NEDELJNI HOROSKOP: Nova ljubav kuca Bikovima na vrata, srećne poslovne okolnosti idu na ruku Vagama
Foto: Pexels

OVAN

Posao

Tokom ove nedelje vas očekuje povoljno stanje na polju finansija. Možete da očekujete dobre prilike da dođete do neke dodatne zarade i da povećate svoj izvor prihoda. Bićete generalno usmereni na donošenje odluka oko kupovine, prodaje, štednje, na odluke vezane za nekretnine, kredite, nasledstvo itd. Ukoliko tokom ove nedelje očekujete finansijsku pomoć sa bilo čije strane dobićete je. Drugi deo nedelje vam je povoljan ako vaši poslovi imaju bilo kakvu povezanost sa inostranstvom ili putovanjima. U tom slučaju možete da očekujete neke dobre vesti na ovom polju koje vam donose osećaj olakšanja.

Ljubav

Na polju ljubavi tokom ove nedelje niste ni malo zbunjeni. Znate dobro šta hoćete i pokazujete svoju vatrenu i dominantnu stranu. Ukoliko ste u vezi ili braku, strasti sada mogu da dožive svoj vrhunac ali treba da se čuvate i ljubomore. Ukoliko se crv sumnje i nepoverenja uvuče u vaš odnos sada, kasnije ćete se teško osloboditi istog. Lako može da se desi da zbog mešanja od strane drugih ljudi u vašoj vezi bude sada nekih većih problema. Ako ste slobodni, ova nedelja vam nije preterano povoljna za novo poznanstvo i za početak nove veze. Moguće je da ćete imati ponudu za neku tajnu vezu ili ćete biti u okolnostima u kojima vam se dešava neka zabranjena ljubavna priča.

Zdravlje

Odlična vam je ova nedelja kada je u pitanju polje zdravlja. Može da se desi da pucate od snage i energije i da budete veoma zadovoljni. Bavljenje sportom će vam prijat da se oslobodite viška energije. Takođe vam mogu prijati i masaže, boravak pored vode, opuštanje jer iako ste zdravi i puni snage- stres može da vas opterećuje. Važno je da radite na svojoj smirenosti i na tome da budete posvećeniji svojim potrebama. Povoljna vam je ova nedelja ukoliko se oporavljate od bilo kake intervencije ili ako radite na tome da se neki problem na polju zdravlja iz prošlosti reši. Slušajte svog lekara i biće sve kako treba. Važno je da verujete u sebe i u svoju snagu i izdržljivost.

BIK

Posao

Tokom ove nedelje ćete biti u periodu brojnih promena. Na poslu možete da imate neki vid sukoba sa otvorenim protivnicima, otvoreno sukobljavanje interesa i planova. Moguć je i preid nekog dogovora ili ugovora. Rešenje možete da nađete na nekom neočekivanom mestu ili u kreativnosti, iako se čini da je vaš protivnik jači možete na neki način da ga nadmudrite. Povoljna je nedelja ako ste planirali promenu posla ili ako planirate bilo kakav prekid ugovora ili nešto tome sl. Moguće je da će neke vaše odluke biti neočekivane i da ćete biti skloni tome da šokirate svoje saradnike. Dolazi vam period drastičnijih poslovnih promena.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, tokom ove nedelje nećete pristajati na kompromise. Veoma lako možete da donesete odluku o prekidu neke emotivne veze. Pred vama je period u kojem ćete imati želju da stvari budu jasne, čiste, iskrene i nećete trpeti ništa što vam ne odgovara. Spremni ste da izađete iz odnosa koji nije po vašoj meri. Ako ste slobodni, jako je dobar period za novo poznanstvo koje na neki način može da vam se desi na javnom mestu, u nekom okruženju u kojem se okuplja veći broj ljudi. Povoljan je period za početak nove emotivne veze koja bi mogla da bude veoma značajna za vas i da preokrene vaš život u nekom novom smeru. Spremni ste za nove ljubavne odluke i ne plašite se ničega.

Zdravlje

Možete da očekujete period u kojem ćete biti skloni zdravstvenim problemima. Velike su šanse da ćete na neki način imati tegobe koje su vezane za probleme sa hormonima, štitnom žlezdom ali i problemima sa kičmom i nervnim sistemom takođe. Urogenitalni trakt je još jedna vaša slaba tačka koja i generalno može da bude naglašena. Ove nedelje pogotovo možete biti skloni upalama vezanim za bešiku. Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma osetljivi pa je važno da radite na jačanju imuniteta. Zbog bilo kakvih simptoma, bolnih stanja, povišene temperature se na vreme obratite vašem lekaru. Bićete skloni upalama i infekcijama i svakako je najbolje da na vreme dobijete stručnu pomoć.

NEDELJNI HOROSKOP: Nova ljubav kuca Bikovima na vrata, srećne poslovne okolnosti idu na ruku Vagama

Foto: Pexels

 

BLIZANCI

Posao

Nepovoljna nedelja za vas nastupa. Na polju posla možete imati dosta stresova i promena. Osećate se nekako nestabilno na svom radnom mestu ili se nalazite u nekoj neizvesnoj situaciji. Moguće je da se dešavaju neke stvari u koje niste dovoljno upućeni, kao i da se neke stvari na poslu kriju od vas. Pazite se pogrešnih informacija, gubitka dokumenata i tome sl. Potrudite se da budete dobro skoncetrisani kako na poslu i sami ne biste pravili veće greške. Najbolje bi bilo da tokom ove nedelje ne donosite bilo kakve važne odluke kada je u pitanju polje posla. Sve što budete čuli, proverite više puta.

Ljubav

Tokom ove nedelje vas na polju ljubavi očekuje takođe stresan period. Moguće je da ćete biti veoma neodlučni. Postoji mogućnost da će voljena osoba biti neiskrena prema vama, ako ste u vezi ili braku ili da sada jednostavno niste u mogućnosti da vidite partnerovo pravo lice. Moguće je i da ga sami idealizujete i krojite neku nerealnu sliku o njemu. S druge strane, ako ste slobodni ovo je faza u kojoj možete biti potpuno opušteni i nezainteresovani za bilo kakvo ozbiljno spajanje, vezu koja bi podrazumevala obaveze ili bilo šta tome slično. Može da se desi da tokom ove nedelje svesno ili nesvesno na neki način počnete i da izbegavate nova poznanstva i nove ljubavne prilike.

Zdravlje

Nastupa vam nedelja koja na polju zdravlja donosi slabosti i probleme. Veoma je važno da na ovom polju date sve od sebe kako biste vodili računa o stvaranju što boljih i zdravijih navika. Moguć je veći pad imuniteta koji će vas pratiti i zato je važno da unosite dovoljno vitamina svaki dan kao i da se pravilno hranite, da dovoljno spavate i da unosite dovoljno tečnosti. Ovo je faza u kojoj možete biti skloni raznim bolestima, bakterijama, virusnim infekcijama, upalama, problemima sa organima za varenje ali i problemima vezanim za umor, malaksalost, nizak pritisak i tome sl. Oko svega što vas muči treba na vreme da se posavetujete sa vašim lekarom. Preventiva je jako važna za vaše polje zdravlja.

RAK

Posao

Na poslovnom polju možete da budete skloni donošenju impulsivnih odluka na neki način. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta raznih stresova na ovom planu. Moguće je da ćete se osećati kao da funkcionišete pod velikim pritiskom ili kao da vam se neki poslovi forsiraju. Dosta toga ne ide onako kako ste se nadali, ali se krajnji rezultat ipak preokreće u vašu korist zbog faktora sreće koji vas prati. Možete da očekujete da ćete do kraja nedelje rešiti probleme koji vas muče. Budite hrabri. Nije sve tako crno, pokažite da možete da prevaziđete strahove koje nosite u sebi na ovom polju.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, tokom ove nedelje ste spremni da date svoj maksimum. Moguće je da na neki način imate želju da se voljenoj osobi posvetit do krajnjih granica i da joj stavite do znanja koliko vam je do nje stalo. Pred vama je period u kojem ćete otvoreno pokazivati svoja osećanja, vaša vatrena strana dolazi do izražaja pa čak možete težiti tome i da budete malo napadni. Pred vama je jaka želja da partnera vežete za sebe, da imate ozbiljniju vezu, dete, veće odluke. Ako ste slobodni jako je povoljna nedelja za nova poznanstva i za početak nekog novog emotivnog odnosa koji će vam na određeni način biti značajan. Spremni ste da se na polju ljubavi aktivirate više nego pre.

Zdravlje

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati probleme na polju zdravlja. Pogotovo ako ste skloni bilo kakvim srčanim tegobama naredni period može da vam bude na neki način težak. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta smetnji vezanih za kardiovaskularni sistem. Vodite računa o problemima sa pritiskom. Redovno uzimajte terapiju koju vam je lekar prepisao. Potrudite se da budete odgovorni prema svom zdravlju. Budite fizički aktivni, izbegavajte stresove. Potrudite se da idete na redovne kontrole. Tokom ove nedelje maksimalno vodite računa o zdravlju i pazite da ne dođe do nekih nepredviđenih komplikacija vezanih za rad srca. Krvotok vam je takođe sada jedna od slabih tačaka.

LAV

Posao

U narednom periodu možete da očekujete faktor sreće koji će vas pratiti. Bićete veoma zadovoljni okolnostima koje budete imali na ovom polju. Spremni ste da se posvetite pravljenju važnih poslovnih promena. Moguć je početak posla na nekom novom radnom mestu, odnosno imate velike šanse za poslovno napredovanje. Možete da očekujete da će sudbina biti maksimalno na vašoj strani. Pred vama je jako dobra nedelja. Jedino ako se bavite privatnim poslom možete imati neke stresove. Uspećete sve da rešite do kraja ove faze. Posvetite se poslu i obavezama i uspećete da dođete do važnih postignuća.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, ova nedelja vam može biti teža za polje ljubavi. Moguće je da ćete osećati neku dozu nesigurnosti kada su u pitanju osećanja ili će se pojaviti veće nepoverenje između vas i voljene osobe. Ukoliko vas prati neka doza ogorčenosti od ranije to se sada samo pojačava i kao da ne možete da se oslobodite negativnog razmišljanja i strahova po pitanju ljubavi. Ako ste slobodni, moguće je da ćete imati neko zanimljivo poznanstvo preko posla ili u svom bliskom okruženju ali lako može da se desi da toj osobi ne pokažete odmah svoja osećanja. Ostavljate utisak uzdržane osobe ili zbog sopstvenih sumnji niste spremni da napravite prvi korak na ljubavnom polju.

Zdravlje

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati neke manje poteškoće. Pre svega su vam naglašeni problemi sa varenjem i probavom, pa o tome najviše sada treba da voite računa. Mogući su problemi i komplikacije vezane za debelo i slepo crevo. Ako primetite bilo kakve neobične simptome, obavezno se na vreme javite vašem lekaru. Tokom ove faze možete lako da rešite probleme koje imate od ranije ako ste odgovorni prema sebi kao i ako ste spremni da se na neki način disciplinujete i da menjate svoje navike. U većoj meri vam sada zdravlje zavisi od navika vezanih za ishranu kao i za unos tečnosti pa se potrudite da o tome sada najviše vodite računa. Takođe, potrudite se da izbegavate poroke.

NEDELJNI HOROSKOP: Nova ljubav kuca Bikovima na vrata, srećne poslovne okolnosti idu na ruku Vagama

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

Posao

Imate osećaj da se oko vas dešava dosta raznih sitnih promena i mozak vam konstantno radi. Nova poznanstva su kod vas moguća, novi poslovni kontakti koji bi mogli da vam budu od velike koristi u narednom periodu su naglašeni. Moguće je ipak, da vi sada na neki način nemate dovoljno snage da sve svoje želje i ambicije sprovedete u delo, barem ne kada je o krupnim stvarima reč. Iz tog razloga bi neke stvari na poslovnom polju mogle prilično usporeno da vam se odvijaju. Tokom ove nedelje ćete biti skloni nervozi i stresu, pa i sitnim konfliktima na polju posla, tako da bi bilo dobro da se potrudite da izbegnete takve probleme.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem moete da budete nervozni i nesigurni. Preispitujete svoja osećanja kao i svoje motive. Moguće je da nekada ni sami ne znate zapravo šta je ono što želite na ovom polju. Ne osećate se dobro u svakodnevnici i tražite neki izlaz i beg od realnosti. Ukoliko ste u vezi ili braku moguće su veće nesuglasice i neslaganje sa partnerom. Ako ste slobodni, možete da očekujete period u kojem ćete imati jedno zanimljivo novo poznanstvo ali zbog sopstvene konfuzije možete biti pogrešno protumačeni ili će se javiti neke prepreke zbog kojih nećete odmah moći da realizujete vezu sa osobom koja vam se dopala. Ove nedelje su vam u ljubavi mogući brojni nesporazumi.

Zdravlje

Na ovom polju ćete takođe biti prilično osetljivi. Nije vam preterano povoljna tekuća nedelja. Možete da očekujete da ćete imati probleme sa grlom, sinusima, da ćete biti skloni prehladama, upalama, infekcijama. Važno je da unosite dovoljno vitamina. Posavetujte se sa lekarom oko svega što vas muči. Utopljavajte se, pijte čajeve, vodite računa da ne dođe do virusa, gripa i tome sl. Podložni ste brojnim sitnim tegobama od kijavice do alergija ali u najgorem slučaju je moguća i upala pluća. Ovo je faza u kojoj vam je kvalitetan san od velikog značaja. Intuicija će vam takođe biti veoma naglašena, kao i snovi pa obratite pažnju šta i koga sanjate. Nađite svaki dan dovoljno vremena za sebe.

VAGA

Posao

Tokom ove nedelje vas očekuje mogućnost da se maksimalno posvetite svom polju zarade i da na tom polju ostvarite poboljšanje. Možete da očekujete da ćete dosta raditi ali i da će vam se uloženi trud koji pokazujete na poslu, maksimalno isplatiti. Pred vama je faza koja može da vam donese dosta dobrih preokreta na poslu. Moguće je da će vam neka dešavanja ići sasvim iznenada i da ćete i sami biti šokirani određenim poslovnim promenama. Pa ipak, možete da očekujete da ćete većinu planova uspeti da obavite tokom ove nedelje. Neće biti većih poslovnih problema kod vas sada. Povoljna nedelja je ispred vas.

Ljubav

Možete da očekujete dobar period za nova ljubavna poznanstva. Pred vama je dobra nedelja u kojoj lako možete sklapati nove kontakte sa osobama suprotnog pola. Očekuje vas mogućnost da na nekom neočekivanom mestu nađete ljubav. Moguće je da će do nove veze da dođe sasvim naglo i brzo, kao grom iz vedra neba. Povoljan vam je period i ako ste zauzeti. Sa voljenom osobom radite na rešavanju problema iz prošlosti. I dalje imate neke manje trzavice ali suština je da oboje ipak težite stabilnosti i da na kraju dana jedno u drugome to prepoznajete. Na neki način ste željni ljubavne sigurnosti iako toga možda ni sami nekada niste svesni. Naredni period vam donosi lepe vesti na polju emocija.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete period u kojem ćete imati manje probleme sa nervozom i stresom. Zbog česte napetosti vaše zdraavlje na neki način može da ispašta. Moguć je i oslabljen imunitet usled problema sa ishranom ili usled nedovoljno kvalitetne ishrane. Potrudite se da povedete računa o sebi. Tokom ove nedelje ste skloni i upalama grla, problemima sa štitnom žlezdom kao i sa vratnim predelom. Ukoliko po tom pitanju primetite bilo kakve tegobe, na vreme se obratite vašem lekaru. Generalno tokom ove nedelje budite oprezni kada je polje zdravlja u pitanju jer možeete da budete skloni raznim sitnim komplikacijama i problemima. Važno je da vodite više računa o sebi.

ŠKORPIJA

Posao

Moguće je da osećate veliku dozu pritiska i nervoze kada je u pitanju polje posla. Pred vama je period u kojem ćete imati brojna opterećenja. Moguće je da želite promene ili da ste spremni na neke drastičnije odluke. Tokom ove nedelje možete biti skloni i sukobima sa ljudima iz poslovnog okruženja. Možete često da budete nervozni i razdražljivi. Vaša poslovna budućnost zavisi od vas pa biste trebali da se potrudite da ipak donosite racionalnije odluke. Tokom ovog perioda na neki način sudbinu držite u svojim rukama. Možete doći do poslovnog uspeha ako uložite dovoljno truda. Potrudite se da date sve od sebe.

Ljubav

Na ovom polju ste takođe skloni nekim razočarenjima, ogorčenim stanjima i svađama. Moguće je da ćete biti skloni i ljubomornim ispadima ili nekoj dozi sumnjičavosti kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom. Dosta toga vas na neki način sada opterećuje. Moguće je da sasvim nesvesno započinjete nove svađe i da vam nije ni malo lako da sa voljenom osobom ostvarite stabilan i dobar odnos. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta poteškoća. Najpre je važno da sami sa sobom raščistite šta želite. Ako ste slobodni, imate osećaj da ste spremni za to da vam se nova ljubav desi ali kao da se i dalje nekako plašite da budete povređeni. Moguće je da iz prošlosti nosite negativna iskustva.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, takođe vam vlada teška i nepovoljna nedelja. Moguće je da ćete u većoj meri biti skloni problemima i da će vas mnogo toga na neki način opterećivati. Pred vama je faza u kojoj ćete imati probleme sa glavoboljom, bolovima, sinusima, upalama u predelu glave, osetljivim očima. Možete biti podložni i problemima vezanim za visok pritisak takođe. Ovo je faza u kojoj zdravlje na neki način može da vam bude prilično ugroženo. Potrudite se da vodite više računa o sebi i da idete redovno kod lekara. Odmarajte se i izbegavajte stres. Posvetite sebi i svom telu negu i brigu koja vam je potrebna kako biste se konačno bolje osećali. Vi ste veoma jaki ali je trenutni period težak.

NEDELJNI HOROSKOP: Nova ljubav kuca Bikovima na vrata, srećne poslovne okolnosti idu na ruku Vagama

Foto: Pixabay

 

STRELAC

Posao

Tokom cele nedelje ćete osećati veliku dozu nervoze u vezi poslovnog okruženja. Moguće je da postoje neka dešavanja kja s odigravaju iza vaših leđa. Vi se sami nekako sada plašite tajnih protivnika. Generalno vam je trenutna faza nepovoljna za posao. Moguće je da je jedino rešenje za sada da smanjite očekivanja i da prihvatite da trenutno ne možete da ostvarite sve ono što poželite na polju posla. Dolazi vam period u kojem će biti dosta konfuzije na ovom polju i u kojem ćete se osećati prilično nemoćno. Nemojte da odustajete od svojih principa i ciljeva, samo pokažite malo strpljenja i mudrosti sada.

Ljubav

Na polju ljubavi želite da znate na čemu ste. Neizvesna situacija koja vas sada prati na ovom planu može da vam donese neke nemire. Moguće je da je odnos sa voljenom osobom na neki način poljuljan ili ste udaljeni jedno od drugog. I vi sami se polako sve više osećate kao da se vaše emocije menjaju i kao da ni sami ne znate šta hoćete ni šta osećate. Moguće je da su odnosi zahladneli. Ako ste slobodni ova nedelja vam nije preterano povoljna za novo poznanstvo. Velike su šanse da ćete na ovom polju imati neke nedoumice i nesigurnosti. Moguće je i da će vam se udvarati neka zauzeta osoba. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da ostvarite sasvim stabilnu novu vezu.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti veoma osetljivi. Veoma je moguće da ćete imati probleme sa cirkulacijom, upalnim i bolnim stanjima. Povoljan je period za bilo koji vod blničkog lečenja, pa ako postoji potreba za tim polako idete u pravcu oporavka. Oko svega što vas muči se na prvom mestu posavetujte sa vašim lekarom. Tokom ove faze je jako važno da se ne forsirate previše, da odmarate i da vodite više računa o sebi. Neophodno je da budete usmereni na sebe i na svoje potrebe. Vodite računa i o nekim skrivenim problemima i simptomima koji bi mogli da vas prate. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni brojnim komplikacijama na polju zdravlja.

JARAC

Posao

Očekuje vas period u kojem ćete imati stabilno stanje na polju posla. Vama je horoskop naklonjen u ovoj fazi i nemate ni jedan razlog da budete zabrinuti. Sve ukazuje na to da ćete uspešno obaviti sve obaveze i planove koje imate pred sobom. Možte generalno da budete zadovoljni i odnosom koji imate sa saradnicima. Povoljna vam je tekuća nedelja, pa ćete rešiti uspešno manje komplikacije koje imate od ranije. Vaša posvećenost poslu kao i vaša upornost, odgovornost će doći do izražaja tokom ovog perioda. Bićete veoma zadovoljni. Možete da se oslonite na svoje poslovne saradnike tokom ove nedelje.

Ljubav

Na ljubavnom polju vas očekuje period u kojem ćete sa voljenom osobom imati dobro slaganje. Vaš odnos je miraan, stabilan, prijateljski i od partnera dobijate sve emocije koje su vam potrebne. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite zajedničke ciljeve i da nađete zajednički mir, harmoniju i ljubav. Odnos vam je jako dobar i zadovoljni ste. Ako ste slobodni, očekuje vas povoljna faza za nova poznanstva kao i za pokretanje na ljubavnom polju. Moguće je da ćete imati nekog udvarača sa ozbiljnim namerama koji će vam jasno staviti do znanja šta želi od vas i kakvu vezu možete očekivati. Pred vama je dobra faza u kojoj možete naći ljubav koja vam je potrebna već neko vreme.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćetese osećati generalno dobro. Sudbina vam je sasvim naklonjena tokom ove nedelje na svim životnim poljima, pa zdravlje nije izuzetak. Osećate se jako dobro u svojoj koži. Stanje vam je stabilno i imate sasvim dovoljno energije u sebi. Ova nedelja vam je povoljna da se posvetite sebi i ljudima koje volite. Takođe, pozitivnu energiju možete da kanališete kroz neki kreativni rad i pokazivanje sopstvenih talenata. Povoljna vam je faza da se posvetite bilo kojoj vrsti umetnosti koja vas na neki način ispunjava. Možete da očekujete da ćete se tokom ove nedelje osećati generalno dobro i da nećete imati bilo kakve veće komplikacije.

VODOLIJA

Posao

Na poslovnom polju vas očekuje veliki broj zaduženja i obaveza. Moguće je da se tokom ove faze od vas na neki način očekuje da pokažete spremnost da napredujete, da se dokažete i da se pokažete u najboljem svetlu. Tokom ovog perioda možete da stvorite i daleko bolji odnos sa nadređenima. Moguće je da će vam biti prilika za unapređenje ponuđena ili za prelazak na neko drugo radno mesto na kojem biste mogli da preuzmete nešto veću odgovornost. Generalno vas očekuje period u kojem će vam posao biti prioritet i u kojem ćete biti veoma angažovani na ovom planu.

Ljubav

Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost za nova ljubavna poznanstva. Venera je ušla u vaš znak i ona vam kao planeta ljubavi donosi brojne zanimljive prilike na polju flerta. Vi ćete svakako u ovom periodu biti daleko više raspoloženi nego pre, nasmejani, spremniji i otvoreniji za kontakte sa ljudima. Preko prijatelja ili na nekom javnom mestu može da vam se desi zanimljiv susret. U svakom slučaju vas očekuje period u kojem ćete generalno biti zadovoljni ljubavnim dešavanjima. Ako ste zauzeti, partner vam je posvećen i svakodnevnica vam je ispunjena romantikom. Možete da očekujete da će vam tokom ove nedelje raspoloženje za ljubav biti na visokom nivou! Sudbina vam je naklonjena!

Zdravlje

Kada je u pitanju polje zdravlja kod vas bi mogla da se pojavi sklonost ka problemima koji su vezanu za kičmu i leđa, očekuje vas faza u kojoj ćete bito veoma napeti. Mogući su bolovi u kostima, mišićima, ukočenost, išijas, reuma, itd... Najbolje bi bilo da se sa vašim lekarom na vreme posavetujete oko svega što vas brine. Potrudite se da budete maksimalno usmereni na svoje zdravlje. Razmislite o vežbama, fizikalnoj terapiji, posavetujte se sa nekim stručnjakom na tu temu. Čuvajte se povreda u predelu leđa i kičme. Potrudite da izbegavate podizanje teškog tereta i bilo kakvo umaranje. Važno je da vodite računa o sebi i da se potrudite da nađete rešenje za probleme vezane za leđa.

RIBE

Posao

Možete da očekujete povoljan perio da na poslovnom polju donesete neke nove odluke i da uvedete neke promene. Pred vama je povoljna nedelja u kojoj ćete imati podršku sudbine da ostvarite sve svoje planove. Određene poslovne situacije biste trebali prilično lako da rešite. Možete da se nadate dobrimokolnostma na ovom polju. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili planirate bilo kakva putovanja takođe možete da se nadate pozitivnim okolnostima. U svakom slučaju vas očekuje jako dobar period. Ne biste trebali da očekujete veće poslovne probleme. Možete rešiti i neka pravna pitanja tokom ove nedelje.

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje nestabilno i promenljivo stanje. Ako imate partnera odnos sa njim može da vam bude na neki način napet ali i distanciran. Moguće je da postoji dosta zameranja koje jedno drugome prebacujete i da vas to čini nesrećnim i nezadovoljnim. Povremeno pomislite kako bi vam dobro došla pauza od veze u kojoj ste. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva ali pretežno na bazi strasti ili svako koga upoznate ne deluje kao kandidat za ozbiljnu vezu. Možete da očekujte da će vam ova nedelja doneti neko nezadovoljstvo na ljubavnom polju i da ćete sada veomateško ostvariti neki značajan ili trajan odnos. Ukoliko ste u vezi na daljinu, moglo bi doći do susreta sa partnerom.

Zdravlje

Na ovom polju možete da budete skloni problemima sa jetrom, bubrezima, pankreasom, pa o tome treba da povedete računa. Ako ste do sada već na ovim poljima imali bilo kakve tegobe, potrudite se da se na vreme obratite lekaru i da uradite redovne nalaze. Pazite na sebe i svoju ishranu, svakodnevne navike. Maksimalno izbegavajte alkohol kao i unos bilo kakvih štetnih supstanci. Potrudite se da budete dovoljno fizički aktivni i da na pravi način trošite svoju energiju. Izbegavajte bilo koji oblik destrukcije, rizičnog ili poročnog ponašanja. Potrudite se da vodite više računa o sebi i da svoje zdravlje dovedete u red. Tokom ove nedelje možete imati nove komplikacije i probleme ako ne budete pazili na sebe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

25.07.2021 10:28

Da ja sam spreman za novu ljubav.Istina da se plasim jer sam bio u proslosti vise puta prevaren.Ne volim dvolicne,zene,koje lazu i samo te prevari.Ako mislis da bices iskrena prema meni i bez lazi onda navrati.Lp.