NIKAKO IM NE IDE ZAJEDNO: Ovih šest horoskopskih znakova su najgori prijatelji!
Foto: Freepik/freepik

Blizanci

Blizancima je prijateljstvo važno, ali mogu biti jako sumnjičavi i sve doživljavati negativno jednom kada se vežu za nekog. Teško im je da razviju poverenje, a retko će kad nešto učiniti za nekoga.

Vodolija

Vodolije su vrlo sebični i spremni su da prijatelja „bace pod autobus“ da bi zaštitili sebe. Mogu biti izrazito hladni, što uključuje ismevanje i ignorisanje bliske osobe bez da osete imalo griže savesti.

Vaga

Vage poštuju samo sebe. Ništa ne znaju da zadrže za sebe i samo je pitanje vremena kada će vas izdati. Njima je pojam prijateljstva zanimljiv, ali ne i svet.

Strelac

Strelci ponekad i sami upozore ljude oko sebe da se ne smeju da se oslone na njih, ali mnogi to upozorenje često ignorišu. Međutim, ubrzo se pokaže da je trebalo da ih poslušate. Strelci se neće pojaviti na vašoj zabavi niti vam se ponuditi kao rame za plakanje kada vam je potrebno.

Rak

S Rakovima je izuzetno teško nositi se jer, iako se u početku čine druželjubivim i pristupačnim, zapravo su labilni i ne znaju da čuvaju tajne. Nisu dobar izbor ako tražite dugogodišnjeg prijatelja.

Devica

Problem s Devicama nije taj što su loši prijatelji, nego što prijateljstvo s njima nakon dužeg vremena postane nestabilno. Device su impulsivne i okončaće prijateljstva lako i bez griže savesti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading