MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Dva znaka će imati više novca, nego ikad, Rak će uživati u strastvenoj vezi, a ovaj znak će snaći Tantalove muke
Foto: fripeek

Glavni i univerzalni savet za sve znakove Zodijaka je da pokušate da izađete iz zone udobnosti. Da, ponekad je prijatno biti u zoni komfora, ali ako zaista želite da povećate prihode i finansijsku efikasnost, lenjost i strahove ćete morati da odložite tako što ćete se baviti poslom i naučiti da rizikujete.

Saznajte šta vašem znaku predviđa mesečni horoskop!

OVAN

POSAO: Svi planovi čekaju na realizaciju. Stižu dobre poslovne ponude, posebno za one koje rade u sferi gradnje, nekretnina ili marketinga. LJUBAV: Nije dobro da ostanete na mestu stanovanja, jer tu nećete uspeti da nađete ono što želite. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na pritisak koji vam možda izaziva baš stres na poslu.

BIK

POSAO: Niste ni sanjali da ćete imati sve moguće prilike kao na dlanu. Svaki put kada se pokrenete, kao da će uspeh doći sam. LJUBAV: Najbolju ljubavnu energiju imaju oni koji su u braku. Slobodni moraju da se pomire sa tim je svako koga sretnu suviše jak za njih. ZDRAVLJE: Dobro se osećate, umete da se izborite sa najtežim tegobama.

BLIZANCI

POSAO: Ovo je mesec u kojem očekujete veću količinu novca i to vam podiže osećaj lične vrednosti, ali i daje mogućnost da putujete. LJUBAV: Dobri aspekti vas mogu ulenjiti pa ćete se previše opustiti. Morate nešto i da preduzmete na polju ljubavi. ZDRAVLJE: Potreban oprez za žene - obratite pažnju na debelo crevo i urogenitalni trakt.

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Dva znaka će imati više novca, nego ikad, Rak će uživati u strastvenoj vezi, a ovaj znak će snaći Tantalove muke

Foto: Pixabay

 

RAK

POSAO: Nikom ne otkrivajte poslovne tajne. Sada je važno biti vođa, raditi svoj posao savesno i precizno a takvi ste, svakako, vi. LJUBAV: Druga i treća dekada znaka imaće značajan početak meseca. Sve do 13. avgusta imaćete priliku da uživate u lepoti, šarmu i ljubavi. ZDRAVLJE: Niste lošeg zdravlja, ali bilo bi dobro da se manje nervirate oko posla i novca.

LAV

POSAO: Novac vam dolazi iz poslova koji traže udruživanje. Pazite da zadržite svoju poziciju u koji god posao da ulazite. LJUBAV: Imate sreće tokom meseca - ne samo za nova poznanstva već i eventualno pomirenje sa starom ljubavlju. ZDRAVLJE: Važno je da ne preterujete sa hranom, burnim noćnim životom, itd. Dobar imunitet imate.

DEVICA

POSAO: Bolja energija je od 12. u mesecu kada se vraćate sebi i svom već dobro poznatom ritmu. Sarađujte sa Rakom ili zemljanim znakovima poput Jarca i Bika. LJUBAV: Dobar početak meseca. Sve slobodne Device imaće aspekte za novu i pravu ljubav. ZDRAVLJE: Ukoliko ste prošlog meseca imali operaciju ili problem sa venskom cirkulacijom, sada je bolji period za oporavak.

VAGA

POSAO: Vi ste osoba koja ima jako puno ambicije i strpljenja, ali je važno da se dubinski pokrenete, tada su rezultati najbolji. LJUBAV: Ovo je povoljan period za sve Vage koje su u braku. Imaćete jako mnogo ljubavnih i srećnih dana. ZDRAVLJE: Morate biti oprezniji kad su razna iskušenja pred vama, poput slatkiša, dobre hrane, dosta alkohola…

ŠKORPIJA

POSAO: Savet vam je da se previše ne angažujete već da ostavite nešto planova i energije za naredni mesec. Dobar period za novac tokom celog meseca. LJUBAV: Venera u Devici donosi emotivne veze, sa puno realnosti, razumevanja ali i neke brige. Za devojke koje žele da se vrate starim ljubavima, sada je momenat. ZDRAVLJE: Morate da obratite pažnju na kičmu, bešiku.

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Dva znaka će imati više novca, nego ikad, Rak će uživati u strastvenoj vezi, a ovaj znak će snaći Tantalove muke

Shuterstoock

 

STRELAC

POSAO: Imaćete podršku svojih dugogodišnjih saradnika. Ukoliko želite da otvorite samostalni biznis, možete da se otisnete u prodaju garderobe, luksuznih materijala, cipela i nakita. LJUBAV: Volite avanturu, izazove, možda ste oduševljeni putovanjem oko sveta biciklom ili šetnjom. Sve to nije zamena za iskrenog partnera koji će vas povesti u ljubav. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na višak tečnosti u organizmu.

JARAC

POSAO: Dosta novca ćete uspeti da zaradite, moraćete da razmislite gde dalje da ga usmerite. Ni jednog trenutka neće biti problema već samo napredak i uspon u svemu što radite. LJUBAV: Morate da budete određeniji i da tačno znate da li želite takav tip veze ili zaista nešto mnogo ozbiljnije i trajnije. ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Organi na koje treba da obratite pažnju su, pre svega, kičma i levo rame. Moguća spondiloza.

VODOLIJA

POSAO: Odlična pozicija planeta, posebno ako se vaš rad odnosi na pomoć ženama, majkama sa decom. Novac očekujte posle 10. avgusta i to će biti neki dug. LJUBAV: Dobar period za ljubav. Sve usamljene žene, devojke imaju sreće tokom meseca. ZDRAVLJE: Ukoliko imate već problem sa ženskim organima: jajnici, materica, zatim, tiroidna žlezda, onda se obratite lekaru radi kontrole.

RIBE

POSAO: Zaradićete dosta novca, a zaradu ćete verovatno vrlo brzo da potrošite na neko egzotično putovanje. LJUBAV: Ljubav je lek, a osoba koja će osvojiti vas i vaše srce na kraju svih avantura je Lav ili Strelac. ZDRAVLJE: Morate da se naučite da se odmarate i da zaslužujete slobodu duha i tela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading