj astrološki događaj traje veoma kratko, na tri horoskopska znaka će uticati tako da će im zauvek promeniti živote.

Pre nego što objasnimo na koga će najviše uticati, valja pomenuti da će ovaj astrološki događaj pomalo uticati na sve, ali na dobar način. Konačno će svi biti bolje raspoloženi i uopšteno, svima će krenuti nabolje, na svim poljima.

Možda u ovom periodu, koji će trajati do kraja godine, neće sve biti "med i mleko", ali najvažnije od svega je da ćemo jednostavno izabrati da budemo srećni. S druge strane, neke događaje ćemo svesno ignorisati.

Evo na koja tri znaka Zodijaka će kvadrat Meseca sa Jupiterom imati najveći uticaj.

Rak

Sada ste u idealnoj poziciji da napravite neke promene u životu. To za vas baš i nije neka novost jer već neko vreme imate na umu određene promene, a sada će vas Mesec u kvadratu sa Jupiterom "pogurati" u pravom smeru.

Želite samo ljubav i mir u svom životu i nćete dozvoliti da vas bilo šta spreči da to postane vaša realnost. Udaljićete se od nekih loših situacija koje bi mogle da vam naruše mir i naučićete neke važne lekcije zbog kojih neuspeh za vas više neće postojati kao opcija.

Promena koja se dešava u vašem životu je ta da ćete jednostavno odlučiti da budete uspešni i uzećete život u svoje ruke.

Vaga

Dok je Mesec u kvadratu sa Jupiterom, vi ćete, kao i obično, vagati sve svoje opcije. Odlučićete se za smirenost, što će biti odluka koja će vam transformisati život. U prethodnom periodu ste dali sebi previše slobode i to vas je dovelo u pomalo haotične okolnosti.

U ovom periodu ćete dosta analizirati sebe i shvatićete da kao da se više ne prepoznajete. Priznaćete sebi da ste postali malo lenji, da ste nekako zanemarili sopstveni život. Zvuči strašno, ali to će vas naterati da ponovo preuzmete kontrolu nad svojim životom i uredite ga baš onako kako želite.

Jarac

Ako vas nešto u životu nervira, to su ljudi koji kažu da će nešto da urade, a onda to ne urade nikad. Ali, i vi ste postali takvi i ako uskoro ne preduzmete nešto da to promenite, mnoge stvari će ostati samo na priči.

Inače niste takvi i ne volite da odlažete stvari, ali srećom, Mesec u kvadratu sa Jupiterom bi mogao da vam pomogne da se "resetujete" i vratite na put uspeha.

U ovom periodu trebalo bi da razmislite o tome ko ste, šta želite, a kada to shvatite, vrlo lako ćete uspeti u svemu što naumite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading