NJIH JEDNOSTAVNO MORATE DA GLEDATE Ova 4 znaka uradiće sve kako bi bili u centru pažnje!
Foto: Shutterstock

Kako astrolozi otkrivaju ova 4 horoskopska znaka se izdvajaju kada je reč o egoizmu, narcioizmu i glavnih tema u društvu.

 

Lav

 Lavovi žele da sve oči budu uprte u njih. Što god radili, moraju da budu u centru pažnje. Njih ne zanima da li je ta pažnja dobra ili loša, sve dok je to pažnja. Učiniće sve da privuku ljude prema sebi i žele uvek da sve oli budu uprte u nju.

Ovan

Ljudi rođeni u ovom znaku žele da ih drugi cene i veličaju njihova dostignuća. Svakako, oni su ambiciozni i odlučni i ne žele biti ništa drugo nego najbolji, ali žele i dodatne pohvale - i da se to čuje na sva zvona.

Blizanci

Blizanci su jako društveni. Žele da je neko stalno sa njima, da su uvek u društvu. Oni mrze da budu sami ili da rade stvari koje prolaze nezapaženo. Žele društvo drugih i njihovu bezuslovnu ljubav.

 

Škorpija

Škorpije misle da su oni stepenik iznad ostalih. Stoga veruju da će ljude odmah privući. Žele da ljude zaintrigira i očara njihova tajanstvenost i aura. Stoga ne mogu da podnesu kada ih neko ignoriše ili se ponaša kao da su prosečni.

 

 

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTIJA

28.07.2021 07:55

Da zene Skorpionke vole da privuce muskarce.Takode znajo da varaju muzeve,kao moja EX Xenia! Ne diraj lavu dok spava ok!