HOROSKOP ZA 18. JUN: Mnogo obaveza čeka Ovna, Blizancima sve ide od ruke, Lav se može nadati parama, Škorpiju će partner prijatno iznenaditi
Foto: Pexels

OVAN

POSAO: Mnogo poslovnih obaveza čeka na vas ovaj put. Možete da očekujete prilično naporan dan. Iako je nedelja imaćete neke neočekivane obaveze i poteškoće  na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam je trenutno teško da svu svoju pažnju posvetite voljenoj osobi jer ste opterećeni brigama na drugim poljima. Potrudite se da date sve od sebe da se brak popravi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa povremenim glavoboljama. Ukoliko vas muči migrena obavezno se obratite vašem lekaru radi pregleda i saveta. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

BIK

POSAO: Opustite se tokom današnjeg dana. Vlada mirna atmosfera u kojoj nećete imati veće poslovne obaveze. Opustićete i maksimalno iskoristiti nedeljni dan kako bi odmorili.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja je veoma romantična i emotivna. Spremni ste za početak nove veze koja može trajati na duže staze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa aritmijom. Generalno vam je kardiovaskularni sistem prikazan po horoskopu danas kao osetljiva tačka pa bi bilo dobro da pazite i na pritisak.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete podršku od strane svojih saradnika kada su u pitanju ideje koje ćete im predložiti. Generalno vas očekuje dan u kojem ćete neke stvari uspeti da razrešite.

LJUBAV: Očekuje vas komunikacija sa osobom koja je veoma zainteresovana za vas. Pred vama je dobar dan. Ukoliko već imate partnera on bi za vas mogao da ima neki ozbiljniji predlog.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate dovoljno energije za sve. Možete da ses nadate danu tokom kojeg nećete imati brige i probleme. Uživajte i iskoristite pozitivnu energiju.

RAK

POSAO: Razmišljate o poslovnim promenama ali još uvek niste spremni da ih u potpunosti realizujete. Moguće je da imate strah od nepoznatgog i da vas prati nedostatak samopouzdanja.

LJUBAV: Moguće je da je neka osoba iz vaše prošlosti pokušava da stupi u kontakt sa vama ali vi niste zainteresovani za to. Teško vam je da prihvatite da se njegovo ponašanje promenilo.

ZDRAVLJE: Respiratorni organi su vam osetljivi. Mogući su problemi sa kijavicom, kašljanjem i tome sl. Povećajte unos vitamina, a ako se tegobe nastave obavezno se javite lekaru.

HOROSKOP ZA 18. JUN: Mnogo obaveza čeka Ovna, Blizancima sve ide od ruke, Lav se može nadati parama, Škorpiju će partner prijatno iznenaditi

Foto: Shutterstock

 

LAV

POSAO: Možete da se nadate prilici za honorarni posao. Vaša zarada bi mogla da se uveća ako budete bili spremni da se potrudite. Mnogo toga zavisi od vašeg stava i truda na poslu.

LJUBAV: Trenutno balansirate u komunikaciji sa dve različite osobe i teško vam je da donesete odluku sa kojom ćete biti. Moguće je da će vam biti potrebno još neko vreme da razrešite.

ZDRAVLJE: Čuvajte se od štetnih sunčevih zračenja. Mogući su problemi sa kožom, iritacijama opekotinama i tome sl. Obezbedite svojoj koži adekvatnu negu koja vam je potrebna.

DEVICA

POSAO: Možete da dobijete dobar savet od neke osobe u koju imate poverenja. Donećete ispravnu odluku u vezi posla. Pred vama je faza u kojoj se kockice spontano sklapaju.

LJUBAV: Niste sigurni da li ste spremni za novu ljubav, pa malo odugovlačite sa odlukama. Postoji osoba koja vam se udvara ali vi kao da se plašite novog zaljubljivanja.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi. Mogući su neki manji problemi na tom planu. Ukoliko ste već imali slične tegobe, preporuka je da posetite lekara za svaki slučaj radi kontrole.

VAGA

POSAO: Ne želite da odustanete od ciljeva koje ste sebi zacrtali iako vam je trenutno teško da dođete do realizacije. Moguće je da ste preambiciozni i da je potrebno da malo smanjite očekivanja.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni današnji dan vam može biti veoma povoljan za nova dešavanja na ovom polju. Potrudite se da date sve od sebe kako bi osvojili osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Generalno vam današnji dan nije preterano dobro postavljen za polje zdravlja. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako budete bili preterano impulsivni moguće je da ćete se pokajati. Nije dobar dan za brzoplete odluke. Potrudite se da pokažete strpljenje, mudrost i razumevanje za sve okolnosti.

LJUBAV: Razmšljate o braku i promenama sa aktuelnim partnerom ali kao da još uvek niste spremni na takav korak. Moguće je da postoji neki strah u vama koji vas koči.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Pred vama je faza u kojoj može doći do problema i nekih manjih komplikacija, udaraca, povreda pa je važno da budete maksimalno oprezni.

HOROSKOP ZA 18. JUN: Mnogo obaveza čeka Ovna, Blizancima sve ide od ruke, Lav se može nadati parama, Škorpiju će partner prijatno iznenaditi

Foto: Pixabay

 

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite privatnim poslom. Pred vama je šansa da napravite neke dobre korake. Moguće je da ćete uspeti da povećate obim posla kao i zaradu.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku odnos sa voljenom osobom je solidan. Ako ste slobodni, sledi vam flert sa Vodolijom. Vas dvoje ste generalno dobar spoj i postoji obostrano razumevanje.

ZDRAVLJE: Ukočenost vas muči. Moguće je da bi vam prijale lagane vežbe istezanja ili masaža. Posavetujte se sa stručnjakom na tu temu. Ne izlažite se velikom naporu danas.

JARAC

POSAO: Jako je važno da imate dovoljno strpljenja ovaj put i da ne žurite ni sa čim. Polako će sve doći na svoje mesto. Nedeljni dan iskoristite za odmor ali i za razmišljanje i analizu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije sigurna šta želi od odnosa sa vama. Moguće je da niste spremni previše da čekate. Pred vama je faza u kojoj možete delovati brzopleto ili napadno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom zdravlju danas jer ste generalno osetljivi i možete imati dosta sitnih smetnji. Ako možete ostanite kod kuće i odmorite, nemojte da se forsirate.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da imate potrebu da istražujete neke nove mogućnosti na ovom polju ali se ipak i dalje držite stabilnih poslova. Niste spremni za prevelike rizike što je i dobra stvar.

LJUBAV: Ne dopada vam se ljubomora koju pokazuje vaš partner. Smatrate da je to nepoštovanje sa njegove strane ka vama i da vam ne daje dovoljno neophodne lične slobode.

ZDRAVLJE: Vodite računa kada je u pitanju žuč. Mogući su i problemi sa jetrom, holeterolom i tome sl.  Potrudite se da izbegavate masnu hranu, alkohol, preteran unos soli itd.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete promene na polju finansija. Pomalo ste razočarani jer nije sve ispalo kako ste očekivali. Potrudite se da tokom današnjeg dana ne pravite važne promene.

LJUBAV: Povoljan dan za novu ljubav je pred vama! Dolazi vam osoba koja će vas potpuno očarati! Spremni ste da se prepustite svojim osećanjima i da otpustite sve kočnice.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt. Mogući su manji problemi sa infekcijama i upalama. Za ženske pripadnike ovog znaka se preporučuje redovna ginekološka kontrola.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPIJA - AUSTRIJA

18.07.2021 07:50

Ajda promeni malo partnera,ich bin noch zu haben haha.Samo lazi i drugo nista.