NEDELJNI HOROSKOP: Za Škorpiju nastupa težak period, Devica konačno dobija priliku da uspe, polje novca sjajno je prikazano kod Blizanaca
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Nastupa veoma nepovoljna nedelja za vas. Možete da očekujete da ćete na svakom ćošku imati neke probleme i kočnice. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično bez energije. Moguće je da se na poslovnom polju ništa ne odvija u skladu sa vašim očekivanjima i da vas to prilično na neki način frustrira. Očekuje vas period u kojem ćete imati razna otežanja i komplikacije. Malo toga možete da promenite i malo stvari sada zavisi od vas, što vam svakako predstavlja dodatnu tenziju i problem. Druga polovina nedelje vam donosi neki manji priliv novca ali i bez obzira na to poslovna situacija ostaje pod velikim znakom pitanja. Izbegavajte bilo kakve sukobe sa zakonom i autoritetima. Tokom ovog perioda se stvari mogu završiti nepovoljno po vas. Postoji mogućnost da po pitanju nekog posla budete odbijeni. Neke projekte koje imate u planu nećete realizovati. Sada su vam na putu neke prepreke koje su van vašeg domašaja.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete i na polju ljubavi imati nezadovoljstvo. Samim tim što ste poslovno degradirani i što vaše ambicije ne idu u pravcu u kojem očekujete, i na ljubavnom polju nemate previše motivacije za neke dobre promene. Sve ukazuje na to da vam neće biti ni malo lako da sa voljenom osobom ponovo uspostavite dobar odnos. Ako ste u braku, veoma lako može vaš brak da dođe do krize kao i do nekih ozbiljnijih problema. Sve ukazuje na to da vas odnos neće ići u željenom smeru u narednom periodu. Moguća je veća distancam udaljavanje, privremeni prekid ako ste u vezi ili ćete doneti odluku da odete na “pauzu”. Ako ste slobodni, tokom ove nedelje nemojte da očekujete početak nove veze. Pred vama je period u kojem nećete imati priliku da ostvarite neko kvalitetno poznanstvo. Pokušajte da se posvetite sebi i ljubavi prema sebi. U narednoj fazi je važno i da razrešite neke emotivne odnose iz prošlosti.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj čete biti veoma osetljivi. Nastupio je period u kojem je vaša energija generalno u padu. Tokom ove nedelje može stalno da vas prati malaksalost i umor. Možete da budete skloni i problemima sa niskim pritiskom, problemima sa glavoboljom, očima, vidom, sluhom, migrenama, sinusima. Glava vam je sada generalno najslabija tačka i vezano za glavu ćete imati najveće sklonosti ka zdravstvenim problemima. Proveravajte redovno i krvni pritisak. Potrudite se da vodite računa o svom zdravlju. Nađite način da se organizujete tako da svakodnevno sebi obezbedite dovoljan broj sati sna. U ovom periodu možete da budete skloni i tegobama vezanim za kičmu, leđa, kosti, zglobve, kalcijum itd. Pazite da ne dođe do nekih povreda ili preloma. Oko svega što vas muči se obavezno posavetujte sa vašim lekarom. Nemojte da se lečite na svoju ruku i izbegavajte sve rizike koji su na polju zdravlja mogući kod vas.

Savet:

Nemojte problemima pridavati preveliki značaj, jer oni i onako neće biti važni za neko vreme.

BIK

Posao

Biće vam naredna nedelja na neki način tenzična i ubrzana. Moguće je da ćete imati veliki broj obaveza i da ćete nekada imati utisak da vam previše toga visi nad glavom. I sami ste nekako nervozni, napeti i nestrpljivi što svakako može dodatno da se odrazi i na vaše polje posla. Druga polovina nedelje vam je povoljnija za finansije. Generalno vam ovaj period nije povoljan za neke nove bitne odluke niti za to da povlačite važne poteze. Potrudite se da se pozabavite obavezama koje su svakodnevne i koje baš ne mogu da čekaju, a sve ono što zahteva veliku koncentraciju, planiranje i trezvenost ostavite za neki drugi put. Ova nedelja je povoljna ako planirate neko novo poslovno partnerstvo ili ako želite da sklopite neki novi ugovor, da zaokružite neku saradnju ili da se u poslednji čas pozabavite nekom papirologijom koja vas je čekala.  Potrudite se da poradite na boljoj koncentraciji kada je u pitanju posao.

Ljubav

Na polju ljubavi bi ova nedelja mogla da vam bude interesantna. Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost za novo poznanstvo ako ste slobodni. Moguće je da ćete sa tom novom osobom ostvariti zanimljivu i duboku komunikaciju koja će vas navesti na to da poželite nešto više. Vaš odnos će krenuti nekako spontano ali ćete već od samog starta imati potrebu da se tom odnosu na neki način do kraja predate. Moguć je početak nove veze naglo ili neočekivano ili kada se najmanje tome budete nadali. U samom početku ćete se prepustiti osećanjima i neće vam baš biti lako da sami sebi definišete kuda bi taj odnos mogao da vas vodi. Ako ste već u braku ili vezi potrudite se da u komunikaciji sa voljenom osobom budete iskreni i da joj otvoreno pokažete svoje želje i potrebe. Možete da očekujete da će vaš odnos biti bolji ako budete malo truda uložili u to. Važno je da ne zaboravite značaj toga da se o emocijama razgovara.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme na polju zdravlja. Najviše ćete ispaštati zbog nervoze i stresa koji vas okružuje. Tenzija u kojoj se nalazite ili koju stvarate sami sebi vam na neki način crpi energiju. Pred vama je priod u kojem ćete biti skloni problemima sa nesanicom, nervozom, hroničnim umorom. Važno je da nađete način da se opustite i da izbegavate stresne okolnosti. Redovna i umerena fizička aktivnost bi takođe mogla da vam bude značajna za rešavanje nekih problema na polju zdravlja. Ukoliko budete primetili neke probleme sa urogenitalnim traktom trebali biste da se obratite lekaru. Na ovom polju možete u većoj meri da budete skloni upalama tako da bi za vas moglo da bude veoma značajno da obavite redovni pregled, za svaki slučaj. Bićete skloni virusima, infekcijama, upalama i raznim oboljenjima pa je važno da povedete računa o zdravlju urinarnog sistema.

Savet:

Budite otvoreniji prema partneru ako želite da vaš odnos funkcioniše.

BLIZANCI

Posao

Očekuje vas generalno povoljan period. Tokom ove nedelje ćete biti fokusirani i spremni da se posvetite poslu. Aktivni ste, u nekoj meri čak i ratoborni i generalno imate potrebu da se na poslovnom planu dokažete. Pred vama je dobar period u kojem ćete imati priliku da se usmerite na polje zarade i da po tom pitanju dođete do ostvarenja nekih boljih rezultata. Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da sklopite neke nove poslovne dogovore koji bi trajali na duže staze. Ovo je faza u kojoj vaše ideje i vaš kreativni naboj mogu da budu veoma podržani. Realizacija projekata koje vi osmislite bi mogla na duže staze da vam donese pomak po pitanju karijere i novca. Generalno vam je ova faza povoljna pa se potrudite da budete skoncentrisani na prioritete na polju posla. Uspećete da ostvarite ciljeve koje sebi budete postavili na ovom polju. Imate dovoljno energije i ambicije za sve.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, moguće je da imate neki odnos koji vam nije do kraja definisan. Sve ukazuje na to da ćete se tokom ove nedelje baviti odnosom sa osobom do koje vam je stalo još iz prošlosti. Ukoliko je neka simpatija prema prijatelju ili neki platonski odnos, sada ćete sami sa sobom pregovarati i nalaziti adekvatne načine i ideje kako da osobi do koje vam je stalo priđete i na koji način da rešite probleme koje imate. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke kočnice ali ćete ipak želeti da se vaš odnos definiše. Jaka strast i hemija vas vuče ka osobi do koje vam je stalo i smatrate da je sve to što osećate vredno rizika i pokušaja. Ako ste u vezi ili braku, tokom ovog perioda bi odnos sa voljenom osobom mogao da se poboljša. Jedino o čemu treba da povedete više računa su vaši izlivi ljubomore koji bi mogli da se dešavaju s vremena na vreme. Važno je da ne preterujete sa posesivnošću.

Zdravlje

Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Sve ukazuje na to da bi vaše stanje trebalo da bude generalno dobro. Imate u sebi dovoljno energije za sve što vas čeka. Puni ste snage i trebalo bi da se osećate generalno dobro u svojoj koži. Očekuje vas period u kojem nećete imati veće rizike ili probleme na polju zdravlja. Pošto često možete imat višak energije, tokom ove faze će za vas biti veoma značajno da budete redovno fizički aktivni i da se bavite nekim sportom. Potrudite se da redovno trenirate i da vodite računa o svojim navikama. Rekreacija će vam prijati i doneti vam mogućnost da se rasteretite i da se oslobodite negativne energije, stresa i svega što loše utiče na vas. Pred vama je povoljan period i za neki vid detoksikacije. Potrudite se da generalno vodite računa o svojim navikama i da smanjite unos štetnih sastojaka. Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate kao i cigarete.

Savet:

Imajte uvek na umu da posao neće o vama brinuti kada se razbolite, već vaši prijatelji, porodica.

RAK

Posao

Očekuje vas buran period kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ćete i vi sami biti skloni nekim naglim i iznenadnim promenama. Ovo nije faza u kojoj biste lako mogli da dođete do stabilnosti na poslovnom polju. Ukoliko vam ne odgivaraju uslovi na poslu i ako ste već neko duže vreme pod stresom oko problema na poslu, ovo je period u kojem bi veoma lako moglo da se desi da date otkaz ili da budete  spremni na neke radikalne promene i poteze koji bi vašu situaciju potpuno preokrenuli. Moguće je da više ne možete da se zadovoljite kompromisima i nekim polovičnim rešenjima, već osećate da su vam potrebne drastične promene. Tokom ove faze možete da budete veoma skloni i nekim konfliktima na polju posla. Lako dolazi do svađe sa nadređenima ili saradnicima pa i o tome treba dodatno da povedete računa. Moguće je da ćete tokom ove nedelje u nekoj meri morati da poradite na diplomatičnijem pristupu.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, takođe vam vlada veoma promenljiv period. Moguće je da tokom ove faze vi jednostavno niste spremni za neku ozbiljnu vezu. Osećate da vas ne drži mesto i da niste spremni za neke finalne odluke. Ako voljena osoba od vas očekuje brak ili neki napredak u vezi, može lako da se desi da se vi samo izmaknete i da napravite neki preokret. Moguće je i da ćete se naglo distancirati od partnera ili da ćete tokom ove faze jednostavno biti daleko više posvećeni prijateljima nego voljenoj osobi. Očekuje vas period u kojem vaš fokus neće biti na ljubavi. Moguće je da se partner nervira jer ne zna na koji način da protumači vaše promene raspoloženja. Ako ste slobodni, tokom ove faze je moguća avantura, prolazna veza ili neka veza koja predstavlja kombinaciju strasti i prijateljstva. Spremni ste sada samo na neki nov odnos koji vas neće mnogo obavezivati ili koji vas neće opterećivati na bilo koji način.

Zdravlje

Na ovom polju vas očekuje faza u kojoj ćete imati manje probleme. Stanje na polju zdravlja vam neće biti baš sjajno i stabilno. Neke poteškoće bi mogle da vam iskrsnu sasvim iznenada. Pred vama je period u kojem ćete imati nestabilnosti na polju zdravlja. Ukoliko osetite bilo kakve promene ili probleme, na vreme se obratite vašem lekaru radi pregleda i saveta. Vreme je da uradite sve redovne nalaze. Neke komplikacije na polju zdravlja bi mogle da vam iskrsnu sasvim neočekivano. Tokom ove nedelje su vam najslabije tačke vezane za grlo, hormone, štitnu žlezdu, urogenitalni trakt ali su mogući i neki nagli problemi sa varenjem, stomačni virus kao i poteškoće koje bi mogle na neki način da vam budu vezane za nervni sistem. Čuvajte se mogućih naglih padova, lomova, povreda i pogotovo budite oprezni kada se radi o učestvovanju u saobraćaju. Tokom ove faze je veoma važno da maksimalno vodite računa o sebi.

Savet:

Pre bilo kakvog radikalnog poteza, dobro razmislite o posledicama svog postupka.

NEDELJNI HOROSKOP: Za Škorpiju nastupa težak period, Devica konačno dobija priliku da uspe, polje novca sjajno je prikazano kod Blizanaca

Foto: fripeek

 

LAV

Posao

Imaćete važna dešavanja i važne promene kada je u pitanju polje posla. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da i sami neke stvari koje vam ne odgovaraju menjate. Sve ukazuje na to da će vaš odnos sa nadređenima u narednom periodu da se menja. Biće preokreta koji bi mogli da budu i povoljni po vas ako se na dobar način budete postavili. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite poboljšanje u odnosu na prethodnu nedelju. Iako se u vazduhu još uvek osećaju posledice problema iz prošlosti, pokazujete kako uz upornost, vreme i strpljenje ipak možete sve da rešite. Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da rešite neke sporne situacije i da jasnije definišete stvari. Ukoliko ste u prethodnom periodu postupali ispravno i ako ste bili odgovorni, sada ćete imati priliku da ubirate plodove svog rada i truda. Ostanite dosledni sebi i svojim principima i budite posvećeni poslu, pa će vam takav stav obezbediti neki vid napredovanja.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da ostvarite pozitivne promene i na ljubavnom polju. Ako ste u vezi ili braku vi ćete sada, tokom ove nedelje, tom odnosu biti maksimalno posvećeni. Biće vam veoma važno da voljena osoba pored vas bude srećna i zadovoljna i da u vašem odnosu postignete atmosferu harmonije i balansa. Pred vama je period u kojem ćete žleti da popravite sve ono što ne valja u vašem braku. Čak ćete biti spremni da ovaj put i svoj ego ostavite po strani. Moguće je da će voljena osoba biti na neki način iznenađena promenom vašeg stava i da ćete sa njom imati priliku da napredujete, da se odnos na neki način popne na neki viši nivo. Ako ste slobodni, drugi deo nedelje vam je povoljniji za mogućnost da se desi neko novo poznanstvo ali vam aktuelni period nije konkretno povoljan baš za početak veze. Novu osobu srećete preko prijatelja ili preko posla tokom ove nedelje.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da se još uvek oporavljate od nekih poteškoća i problema koje ste imali u prošlosti. Sve ukazuje na to da vam je potrebno još vremena kako biste se sasvim dobro osećali. Ali svakako može da se kaže da ste na dobrom putu kada je u pitanju mogućnost oporavka i da ćete uspeti polako da se vratite u balans. Tokom ove nedelje treba da budete najobazriviji kada su u pitanju mogući problemi sa leđima i kičmom. Sve ukazuje na to da biste mogli da budete skloni nekim manjim povredama u ovom predelu. Vama je inače jedna od najslabijih tačaka vezana za donji deo leđa pa o tome najviše i treba da vodite računa. Očekuje vas period u kojem ne biste trebali da se bavite preterano napornom fizičkom aktivnošću niti da podižete bilo kakav teži teret. U narednoj fazi će vam daleko više prijati da odmarate. Potrudite se da čuvate svoju energiju i da dovoljno vremena posvetite relaksaciji.

Savet:

Ne dozvolite da na vas utiču drugi, ma koliko vam se činile njihove ideje originalnije i bolje. Budite dosledni u svom nastojanju.

DEVICA

Posao

Izlazite iz perioda finansijskih poteškoća i okrećete se dobrim poslovnim promenama. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da vas na polju posla podrži neka osoba koja je povezana sa inostranstvom ili ćete ostvariti neku konkretnu i pozitivnu saradnju sa inostranstvom. Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da konkretno realizujete neke svoje planove koje ste imali. Povoljan je period i za kraća putovanja ali i za to da vam se aktiviraju neki poslovni dogovori koji su za vas mogli da budu od velikog značaja u prethodnom periodu. Posvetite se svom poslu maksimalno i veoma brzo ćete imati priliku da sagledate veoma dobre rezultate svog rada. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite dobre promene na ovom polju. Brzo razmišljate i vaš intelekt kao i vaše ostale sposobnosti sada u velikoj meri dolaze do izražaja. Očekuje vas period u kojem svoja znanja i sposobnosti možete dobro da unovčite.

Ljubav

Pred vama je faza u kojoj ćete biti prilično iskreni i otvoreni kada je u pitanju ljubavno polje. Može da se kaže da sada nemate dlake na jeziku i da otvoreno pokazujete partneru sve što vam mislite, bilo to dobro ili loše. Otvoreni ste, iskreni, spremni za promene i pokazujete dozu fleksibilnosti u svemu. Moguće je da ste jednostavno rešili da na ovom polju ništa ne forsirate i da ste sada spremni da jednostavno pustite da vam neke stvari idu svojim tokom. Vaša ljubomora iz prethodng perioda se sada kanališe. Dajete više slobode partneru ali više fleksibilnosti i slobode tražite i za sebe. Moguće je da ćete razmišljati o nekom ljubavnom putovanju. Ako ste slobodni, onda ćete novog partnera baš i upoznati na nekom putu bilo da se radi o bližoj ili daljoj destinaciji lako može da vam se desi neka ljubav na daljinu. U svakom slučaju ste spremni da menjate svoj pogled na ljubavno polje.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas generalno dobra faza. Imaćete mnogo energije u sebi, može da se kaže da ćete u nekom periodu imati čak i višak energije. Potrebno je da se organizujete tako da vam uvek ostane dovoljno vremena za fizičku aktivnost. Posvetite se vežbanju, bavljenju sportom, idite u teretanu ili na plivanje. Upišite jogu ili neke borilačke veštine. Posvetite se tome da budete aktivni i da održavate dobru kondiciju, to će vam biti veoma značajno kada je u pitanju vaše zdravlje. Posvetite se potrebama svog tela. Važno je da na adekvatan način trošite višak energije koji imate. Tako ćete biti srećniji, zadovoljniji i manje nervozni. Potrudite se da date sve od sebe kako biste bili u dobroj formi, što vama ne bi trebalo da pada preterano teško. Važno je da u ovom periodu izbegavate alkohol jer bi sada mogli da budete skloni malo opuštenijem ponašanju kao i porocima.

Savet:

Najvažnije je da umete da cenite sebe i da prilagodite svoje potrebe partnerovim!

VAGA

Posao

Nastupa vam povoljan period za polje finansija. Možete da očekujete da ćete na ovom planu imati dosta sreće i da ćete na neki način uspeti da poboljšate svoju materijalnu situaciju. Ova faza vam je povoljna za bilo kakve prilive novca bilo da se radi o redovnim primanjima ili o nekim prilivima koji se tiču nasledstva, kredita, novca od partnera ili dodatne zarade. Horoskop vam je generalno naklonjen kada se radi o finansijama i treba maksimalno da iskoristite ovaj period kako biste uspeli da ostvarite povoljnije stanje vezano za novac. Inače u ovoj fazi možete da budete posvećeni poslu u dovoljnoj meri, imate dovoljno energije u sebi i motivisani ste. Spremni ste da se ozbiljno prihvatite poslova koji su pred vama i da budete aktivni, vredni i požrtvovani kako biste uspeli da ostvarite svoje ciljeve na ovom polju. Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne poslovne preokrete. Ne treba da sumnjate u svoj potencijal.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju može da se kaže da ste spremni i na određeno žrtvovanje kako biste došli do prave ljubavi. Sve ukazuje na to da ćete na neki način sebe da podredite voljenoj osobi i da ćete da joj dopustite da ona na neki način vodi igru između vas dvoje. Vi ste sada u fazi u kojoj su vam emocije i strasti veoma intezivne, jake, preplavljuju vas i spremni ste da se sasvim prepustite partneru. Ovo može da bude dobro ako ste izabrali pravu osobu za sebe i ako ste u rukama nekoga u koga imate dovoljno poverenja po svim pitanjima. U suprotnom biste mogli da se nađete u jednoj toksičnoj vezi i u odnosu koji bi na neki način mogao da vas ograničava. Ako ste slobodni, nije vam ova nedelja preterano povoljna za nova poznanstva. Mogle bi da vam se nude neke tajne ili neobavezne veze na koje sada niste spremni. Ponekad je bolje da se posvetite sebi nego da padnete na pogrešnu osobu.

Zdravlje

Na ovom polju možete da budete skloni nekim manjim problemima. Očekuje vas period u kojem će urogenitalni trakt da bude vaša najslabija tačka pa biste svakako o tome trebali da povedete više računa. Očekuje vas faza u kojoj će biti neophodno da idete na redovne lekarske kontrole. Čuvajte se mogućih upala i infekcija mokraćnih puteva. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično osetljivi. Potrudite se da budete dovoljno odgovorni prema sebi i da stvarate dobre navike. Ovo je faza u kojoj ćete generalno biti osetljivi i samim tim će vam više prijati da odmarate, da se opuštate i da se ne forsirate. Naredni period vam nije naročito povoljan za veću fizičku aktivnost pa bi bilo bolje da neko vreme posvetite relaksaciji i opuštanju. Potrudite se da ojačate svoj organizam, svoj imunitet, da unosite više vitamina i da menjate loše navike. Oko svega što vas brine je najbolje da se posavetujete sa lekarom.

Savet:

Ako veza treba da bude tajna, vi ne treba da se nalazite u toj vezi.

NEDELJNI HOROSKOP: Za Škorpiju nastupa težak period, Devica konačno dobija priliku da uspe, polje novca sjajno je prikazano kod Blizanaca

Foto: fripeek

 

ŠKORPIJA

Posao

Za vas nastupa prilično težak period. Ova nedelja vam neće biti povoljna na poslovnom planu. Moguće je da ćete većim delom vremena imati utisak da vas prati neki maler i da jednostavno ne možete da ostvarite ono što ste sebi zacrtali. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta raznih poteškoća na polju posla. Neće vam biti ni malo lako da se izborite sa svim poteškoćama na polju posla. Vreme je da budete strpljivi i da na neki način prihvatite ograničenja koja imate na ovom polju. Neophodno je da postanete svesni toga da je za realizaciju nekih poslova potrebno mnogo više vremena nego što mislite. Potrudite se da budete dovoljno zreli i odgovorni kada je vaš posao u pitanju. Uradite ono što je do vas kako bi postojeću situaciju na pravi način prihvatili i kako biste uspeli da izbalansirate sve okolnosti u kojima se nalazite. Ovo je za vas nešto pasivniji period ali je neophodan kako biste određene lekcije uspeli da naučite.

Ljubav

Kada su u pitanju osećanja, možete biti prilično nezadovoljni. Sve ukazuje na to da se hladite od voljene osobe ili vam smetaju neke stvari i neki problemi koji su u vašoj vezi ili barku ostali nerešeni još iz prošlosti. Nije vam lako da na ovom polju donesete konačnu odluku ali u dubini duše imate baš veliku potrebu da budete sami i da menjate stvari. Oseća se veliko otuđenje odnosa i veliko zahlađenje kada je u pitanju vaš odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, mogli biste lako da upoznate neku novu osobu tokom ove nedelje ali postoji mogućnost da unutar sebe nećete osećati dovoljno snage, energije ili nećete imati dovoljno samopouzdanja da napravite prvi korak ka njoj već ćete se više okrenuti ka sebi i ka zatvaranju u sebe. Može da prođe jako mnogo vremena dok ne budete rešili da se tom odnosu posvetite i dok se ne budete osećali kao da ste ipak spremni za nešto novo u ljubavi.

Zdravlje

Pred vama je nepovoljan period na svim poljima, pa i kada je zdravlje u pitanju takođe može da se kaže da nemate dobre aspekte. Sve ukazuje na to da će vam biti potrebna redovna lekarska kontrola. Nađite vremena kako biste mogli da odete da proverite stanje svog organizma i da uradite sve redovne nalaze. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta poteškoća na polju zdravlja. Muči vas pad energije, malaksalost, problemi sa urogenitalnim traktom, bubrezima pogotovo. Moguće su i hormonalne smetnje kod vas ali takođe i problemi sa kičmom, kostima, reumom, išijasom i tome sl. Zubi su vam takođe osetljiva tačka tokom ove nedelje pa bi bilo dobro da posetite stomatologa ako postoji bilo šta što vas muči po pitanju zuba i desni. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju i tokom ove nedelje generalno više odmarajte. Važno je da naučite da u pravim trenucima i štedite svoju energiju.

Savet:

Pomirite sa propustima iz prošlosti, kako vam ne bi upropastili sadašnjost.

STRELAC

Posao

Pred vama je generalno povoljan period. Ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju posla. Imaćete dosta obaveza svakako, nastupa nedelja u kojoj će vam poslovne aktivnosti biti pojačane. Može da se desi da u narednoj fazi počnete da provodite mnogo više vremena na radnom mestu nego što ste do sada to radili. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke manje poteškoće sa organizacijom poslova ali ako budete poradili na tome, ako se budete dovoljno potrudili da napravite dobar plan rada i to može da se reši. Ova nedelja vam je generalno naklonjena i ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme. Sve što zamislite se realizuje prilično lako. Povoljan vam je period i za neke manje promene kada je u pitanju vaše radno mesto. Potrudite se da budete posvećeni obavezama, da poradite na organizaciji poslova i bićete zadovoljni ishodom uloženog truda. Ostanite posvećeni svom poslu i nagrada će vam doći.

Ljubav

Prvi deo nedelje vam nije preterano povoljan za polje ljubavi. Moguće je da ćete imati utisak da je veza između vas i voljene osobe zapala u fazu monotonije i da vas dvoje nemate više ništa novo zajedno da proživite. Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne okolnosti koje će vam ipak na neki način potvrditi i pokazati da među vama i dalje postoje iskrena osećanja i da od vašeg odnosa ne treba sada da odustajete. Ako ste slobodni, u drugoj polovini nedelje vam se otvara šansa za neko lepo, novo, ljubavno poznanstvo. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite pozitivne okolnosti na emotivnom polju. Spontano dolazi do upoznavanja sa novom osobom, vi stvarate atmosferu humora, opušteni ste i spremni da u pravom trenutku napravite prvi korak kako bi osvojili svoj plen. Možete da se nadate zanimljivim trenucima na polju ljubavi tokom ove nedelje. Šarmantni ste i imate dovoljno samopouzdanja.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme na polju zdravlja. Moguće je da ćete pogotovo početkom nedelje imati neki pad energije i da vam neće biti baš lako da na ovom polju ostvarite sasvim stabilno stanje. Očekuje vas faza u kojoj ćete u većoj meri biti skloni zdravstvenim problemima i poteškoćama ako ste već ranije imali neke komplikacije. Sada može da dođe do dodatnih problema. Obavezno se obratite vašem lekaru i uradite sve analize kako biste mogli da utvrdite o kakvim problemima je reč. Po horoskopu su vam sada najslabije tačke vezane za organe za varenje ali takođe možete imati i probleme vezane za jetru i žuč. Vaša ishrana i vaš način života su ključni faktori koji utiču na vaše zdravlje. Važno je da menjate loše navike i da se potrudite da živite zdravije. Oko svih nedoumica se posavetujte sa vašim doktorom kako biste uspeli na ispravan način da ih razrešite. Posvetite se svom zdravlju u narednom periodu.

Savet:

Upornost se uvek isplati, nekada pre, a nekada kasnije.

NEDELJNI HOROSKOP: Za Škorpiju nastupa težak period, Devica konačno dobija priliku da uspe, polje novca sjajno je prikazano kod Blizanaca

Foto: Pixabay

 

JARAC

Posao

Pred vama je malo teži period u kojem ćete nešto sporije rešavati poslovne situacije. Može da se desi da tokom ove nedelje poželite odmor ili nekoliko slobodnih dana. Prijalo bi vam da kada imate mogućnost- uradite nešto da se malo distancirate i izdvojite iz poslovnog okruženja. Vreme je da se malo više posvetite sebi i svojim potrebama. Posao vam bar ovih nedelju dana može biti na drugom mestu. Postoje stvari koje če vas sačekati kada se vratite ali ionako im sada ništa ne možete učiniti. Povedite računa o tome da na poslovnom polju ne ulazite u neke veće konflikte bez potrebe. Moguće je da će u okruženju postojati neka osoba koja će imati želju da sa vama uđe u neprijateljsku igru. U svakom slučaju je važno da držite do sebe i svog dostojanstva i da ne dopustite da bilo ko poremeti vaš stav i principe kojih se čvrsto pridržavate. Vi ostajete uvek svoji, bez obzira na okolnosti i okruženje.

Ljubav

Pred vama je period u kojem ćete imati želju za novim ljubavnim dešavanjima i za promenama. Bićete otvoreni za nova poznanstva, flert i za nove mogućnosti na ovom planu. Spremni ste da se upustite u novu ljubavnu vezu sa osobom koja bi mogla veoma da vam prija. Očekuje vas novo, spontano poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati sasvim otvoreno svoje interesovanje. Ni vi nećete sada biti skloni uzdržavanju već ste spremni da sasvim otvoreno pokažete svoja osećanja takođe. Moguć je početak nove emotivne veze koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Posvetićete se pozitivnim promenama na ovom polju. Ako ste već u vezi ili braju želećete da razbijete monotoniju u odnosu sa partnerom i da uvedete neke nove promene i dešavanja u vaš odnos. Moguće je da ćete biti romantičniji nego inače i strastvena strana će vam takođe biti prilično naglašena tokom ove nedelje. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni kompletnom ljubavnom situacijom.

Zdravlje

Na ovom polju možete da budete skloni nekim manjim promenama i komplikacijama. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole. Ukoliko ste do sada imali neke probleme na polju zdravlja, moguće je da ćete imati promene i iznenadne preokrete. Srčani sistem vam je pogotovo osetljiv tokom ove nedelje. Možete da budete u većoj meri skloni problemima sa srčanim pritiskom, tegobama sa tahikardijom, aritmijom ali i neke druge komplikacije kada je u pitanju kardiovaskularni sistem. Potrudite se da redovno, na vreme, uzimate svoju terapiju i da budete posvećeni svom zdravlju. Idite kod lekara ako primetite da se vaše stanje pogoršava. Tokom ove nedelje generalno možete da budete skloni i nekim upalnim i bolnim stanjima takođe, pa i o tome treba da povedete računa. Potrudite se da budete spremni da živite zdravije, da se bolje hranite, da budete dovoljno aktivni ali i da nađete dovoljno vremena za san. Pravi balans je ključan za zdrav život.

Savet:

Otarasite se svega što nije lepo, korisno ili što vam ne pričinjava zadovoljstvo.

VODOLIJA

Posao

Imaćete utisak da sada faktor sreće nije na vašoj strani i da je dosta toga protiv vas. Moguće je da postoje neke nestabilnosti u vašem poslovnom okruženju i da vam nije lako da pocučte nove poteze i da donesete nove odluke koje bi vam na ovom polju pomogle da neke probleme rešite. Obratite se bliskoj osobi za savet ili se čak potrudite da porazgovarate sa nekom osobom koja je povezana sa vašom porodicom. Neko ko vam je blizak će vam pomoći oko posla. Ako se bavite privatnim poslom vreme je za neke veće promene ako planirate da ostvarite napredak na ovom polju. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke komplikacije i u kojem ćete imati dosta ličnih nesigurnosti koje bi na neki način negativno mogle da se odraze na vaše polje posla. Važno je da budete smireni bez obzira na okolnosti i da pokažete da ste spremni da odgovornosti koje su vaše bespogovorno preuzmete kako bi na taj način rešili poslovne probleme.

Ljubav

Nije vam lako da dođete sasvim u dodir sa svojim osećanjima. Često imate utisak da vam nije namenjeno da nađete svoju ljubavnu sreću. Menjajte negativna uverenja koja ste stvorili na ovom polju. Potrudite se da radite na samopouzdanju i da pokažete da ste spremni da prihvatite svoje mane kao što prihvatate i svoje vrline. Vama je potrebno da nađete partnera koji ć vam uliti sigurnost i pokazati da vas ceni, poštuje i koji neće biti škrt u pokazivanju emocija. Druga polovina ove nedelje vam je povoljna za nova poznanstva ako ste slobodni. Zauzeti pripadnici ovog znaka bi mogli da imaju manje nestabilnosti u odnosu sa voljenom osobom. Sve ukazuje na to da bi vaš odnos mogao da bude na neki način komplikovan. Ipak, u drugoj polovini nedelje ćete biti spremniji da otvorenije pokazujete svoja osećanja i da pravite kompromise, pa se posvetite tome da vam odnos ipak postane bolji, kako biste uspeli da sačuvate vašu zajednicu.

Zdravlje

Na ovom polju ćete imati probleme sa stomakom, probavom i organima za varenje. Zbog problema vezanih za usporen metabolizam, možete da budete skloni i tome da se ugojite odnosno da dobijete višak kilograma. Očekuje vas period u kojem ćete imati i neke probleme na nervnoj bazi. Zbog stresa možete da postanete skloni prejedanju pa je svakako važno da se potrudite i da po pitanju ishrane ipak nađete odgovarajući meru i da ni sa čim ne preterujete. Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost za to da popravite svoje stanje na polju zdravlja ako budete pravilno menjali i svoje navike na polju ishrane. Tokom ovig perioda možete da budete skloni i problemima sa janicima, bubrezima, bešikom kao i nekim hormonalnim smetnjama pa biste i o tome trebali dodatno da povedete računa. Obratite se vašem lekaru oko svega što vas muči kada je u pitanju polje zdravlja. Nemojte da uzimate terapiju bilo koje vrste na svoju ruku.

Savet:

Opustite se i družite se sa osobama koje vam prijaju.

RIBE

Posao

U vezi nekih poslovnih odluka ćete biti sami sa sobom prilično u sukobu. Moguće je da vam neće biti lako da donesete ispravan i konačan sud o nekim stvarima. Zbunjeni ste ili dobijate pogrešne informacije, što vam donekle otežava situaciju na polju posla. Moguće je da vas dosta toga opterećuje ali da bi zapravo prikrivate da vam je teško. U komunikaciji sa saradnicima često možete da budete nekako nejasni ili nedefinisani ili da delujete konfuzno. Povedite računa o tome kakav utisak ostavljate na poslovnom polju jer je vaš imidž jedna veoma bitna stavka. Tokom ove nedelje vam nije postavljeno polje putovanja pa bi bilo najbolje da izbegavate sada bilo kakav odlazak na put ako postoji mogućnost za to. Potrudite se da budete prisutni u trenutku kada obavljate važan posao i da ne pravite greške zbog loše koncentracije kojoj biste mogli da budete skloni. Potrudite se da više vremena provodite na poslu i da se malo ozbiljnije pozabavite nekim svojim zaduženjima na ovom planu.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, možete da budete veoma skloni flertu, paralelnim vezama kao i nekim poznanstvima tokom ove nedelje. Moguće je da sada zapravo niste spremni za početak neke ozbiljne veze i da ste više posvećeni ostvarenju popularnosti među osobama suprotnog pola. Imate komunikaciju sa više udvarača ili brojne ponude i prilike za flert. Moguće je da u vašem bliskom okruženju postoji jedna posebna osoba kojoj volite da poklanjate svoju pažnju ali i da vam nije lako da sa njom ostvarite sasvim otvoren odnos. Ako ste u vezi ili braku, ovaj period nije dobar jer donosi nesporazume i probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće je da ćete imati neke manipulacije u ovom odnosu ili da se obostrano poverenje iz nekog razloga gubi. Tokom ove faze vam se ne vidi prekid veze ili braka ali postoje neki sitni problemi i smetnje koje bi mogle da utiču na stabilnost vašeg odnosa u budućnosti.

Zdravlje

Tokom naredne faze možete da budete skloni manjim problemima na polju zdravlja. Sve ukazuje na to da ćete imati neke poteškoće koje su vezane za prehladu, viruse, grip. Mogući su problemi sa respiratornim sistemom. Velike su šanse da nećete na ovom polju imati mogućnost da ostvarite stabilnost tokom ove nedelje. Povećajte unos vitamina, utopljavajte se i odmarajte. Izbegavajte potencijalne itvore zaraze u narednom periodu. Potrudite se da mirujet i da se ne forsirate. Ukoliko ste pušač vreme je da razmislite o tome da ostavite cigarete. Generalno se preporučuje da sada vodite više računa o svojim disajnim putevima. Pluća su vam osetljiva tačka. Moguć je bronhitis ili slični problemi. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Ako ste skloni alergijskim reakcijama ili ako patite od astme ova nedelja vam donosi posebne komplikacije, pa budite oprezniji nego inače. Pazite na svoje zdravlje.

Savet:

Niko nije zadužen za vašu sreću osim vas!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

01.08.2021 09:31

Uvjek spreman za novo ozbiljno ljubav (vezo)!