ČUVAJTE IH SE, NE ŽELE VAM DOBRO! Ovi horoskopski znakovi su iskonsko zlo
Foto: Shutterstock

Skoro svi su se barem jednom susreli ili družili sa zlom osobom, i koliko god se trudili da u nekim ljudima pronađete dobro, to je ponekad zbog njihove ličnosti nemoguće.

Kako biste u budućnosti što pre primetili takve ljude, Times of India navodi pet horoskopskih znakova za koje postoji veća verovatnoća da im je podlost jedna od glavnih karakteristika.

Škorpija

Škorpija je u stvarnosti otrovno stvorenje koje se neće libiti da ubode nekoga. Tako i u horoskopu, ovaj znak je izuzetno zao, lukav i nepredvidiv.

Lav

Lavovi će sve učiniti da ih ljudi primete. Njihov zlonamerni um može da smisli nekoliko načina kako da izigra i baci svoje protivnike u blato i to na vrlo razarajući način. Lavovi neće propustiti priliku da se o njima priča, čak i ako to znači da nekoga moraju gadno da povrede.

Devica

Device koriste svoje veštine kritičkog analiziranja kada smišljaju zle planove kako bi uništile druge ljude. Dvolične su i vrlo površne. Nateraće vas da poverujete da su stvarno slatke i dobre, dok iza vaših leđa kuju zaveru.

Ovan

Ovnovi mrze kad nisu u centru pažnje i sve će uraditi da unište osobu koja je u njihovim očima suparnik. Nemaju kontrole i mogu da budu veoma agresivni.

Bik

Bikovi se rađaju tvrdoglavi i nepromišljeni. Ne smeju olako da se shvataju. Bikovi su veliki organizatori koji se ne boje da isprobaju ni najopasniju taktiku za ostvarenje cilja, koja ne samo da može da bude štetna za druge, već i za njih same. Ali, Bikove nije briga za išta sve dok ne osete posledice na svojoj koži.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading