HOROSKOP ZA PETAK, 30. JUL: Blizanci i Strelčevi prave detaljan plan za putovanje, Jaraca čeka nova ljubav, a Vodoliju novac
Foto: Pexels

OVAN

POSAO: Osećate se odlično, pravite nove poslovne planove, komunicirate sa kolegama, imate naglašeno samopouzdanje i osećaj da sve možete. Uspešno realizujete poslovne planove.

LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Srećom niste upoznati sa time da on flertuje sa koleginicom inače bi prilično burno i impulsivno odreagovali.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Organizam je snažan. Najbolje da nastavite sa navikama koje daju uspešne rezultate. Prija vam rekreacija i redovno je upražnjavate.

BIK

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Uživate u obavezama. Očekuje vas ili komunikacija sa inostranim saradnicima ili može doći do kraćeg poslovnog puta.

LJUBAV: Postoji osoba na koju mislite neprekidno. Ovde je kao glavni problem prikazan nečiji status. Neko od vas dvoje je zvanično zauzet, tako da je jedino moguća tajna veza.

ZDRAVLJE: Očekuje vas disbalans hormona. Potrebno je da se konsultujete sa endokrinologom. Ukoliko ste ženskog pola poželjno je da odete kod ginekologa.

BLIZANCI

POSAO: Poslovna situacija je stabilna i tu ništa ne bi menjali. Energični ste i fokusirani na poslovne obaveze. Jako ste odgovorni, organizovani i detaljno upoznati sa svime.

LJUBAV: Sa bračnim partnerom vodite ozbiljan razgovor. Glavna tema je vezana za mogućnost odlaska u inostranstvo. Detaljno razmatrate tu opciju.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Dosta ste u pokretu, bavite se fizičkom aktivnošću što vam sve pomaže da očuvate dobru kondiciju.

RAK

POSAO: Izgleda da danas mnogo više obavljate poslovne razgovore nego što radite nešto konkretno. Razmenjujete ideje sa kolegama, otvoreni ste za originalne pristupe, kreativni.

LJUBAV: Priznajete sebi da niste zadovoljni brakom. Nakon toliko godina zajedničkog života imate utisak da je partner sa vama iz navike, a da emocija više nama.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Generalno gajite prilično optimističan stav prema zdravlju i verujete da ne može ništa loše da vam se desi. Obraćate pažnju jedino na ishranu.

LAV

POSAO: Nedostaje vam doza prilagođavanja. Na poslu se uvode novi načini rada što vas odbija. Želite da se stari sistem održi, ali to je jednostavno nemoguće jer je prevaziđen. 

LJUBAV: Smatrate da je vaš brak stabilan. Ono čega niste svesni je da bračni partner ima komunikaciju sa drugom osobom koju uspešno krije od vas.

ZDRAVLJE: Očekuju vas hronični problemi sa cirkulacijom i pritiskom u smislu nestabilnosti. Kako dolazi do oscilacija tako se i vaše stanje i raspoloženje menja.

DEVICA

POSAO: Neke stare stvari konačno dolaze na naplatu. Postoje problemi koje ste duže vremena svesno eskivirali i sada to više ne možete da radite. Rešavanje vam ne ide od ruke.

LJUBAV: Prilično ste zaokupljeni poslovnim problemima tako da nemate niti puno vremena niti energiju za partnera. Druga strana vas odlično razume i ne pravi problem zbog toga.

ZDRAVLJE: Očekuju vas hronični problemi sa kostima. Bilo bi dobro da izbegavate hladnoću. Ne bi bilo loše i da počnete da koristite određene suplemente.

VAGA

POSAO: Poslovna situacija je stabilna i vi ste generalno zadovoljni. Problema nema, vi ste kreativni,  dobro poznajete kolege i imate dobru komunikaciju sa njima.

LJUBAV: Flert na poslu je i dalje aktuelan. Uživate u njemu i stalno vrtite isti film u glavi šta vam je druga strana rekla, a šta vi njemu. Niste svesni u kojoj meri ste se zaljubili.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Organizam je snažan. U slučaju da ste nedavno bili bolesni dolazi do primetnog poboljšanja zdravlja. U suštini nema nikakvog razloga za brigu.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovna saradna sa inostranim partnerima se ne odvija onako kako ste zamišljali. Umesto očekivane profesionalne saradnje kolege vam deluju neozbiljno i nepouzdano.

LJUBAV: U potpunosti se posvećujete voljenoj osobi sigurni u njegove emocije. Niste svesni da druga strana ima ljubavnu ponudu koja ga uopšte ne zanima.

ZDRAVLJE: Kosti su vam osetljive. Bilo bi dobro da se pričuvate povreda. Postoji mogućnost da previše vremena provodite ispred računara i da zbog toga imate bol u leđima.

STRELAC

POSAO: Imate isplaniran poslovni put na koji vam se uopšte ne ide. Uprkos tome, on prolazi bolje nego što ste očekivali i sa puta se vraćate zadovoljni zbog uspeha.

LJUBAV: Partner predlaže beg iz grada na par dana. Oboma bi vam prijalo opuštanje u novoj sredini gde nikog ne poznajete. Dopada vam se njegov predlog i detaljno ga razmatrate.

ZDRAVLJE: Malo ste se opustili kada je hrana u pitanju. Skloni ste prejedanju pa bi bilo dobro da prikočite. Bolje je da stanete na vreme nego da trpite posledice.

JARAC

POSAO: Dobijate novu poslovnu ponudu koja je baš po vašem ukusu. Deluje vam intrigantno. Ono što vas odbija je menjanje sredine i saradnika na koje ste navikli.

LJUBAV: Generalno niste osoba koja je sklona tajnim vezama. Međutim, trenutno je aktivirana oblast tajnih i platonskih veza. U tom smislu su vam emocije proradile.

ZDRAVLJE: Zdravlje je solidno. Imate prilično odgovoran stav prema svom organizmu tako da radite sve što je u vašoj moći da održite njegovo dobro stanje.

VODOLIJA

POSAO: Na poslu vas čekaju teškoće sa kojima ćete uspeti da se izborite. Prilično ste adaptibilni, ali i uporni u isto vrem, tako da nećete odustati sve dok problem ne rešite.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan utisak na vas. Vama je komunikacija jako bitna u odnosu, a ova osoba vas oduševljava načinom razmišljanja.

ZDRAVLJE: Koordinacija pokreta vam nije jača strana ili su vam refleksi slabi. Kao posledicu možete doživeti neki pad, ugruvati se, povrediti i slično.

RIBE

POSAO: Za vas posao predstavlja način na koji ispoljavate svoj potencijal. Prilično ste kreativni, prilagodljivi, otvoreni. Uživate u realizaciji poslovnih planova. 

LJUBAV: Emocije su vam žestoko proradile. Prisutna su neka ograničenja tako da je vaša veza tajnog ili platonskog tipa. Emocije vas pokreću i osećate se odlično.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je solidna. Nema pokazatelja promena ili problema. Najbolje da nastavite da praktivanjem navika koje vam uspešno čuvaju zdravlje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

30.07.2021 07:13

Da vidim koja ima ljubavnu ponudu za mene???? @ za Bikico,znam da mislis na mene,ja sam jos uvjek slobodan.Moze da bude tajna veza ako zelis ;) Caooo!