HOROSKOP ZA 25. JUL: Blizance očekuje novčani dobitak, Lav preko društvenih mreža upoznaje zanimljivu osobu
Shuterstoock

OVAN

POSAO: U slučaju da ste privatnik vraća vam se samopouzdanje. Imate priliv pozitivne energije, konačno imate nove ideje koje nestrpljivo želite da realizujete i očekujete uspeh.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju naglašena je oblast tajnih veza. U potpunosti se posvećujete tajnoj ljubavi i bez ikakve griže savesti uživate u njoj.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. U fizičkom smislu ste snažni, a u mentalnom smislu postojani. Izuzetno vam prija fizička aktivnost tako da je redovno upražnjavate.

BIK

POSAO: Rezultati rada su bolji nego što ste očekivali. Uživate u uspehu. Samopouzdanje vam je na vrhuncu. Prilično raspoloženi i optimistični pravite nove poslovne planove.

LJUBAV: Veza se normalno razvija, ali imate utisak da partner ima prevelika očekivanja od vas. Takođe, primećujete da je njemu mnogo više stalo do veze nego vama. 

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i nemate nikakve zdravstvene probleme. Ukoliko je ranije bilo bilo nekih teškoća očekuje vas poboljšanje zdravstvenog stanja.

BLIZANCI

POSAO: Poslovna situacija je stabilna i sve se odvija na uobičajeni način. Oblast finansija je odlično prikazana s obzirom da vas očekuje finansijski dobitak. Zadovoljni ste poslom.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i podržavate sopstvena osećanja. Imate potrebu da vodite računa o partneru i da mu stalno pokazujete koliko vam je stalo do njega. Partner uživa u vašoj pažnji.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Osećate se dobro. Vodite računa o svojoj kondiciji, ali i o ishrani. Odgovorni ste i razmišljate šta sada možete da uradite da bi bili zdravi i u budućnosti.

Foto: Depositphotos

 

RAK

POSAO: Optimizam je na vrhuncu. Posao se normalno odvija, tako da imate utisak da je krajnje vreme da napravite nove poslovne planove i da obogatite poslovnu ponudu.

LJUBAV: Fokusirani ste na bračnog partnera. Deluje vam demotivisano, snuždeno, bez ikakvog samopouzdanja. Svim silama se trudite da ga animirate i ohrabrite.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Vodite računa o ishrani i fizički ste aktivni. Zadovoljni ste svojim izgledom. Savrešeno vam je jasno koje delatnosti utiču povoljno na vaše zdravlje.

LAV

POSAO: Saradnja sa stancima se odlično razvija. Evidentno je da se dobro slažete i po pitanju ideja i po pitanju realizacije istih. Pred vama je nova, uspešna runda razgovora.

LJUBAV: Pokušavate da preko društvenih mreža upoznate osobu koja će vas zaintrigirati. Problem je što već na početku svake nove priče brzo dobijate otpor prema komunikaciji.

ZDRAVLJE: Razmišljate da uzmete neki suplement u cilju jačanja kostiju, naročito kolena. Imate utisak da su kosti krte ili da nisu pokretljive i želite da rešite taj problem.

DEVICA

POSAO: Prilično ste neraspoloženi i napeti zbog situacije na poslu. Starim problemima koje niste uspeli da rešite se pridružuju novi i vi ne znate više gde udarate.

LJUBAV: Imate sreću sa voljenom osobom. Druga strana razume vaše neraspoloženje i to što nemate dovoljno energije da joj se posvetite. Partner vas opušta i vraća samopouzdanje.

ZDRAVLJE: Neophodno je da povedete računa o zdravlju. Imunitet je prilicno slab. Nemojte čekati da se pojave prvi simptomi da bi onda počeli da vodite računa o zdravlju.

VAGA

POSAO: U fazi ste kreativnosti. Imate jasnu viziju novog poslovnog projekta. Kako ste odgovorni ne ostajete na nivou maštanja nego na praktičan način realizujete viziju.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i osećate ste dobro. Imate potrebu da partnera mazite i razmazite. Prilično ste ga idealizovali i ne nalazite mu ni jednu manu. Partneru prija kad ga tetošite.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja vas ne očekuju ozbiljne teškoće. U slučaju da imate neke manje probleme uspešno ćete ih rešiti. Organizam je u fazi regeneracije.

Shuterstoock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom u toku je loš period u smislu da posao stagnira. Ova faza će potrajati. Svesni ste problema i prilično zabrinuti zbog njih.

LJUBAV: Zadovoljni ste kako se veza razvija. Smatrate je stabilnom, ispunjavajućom i perspektivnom. Počinjete da razmišljate o braku i ta ideja vam deluje sve primamljivije.

ZDRAVLJE: Očekuje vas stabilan period na polju zdravlja. Ne biste trebali da imate nikakve teškoće ili smetnje. Fizički ste aktivni i snažni, a u psihološkom smislu stabilni.

STRELAC

POSAO: Posao se regularno odvija. Imate potrebu za novim poslovnim izazovima. Iz tog razloga razmišljate o novom poslovnom projektu. Dosta vam je rutine. 

LJUBAV: Prilično ste fokusirani na poslovne obaveze, ali bračna partnerka vas razume i podržava. Trudi se da vam udovolji tokom ono malo vremena koje provodite zajedno.

ZDRAVLJE: Puni ste energije. Na polju zdravlja ne očekuju vas nikakvi problemi. Osećate se dobro i čak ste prilično samouvereni i uvereni da nećete zakačiti nikakvu bolest.

JARAC

POSAO: Ambiciozni ste u finansijskom smislu. Razmišljate na koji način da dođete do novca. Srećom se obim posla povećava tako da na taj način rešavate problem finansija.

LJUBAV: Bračna partnerka nije zadovoljna vašim ponašanjem prema njoj. Oseća se zanemareno. Ima utisak da su vam finansije bitnije od emocija. Zahteva vašu pažnju.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. U naredno periodu vas ne očekuju veći zdravstveni problemi. Fizički ste aktivni i vodite računa o ishrani. Sve to daje odlične rezultate.

VODOLIJA

POSAO: Odlazite odlično pripremeljni na kraći poslovni put i sastanak. Prilično ste energični, praktično vi vodite pregovore i diktirate tempo i postižete sve željene ciljeve.

LJUBAV: Niste zadovoljni ponašanjem bračnog partnera. Imate utisak da je on sebi stavio u zadatak da obezbedi finansije, a da ste vi zaduženi za sve ostale obaveze prema porodici.

ZDRAVLJE: Ne samo da se osećate dobro nego imate višak energije. Iz tog razloga se posvećujete sportu ili nekom vidu rekreacije da biste utrošili deo energije.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom upravo počinje period povećanog obima posla. Trenutno ste odmorni i optimistični tako da uspevate da izađete na kraj sa obavezama.

LJUBAV: Iznenada upoznajete osobu koja ostavlja pozitivan prvi utisak. Druga strana ima intelektualnu širinu, stabilna je, pouzdana i to vam se dopada. Nadate se nastavku druženja.

ZDRAVLJE: U slučaju da ste na nekoj terapiji ona daje odlične rezultate. Generalno se ne vide novi zdravstveni problemi. Zainteresovani ste za alternativu. Bioenergija vas privlači.

Komentari (1)

Loading
Dokle?

25.07.2021 11:25

Opet jarac u muškom rodu, a žene u znaku Jarca?