POSLOVNI HOROSKOP ZA AVGUST 2021: Haos i splet loših stvari snaći će 3 horoskopska znaka, turbulentan period neće zaobići ni ostale
pixabay

Turbulentan period najviše će osetiti ova tri znaka: Ovnovi, Rakovi i Ribe, a evo šta zvezde predviđaju ostalima.

Ovan

Vama se dešavaju promene u karijeri. Ako imate ponudu slobodno je prihvatite. Dolaze vam nove struje koje će vam više prijati. U ljubavi je sve ok za one koji su u emotivnom odnosu. Slobodni će imati lepu priliku sa osobom iz prošlosti.

Bik

Ovaj vreli letnji mesec će za vas biti pomalo naporan. Karijera ide svojim tokom na neki način ali očekujte dosta verbalnih sukoba sa kolegama kao i sa predpostavljenima. Jedan kolega će vam zadavati glavobolju. U ljubavi je situacija stabilna. Jedino su mogući problemi unutar same porodice.

Blizanci

Na poslu ste preoterećeni. Zadaju vam se rokovi koje je ne moguće ispuniti. Sve to jako utiče na vas. Razmišljate da zatražite pomoć ali niko nema "sluha" za vaše probleme. Ceo taj zatvoreni krug vam nabija tenziju koja se odražava i na vaš ljubavni život. Tu je potrebno da sačuvate barem malo čiste i zdrave energije jer je partner pred pucanjem.

Rak

Predstoji vam mala promena u karijeri. To je promena unutar samog posla gde već radite. Ako vam se nudi promena radnom mesta prihvatite. Imaćete male probleme oko finansija ali ništa što se ne može istrpeti. Već početkom sl meseca stavri dolaze na svoje.

Lav

Vama je ovaj mesec obojen uspehom i vetrom u leđa. Svaki vaš naporni korak proteklih meseci sada će se isplatiti. Sve dolazi na svoje. Čak i neki stari projekti ili ideje sada će doći na red. U ljubavi sve ide svojim tokom, uživate sa partnerom. Obavezno kraći odmor imajte u planu.

Devica

Jako nepovoljan mesec za vas kada su finansije i posao u pitanju. Kako su planete retrogradne vas to iscpljuje. Kao da krenete jedan korak napred i onda tri koraka u nazad. To vam stvara strah i dovodi vas do samodestrukcije. Tada ste vi najslabiji i sve vaše sjajne osobine dovodite u pitanje kao što je organizacija posla, raspodela obaveza itd. Savet je da kada osetite nalet te energije da nikako ne posustajete već da tada date sve od sebe. Jer sve što se dešava dešava se u vašoj glavi. Realan svet to oko vas ne vidi. Vidno poboljšanje vam dolazi krajem meseca.

Vaga

Na poslu sijate i zračite. Napokon dobijate priznanje od kolega i predpostavljenih. Sada se vidi vaš tru i rad i slobodno zatražite povišicu. U ljubavi se na klackalici. Sada preispitujete da li je osoba koja je pored vas ona prava. Oni koji su slobodni neka obrate pažnju na osobu koji su skoro upoznali....zvezde za vas imaju savršen plan!

Škorpija

Ceo mesec je jako bitan i povoljan za vašu karijeru. Oni koji su se skoro zaposlili dobijaju ugovor za stalno, oni koji rade dobijaju unapređenje. U svakom smislu jedanjako lep i obećavajući mesec Oni koji su u vezi sada razmišljaju o proširenju porodice i braka. Slobodni ulaze u vezu sa starijim partnerom ili sa partnerom iz davne prošlosti.

Strelac

Mesec pred vama vam govori da naučite lekcije iz prošlosti. 4 planete su retrogradne i poručuju vam da sagledate greške iz prošlosti kada je posao u pitanju jer će te dobiti novu šansu na starom poslu. Pamet u glavu i samo polako.

Jarac

Mesec iznenađenja! I to onih pozitivnih! Kako ste potpuno racionalno biće promene koje slede vi nemate ni u mašti. Dobijate potpuno novu ponudu za posao koja će biti više plaćena od trenutnog i sa neuporedivo boljim uslovima i samom pozicijom. Srećno!

Vodolija

Promene na poslu su tu, kucaju na vrata. Biće dosta svađa i napetih situacija između kolega i šefova. Vama ne preti otkaz ali svu tu negativnu energiju upijate i prenosite na prtnera tj u kuću. Tu će doći do probelma i svađa.

Ribe

Za vas je ovaj mesec spremio gomilu divnih stvari. Vi ste pobednici leta. Sada se vaša priča zaokružuje na svim poljima. Kada je posao u pitanju vi napredujete ili menjate sektor, dobijate veću platu i veću slobodu u poslu.

Nadređeni vas podržavaju i daju vam vetar u leđa. Kada je ljubav u pitanju ti stvari cevtaju. Oni koji su u vezi će doživeti čarobne momente sa partnerom i dolazite do one tačke kao da se ponovo zaljubljijete. Oni koji su slobodni upoznaju partnera svog života.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading