HOROSKOP ZA VIKEND: Ribe čeka prijatno iznenađenje, Lavovima i Jarčevima sledi uspeh
Shuterstoock

Ovan

U porodičnim odnosima budite direktniji i moći ćete da ostvarite sve ono što ste želeli. Slobodno nametnite svoje stavove. Odnos porodice prema vama biće iznenađujuće pozitivan. Pristupite planovima bez straha i bićete iznenađeni podrškom okloline.

Bik

Vikend horoskop savetuje da se sada potrudite i završite sve započete planove i obaveze. Trenutno nije momenat za nove, velike poteze,takođe se odnosi I na poslovne poteze.Stanje unutar porodice je stabilno. Blizak prijatelj očekuje od vas savet, pomoć i podršku.

Blizanci

Trenutno je situacija takva da nije najbolji momenat da sada započinjete sprovođenje svojih planova.Umeren i miran tempo će vam sada prijati.Puno priče vam crpi energiju.Strpite se, sačekajte bolje dane. Posvetite se sebi i stvarima koje vas ispunjavaju.

Rak

Imate ishitrene i nepromišljene poteze i izjave.Imate energiju koju ne znate pravilno da usmerite. Zbog takvog vašeg trenutnog stanja iritirate nekog iz vaše bliske okoline, porodice, posla. U narednom preiodu pokušajte da ne namećete svoje potrebe i stavove, nije sada vreme za to.

Lav

Želite da sprovedete promene, sada je pravo vreme za to. Slobodno budite uporni u sprovođenju tih planova.Vaša ljubaznost i tolerancija sada će se pokazati u punom svetlu. Vi znate kako da nekome na lep način, pravim činjenicama nametnete svoje mišljenje.

Devica

Muči vas nerazjašnjena situacija od ranije.Vi želite da sve konce držite u rukama.Imate mogućnost da razjasnite situaciju. Budite direktni i konkretni, slobodno govorite bez dlake na jeziku, baš onako kako mislite. Moguće je da će reakcije okoline biti burne. Sačekajte, pustite malo vremena, konačni rezulat će biti u vašu korist.

Vaga

Sve vaše ambicije i planovi mogu da se ostvare ako imate poverenje i vere u sebe. Plenite šarmom,veliki ste diplomata. Sve to može jedino da upropasti vaša ishitrena reakcija, što vama nije svojsteveno. Ni slučajno nemojte pristajati na kompromis koji se kosi sa vasim principima i stavovima.

Škorpija

Ovo je period kada treba da preispitate samoga sebe. Budite otvoreni i iskreni. Morate se suočiti sa svojim greškama i propustima. Jedino tako ćete naći pravo rešenje i odgovor na sva svoja pitanja. Pomoć okoline vam nije potrebna. Dovoljno je da se oslonite na svoju intuiciju koja je gotovo pa nepogrešiva.

Strelac

Nemojte se dvoumiti oko onaga što vam je bitno. Da bi postigli to što želite budite taktični, ali i direktni. Jedino na takav otvoren i direktan način možete da postavite sigurne i zdrave temelje. Slobodno, planove oko privatnog biznisa počnite polako da sprovodite. Bliska osoba je uz vas.

Jarac

Sada je pravi momenat da se poboljša trenutna situacija. Nemojte odugovlačiti sa promenama. Polako razmislite, napravite jasan plan i jasno iznesite planove i odluke I način sprovođenja istih. Iskoristite pametno ovaj vikend.

Vodolija

Pokušajte da ne reagujete na prvu loptu.Moguće je da ćete se naći u provokativnoj situaciji. Dobro razmislite,ne žurite sa odgovorima.Pokušajte da shvatite od koga dolazi ta negativna energija.Bliska osoba I okolina je uz vas,poslušajte njihove dobronamerne savete.Možda oni ponekad bolje vide stvari od vas.

Ribe

Stvari u porodici počinju da se kreću u sasvim neočekivanom pravcu, što će vas veoma prijatno iznenaditi. Veoma ste trezveni i stabilni i to je ono što porodica očekuje od vas. Vaša jačina im prija i oni nalaze zaklon kod vas. Pokušajte da zadržite takvo stanje duha i tela.

Komentari (2)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

23.07.2021 21:14

Da je svaka iskrena i otvorena bilo bi super.Danas samo svaka gleda kako te moze z*jebat i iskoristiti + dvolicna.Ne vjerujem vise ni jednoj zeni,samo sta vidim.I ne trebam takve zene,meni je bas super ovako.Danas ako zelis mozes i kupiti ljubav.Pozzzz!

Dragan

24.07.2021 09:35

@SKORPION - AUSTRIJA - To jaro,čista istina i možeš si uzeti koju želiš.