Napravite pravi izbor: Odlučite se za poklon na osnovu horoskopskog znaka
Foto: Pixbay

Za svaku osobu, a samim tim i za svaku situaciju, kao i za samu osobinu određene osobe, vezana je određena vrsta astralne inteligencije. Astrolozi su otkrili koji pokloni će najviše obradovati osobe rođene u vatrenim, zemljanim, vazdušnim i vodenim znacima Zodijaka.

Ovan

Ovan voli poklone. Sve uzbudljivo, šareno i zabavno učiniće Ovna srećnim.

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku vole iznenađenja, iako su individualci koji vole da dokazuju svoju superiornost, jedinstvenost i isključivost. Ovna će obradovati funkcionalan poklon, zato mu odafberite neku "modernu tehnologiju", kompas ili navigaciju. Omiljeni cvet Ovna je dalija, a najdraža boja mu je crvena.

Bik

Bik voli luksuzne, senzualne i praktične poklone. Ako ste u potrazi za poklonom za ženu Bika, nemojte mnogo da razmišljate - novac je ono čemu će se najviše obradovati. Muškarac Bik, kao i žena, voli sigurnost i komfor, pa je stoga neophodno rukovoditi se ovom činjenicom pri izboru poklona.

Ukoliko ne želite da poklonite novac, opredelite se za komfornu fotelju, krevet ili neku udobnu odeću.

Blizanci

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku obožavaju svoje rođendane, pa će se tako veoma radovati kad im se pojavite sa darom u rukama. Ali, njima materijalna vrednost nije bitna.

Uvek će se obradovati CD-u neke grupe koju obožava ili nekoj kompilaciji hitova. Osim toga, Blizancima možete pokloniti i neki sportski sat u boji.

Ženi rođenoj u ovom znaku obavezno kupite cveće, i to šareno, a kada birate poklon neka to bude neka zanimljiva knjiga.

Rak

Rak zna da ceni poklon, ali više pažnje poklanja načinu na koji ga je primio. Osobe rođene u ovom vodenom znaku su veoma emotivne i kroz život ih vode osećanja, a ne racio. Rak voli udobnost i eleganciju, pa će stare kolekcionarske stvari pobuditi njegovo interesovanje.

Lav

Lav obožava poklone i ceo proces poklanjanja koji mora da bude spektakularan. Lavovi su materijalisti i vole luksuzne poklone poput skupih i dizajnerskih stvari, zlata i skupog nakita i sve što je zlatne, žute ili narandžaste boje. Kod Lava sve mora da blješti, šljašti i bude upečatljivo.

Devica

Devica je praktična duša koja voli sve da analizira. Teške je naravi i ponekad voli da izaziva nevolje. Ali, Devica ima i svoju blagu i stidljivu stranu, a više od svega ceni praktičnost.

Devici možete pokloniti funkcionalne poklone, nešto od moderne tehnologije ili zanimljivu knjigu.

Vaga

Vaga simbolizuje ravnotežu i veliki je esteta. Voli poklone u što većoj količini. Poseduje umetničku crtu i voli lepe stvari, a najviše je raduju slike, nameštaj, parfem i nakit. Od cveća voli karanfile, hrizanteme, ljiljane i ruže.

Škorpija

Škorpije su osobe koje vole da postavljaju pitanja. Pokažite im da volite ovu stranu njihove ličnost tako što ćete im pokloniti zanimljiv rokovnik.

Njihov dom je uređen sa velikom pažnjom, a akcenat je na udobnosti. Toplo ručno pleteno ćebe će biti odličan izbor. A pošto su uvek u pokretu, praktičan ranac će ih sigurno oduševiti.

Strelac

Osove rođene u ovom znaku vole avanture i putovanja. Iznad svega vole svoju slobodu, a najmanje vole monotoniju. Ovaj znak uvek traži nešto novo i neobično, stoga mu poklonite kurs ronjenja, izlet ili neku zanimljivu knjigu.

Jarac voli praktičnost. Ceni jednostavnost u dizajnu i nameni. Osim praktičnosti, Jarca oduševljavaju tajne i mistika. Najbolji poklon za Jarca je egzotični predmet koji ima simboliku. 

Vodolija

Vodolija ima sjajan smisao za humor, druželjubiva je, oštroumna i pomalo neobična. Poklonite joj nešto što će poslužiti za razvoj novog hobija. Kompjuter, fotoaparat i sportski rekviziti su idealni pokloni za Vodoliju.

Ribe

Ribe su sanjari, filmofili i obožavaju muziku i knjige. One su umetnički, duhovno i kreativno orijentisane osobe. Poklonite im aromatične štapiće, parfem, kupku, toplu odeću ili ćebe, a od cveća odaberite karanfile i hrizanteme, i gledajte ih kako se oduševljavaju darovima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading