Šta vama najviše smeta kod partnera? Ovo su stvari koje će pripadnika određenog horoskopskog znaka dovesti do toga da vas ostavi
Foto: Shutterstock

Ovo su stvari koje najviše nerviraju svaki znak.

Ovan - lenjost

Neki od nas vole da provedu dan u krevetu gledajući serije, a ako se takvi među nama nađu u vezi s Ovnom, čekaju nas problemi. Ovan ne podnosi lenčarenje i takvo ponašanje smatra izgubljenim vremenom.

Bik - nestrpljivost

Bikovi su temeljni i vole sebi da daju vremena za odluke, a ako ih požurujete i imaju osećaj da su pod pritiskom, ukloniće te iz jednačine.

Blizanci - nekomunikativnost

Nedostatak komunikacije problematičan je u svakoj vezi, ali u vezi s Blizancima je jednostavno nedopustiv. Oni to ne gledaju samo kao nedostatak komunikacije nego i kao nedostatak ljubavi.

Rak - bezosećajnost

Emotivci kakvi jesu, Rakovi jednostavno ne podnose vezu s nekim ko ne pokazuje dovoljno osećaja ili saosećanja. Osećaji ih hrane, a ako su u vezi gladni nečega što im je najvažnije, odlaze bez puno razmišljanja.

Lav - zapuštenost

Lavovi nisu površni, ali vole da izgledaju doterano. Ako su u vezi s nekim ko potpuno zanemaruje izgled, neće dugo izdržati.

Devica - površnost

Ako niste sposobni da vodite duboke, kompleksne razgovore, a jedini interesi su vam gledanje televizije i trošenje novca, nećete dugo izdržati s Devicom.

Vaga - agresivnost

Vage su sklone izbegavanju konflikta, a ako su u vezi s nekim ko ga kontinuirano traži, počeće da traže nekog smirenijeg.

Škorpija - nepouzdanost

Ako Škorpiji obećate da ćete nešto uraditi, a onda to ne uradite, izgubićete njeno poverenje. Nakon par neispunjenih obećanja izgubićete i nju.

Strelac - nesigurnost

Strelčevi su samouvereni i vrlo sigurni u sebe, a ako pored sebe imaju nekoga ko to nije, vrlo brzo gube interes jer žele nekog sličnog sebi.

Jarac - pretvaranje

Glumatanje nečega što nisi ne prolazi dobro kod većine znakova, ali Jarac će to shvatiti toliko ozbiljno da će poželeti da te se reši istog trena kad shvati šta radiš.

Vodolija - netolerantnost

Vodolije su otvorene za sve i sklone puštanju drugih da žive onako kako žele. Zato će ti ovaj znak zameriti svaki pokušaj da nešto oceniš pogrešnim samo zato što se tebi ne sviđa.

Ribe - zlobnost

Niko ne voli zle ljude, a Ribe će na prvi znak takvog ponašanja otplivati u drugom smeru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading