NEDELJNI HOROSKOP: Evo koga čeka emotivna sreća, a ko će dobiti unapređenje i veću platu
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Možete da očekujete da ćete polako da izađete iz negativnog perioda u koji ste ušli u prethodnoj fazi. Sada dolazi nedelja u kojoj ćete postepeno uspevati da rešavate probleme koje ste imali na ovom polju. Vreme je da se maksimalno posvetite poslu i da odgovorno prihvatite svoja zaduženja ako planirate da ostvarite napredak koji želite. Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati mogućnost i da dobijete veće poverenje od strane nadređenih. Neophodno je da poradite na tome da vam organizacija bude dobra. Takođe će biti potrebno i da budete otvoreni u komunikaciji sa saradnicima, a ovo pogotovo važi za slučaj da se bavite privatnim poslom. U tom slučaju je neophodno da jasno i direktno pokažete koji su vam ciljevi i da zauzmete jedan čvrst stav. Ako budet euspeli da se izborite za ono što vam je na ovom planu zaista bitno, imaćete mogućnost da ostvarite veći napredak u budućnosti. Potrudite se da date sve od sebe.

Ljubav

Na ljubavnom polju možete da imate neku vezu povezanu sa inostranstvom, ljubav na daljinu ili emotivni odnos sa osobom koja često putuje. U svakom slučaju vas očekuju neke komplikacije te vrste. Udaljenost koja vlada između vas i osobe do koje vam je stalo bi mogla da vam pada teško pogotovo u prvom delu nedelje kada ćete osećati veliku dozu nedostajanja prema partneru. Moguće je da ćete biti i previše ponosni da otvoreno priznate svoja osećanja. Ako ste slobodni, onda vam ovaj period nije baš povoljan za početak nove veze. Moguće je da ćete pred osobama suprotnog pola delovati distancirano, nezainteresovano ili kao neko sa kim baš nije lako komunicirati. Moguće je da ni vi sami niste spremni za novu vezu, pa makar to bilo negde i u vašoj podsvesti. Potrebno vam je više vremena da se oslobodite, opustite i da zaista nekome poklonite svoje poverenje. Moguće je da iskustva iz prošlosti sada dosta teže i sporije prevazilazite, nego pre.

Zdravlje

Postepeno dolazite do faze oporavka i stabilizacije kada je u pitanju polje zdravlja. Veoma je moguće da ćete uspeti polako da se izborite sa poteškoćama koje ste imali u prethodnom periodu. Budite uporni sa terapijom, slušajte savete lekara i ostanite disciplinovani. Nemojte da dozvolite sebi da budete neodgovorni prema svom zdravlju. Potrudite se da uložite maksimalan trud kako biste uspeli da ostvarite zdravstveno dobro stanje. Neophodno je da budete odgovorni prema sebi i da budete spremni da bolje sebe čuvate od negativnih spoljašnjih faktora. Neophodno je da se posvetite stvaranju zdravijih navika. Sada je vreme da sve ono što je ostalo loše iz prošlosti iskorenite i odbacite i da se posvetite konkretnom rešavanju problema na ovom polju. Povoljan vam je ovaj period da uzmete stvari u svoje ruke i da menjate situaciju na polju zdravlja. Oko svega što vas brine ili muči, oko svake dileme se posavetujte sa vašim lekarom.

BIK

Posao

Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta sreće. Trebali biste da prevaziđete neke svoje poslovne slabe tačke koje ste imali pre. Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati dupli izvor zarade ili ćete jednostavno imati sreće po pitanju finansija i lakše doći do željenih prihoda. Moguć je priliv novca sa dve različite strane. Generalno vam je ovaj period povoljan i za bilo kakvu poslovnu saradnju sa inostranstvom pa i na tom polju takođe možete da očekujete odličnu situaciju. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako biste uspeli da ostvarite uspeh koji vam je na dohvat ruke. Pogotovo vam je ovaj period povoljan da ubirate plodove svog rada od ranije, ako ste se u prethodnom periodu mnogo trudili i bili vredni sada je vreme da vidite rezultat toga. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje na ovom polju, uz faktor sreće koji će vas pratiti. Potrudite se da svoju energiju usmerite na posao i bićete zadovoljno rezultatima koji slede.

Ljubav

Povoljan je period za flert i ljubavne promene, emotivna lutanja, moguće je da ćete imati nova zanimljiva dešavanja sa nekom osobom koja će vam pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Moguća je i ljubavna dilema kada se pojavi još jedan nov udvarač koji bi mogao da vam zaintrigira maštu. Sve u svemu, dobra vam je ova faza za kontakte i upoznavanje ali ne toliko i za konkretna dešavanja jer ste i vi sami neodlučni. U ovom periodu vam više prijaju neki površni i neobavezni odnosi nego veze koje bi vam donele stabilnost i koje bi od vas zahtevale određen nivo odgovornosti. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate komplikacije ako ste u vezi, moguće je da vam pažnja lebdi i luta pa da iz tog razloga partner često ume da smatra kako mu niste sasvim dovoljno posvećeni što je takođe problem svoje vrste. Potrudite se da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o svemu. Komunikacija je jedini način da probleme rešite ispravno.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem biste na polju zdravlja trebali da imate generalno dobro stanje. Sve ukazuje na to da ćete imati mogućnost da se u ovom pogledu stabilizujete i da ostvarite poboljšanje. Moguće je da ste vi sami sada nekako rasterećeni, pozitivni, dobro raspoloženi pa da ste i samim tim spremniji da na bolji način negujete sebe. Potrudite se da budete dobri prema sebi, da se posvetite svojim potrebama. U ovom periodu će vam komunikacija sa ljudima biti od velikog značaja kao i kretanje, rekreacija pa da biste se svakodnevno dobro osećali neophodno će biti i da budete stalno aktivni. Potrudite se da u svoj život uvedete zdrave navike koje će vas voditi do toga da se osećate bolje. Izađite iz čaure u koju ste ušli i potrudite se da se ponovo otvorite ka svetu i novim mogućnostima. Optimizam i prihvatanje lepe i lake strane života sada treba da vam budu na prvom mestu. Posvetite se sebi.

NEDELJNI HOROSKOP: Evo koga čeka emotivna sreća, a ko će dobiti unapređenje i veću platu

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Posao

Ova nedelja vam teško počinje. Bićete pritisnuti raznim stresovima sa svih strana. Neće vam biti lako da sa svim obavezama i finansijskim brigama izađete na kraj. Velike su šanse da ćete tokom ove nedelje imati i neke probleme zbog poslova koje u prošlosti niste uradili kako treba. Kao da vam sada neke stvari dolaze na naplatu. Vreme je da se posvetite tome da se dobro organizujete i da odgovornosti preuzmete na sebe u malo većoj meri. Što se tiče finansija, ovo je period u kojem biste trebali da pokažete da umete da budete štedljivi, da umete da se posvetite planiranju i izgradnji jedne stabilne strukture na ovom polju. Nemojte da se rasipate novcem i svakako nemojte da preterujete sa očekivanjima. Nije povoljna faza za prevelike troškove. Ako se budete zaleteli sa nekim planovima mogli biste sebe da dovedete do dugovanja i finansijskih problema. Uradite ono što je do vas kako biste umanjili moguću štetu na poslovno- finansijskom polju tokom ove nedelje.

Ljubav

Većim delom nedelje možete da budete pod naletom negativnih emocija. Moguće je da vas opsedaju neki strahovi. Ako ste u vezi ili braku, česte svađe i nezadovoljstvo sada mogu da eskaliraju. Iza vas su slični problemi ali i sada se još uvek osećaju posledice turbulencija iz prethodnog perioda. Moguće je da vas često izjedaju i nepoverenje, ljubomora, sumnje i crne misli koje dodatno loše utiču na vaš odnos sa voljenom osobom. Potrudite se da uradite ono što je do vas kako bi u afektu iskontrolisali svoje reakcije i kako bi postupali drugačije. Pred vama je period u kojem jedna pogrešna reč može puno da vas košta. Mnogi Blizanci bi mogli da dođu do prekida neke veze, kraja neke ljubavi. Ako ste slobodni, ovo je period razračunavanja sa bivšima. Nikako se sada nemojte upuštati u nove ljubavne odnose sa velikim očekivanjima. Vreme je da preispitate sebe i svoje prioritete, kao i svoj sistem vrednosti.

Zdravlje

Na polju zdravlja, kao posledica stresa, mogu da vam se jave razni problemi. Pred vama je period u kojem ćete bit veoma osetljivi i skloni raznim tegobama. Potrudite se da date sve od sebe kako bi se posvetili zdravijem načinu života. Ukoliko vas muče bilo kakve tegobe, na vreme se obratite vašem lekaru koji ipak možeda napravi najbolju procenu po pitanju terapije ali i toga koje još načine lečenja možete da primenite. Ako budete bili posvećeni svom zdravlju i ako budete bili odgovorni prema sebi, regenerisaćete se prilično brzo i biti zadovoljni rezultatima na ovom polju. Potrudite se da budete dobri prema sebi. Drugi deo nedelje vam je povoljniji, tada vladaju lakše energije pa ćete se tada i vi osećati bolje. Ali u prvom delu nedelje su moguće razne kočnice i otežanja pa je zato jako važno da vodite računa o svom zdravlju. Dovoljno se odmarajte i ne naprežite se tokom ovog perioda.

RAK

Posao

Pred vama je period koji donosi ozbiljne promene na poslovnom polju. Vi ćete biti sami spremni na to da se posvetite poslu odgovorno i da uradite ono što je do vas kako biste se bolje organizovali. Pred vama je period u kojem biste trebali da sklopite i neko dugotrajnije poslovno partnerstvo ili dogovor koji bi mogao da vam bude bitan na duže staze u budućnosti. Ugovor koji sada budete potpisali bi mogao da vam bude od velike važnosti i da dovede do bitnih poslovnih promena kasnije u budućnosti. Potrudite se da jasno sebi postavite ciljeve i da jasno zacrtate sve ono što želite da ostvarite, Uspećete u tome. Verujte u sebe i u svoju sudbinu. Uz adekvatnu dozu truda sve može da bude na vašoj strani. Druga polovina nedelje vam je povoljnija za rešavanje važnih finansijskih pitanja i za prilive novca. Sve u svemu ovo će biti poslovno jedna dobra nedelja za vas. Ako se budete posvetili svojim prioritetima, sve će biti perfektno obavljeno.

Ljubav

Na polju emocija polako dolazite do neke situacije koja bi mogla da bude ili- ili. Pred vama je period u kojem biste trebali da razgraničite neke važne stvari sa emotivnim partnerom. Ako ste u dužoj vezi dolazi se polako do odluke brak ili prekid, jer odnos ne može da stagnira još dugo. Ni vi niste spremni da budete u nekom nedefinisanom odnosu bez granica, potrebno vam je bilo vreme kako biste sami spoznali šta želite i sada kada ste toga svesni ne preostaje vam ništa drugo osim da pratite svoje srce i svoja osećanja. Možete da očekujete novo poznanstvo, ako ste slobodni. Moguće je da će se sada u vašem životu pojaviti osoba sa kojom ćete polako ući u jednu ozbiljnu vezu. Spremni ste za nov emotivni odnos ali ste sada stabilniji i zreliji nego pre, pa tačno znate šta hoćete, šta nećete i šta je ono što vam u ljubavnom smislu odgovara. Ne treba da idete protiv sebe i svojih principa. Vaše srce zna odgovor na sva pitanja.

Zdravlje

Moguće je da ćete imati malo težu nedelju na polju zdravlja. Pogotovo ako kod vas postoje neki hronični problemi ili neke tegobe iz prošlosti, možete da očekujete da vam neće biti lako da ih sasvim razrešite. Sve ukazuje na to da će vam trebati dosta vremena kako biste svoj organizam doveli u dobro stanje i kako biste uspeli da ostvarite stabilizaciju. Ovo je faza u kojoj je moguć pad energije, pad imuniteta, generalno ste slabijeg zdravlja. Idite na redovne lekarske kontrole. Problemi i tegobe su vam mogući sa leđima i bubrezima na prvom mestu pa o tome povedite najviše računa u ovom periodu. Ako postoje neke stvari koje treba da rešite i sanirate, sada je vreme da donesete konačnu odluku o tome. Druga polovina nedelje će vam biti malo lakša a u prvoj polovini nedelje se simptomi vaših tegoba mogu donekle uvećati. Odmarajte, uzimajte dovoljno tečnosti i vitamina i ne naprežite se tokom ove nedelje.

NEDELJNI HOROSKOP: Evo koga čeka emotivna sreća, a ko će dobiti unapređenje i veću platu

yolobook.com

 

LAV

Posao

Ovo je faza u kojoj vam koncentracija neće biti baš najbolja. Vrlo je moguće da na poslovnom polju nećete funkcionisati baš najbolje. Pažnja vam luta a često ni motivacije nemate baš dovoljno, što vam takođe može otežati situaciju. Tokom ove nedelje ćete imati dosta obaveza bez obzira na to što za njih niste raspoloženi. Iz tog razloga ćete morati da se ipak posvetite poslu u granicama svojih mogućnosti. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke nove poslovne ponude koje bi mogle da vam budu korisne ako ih razmotrite- uvidećete to. Tokom prve polovine nedelje ćete imati više poslova, više obaveza pa će biti važno da se malo bolje i organizujete. Druga polovina nedelje vam donekle donosi lakšu situaciju ali vi sve vreme funkcionišete kao u nekoj magli ili u nekim oscilacijama, promenljivi ste i nemate jasno definisane planove. Pazite da zbog svojih promena raspoloženja ne ugrozite svoju poslovnu stabilnost.

Ljubav

Dolazi period u kojem će vaše emotivno nezadovoljstvo u velikoj meri da ispliva na videlo. Pred vama je faza u kojoj vam neće biti ni malo lako da ostvarite stabilnost i sreću na ovom polju. Zato je važno da se maksimalno potrudite da se pre svega okrenete sebi, svojim potrebama  i svojim emocijama da spoznate šta je ono što je vama potrebno kako biste uspeli da ostvarite lični mir i emotivnu sreću. Potrudite se da sa voljenom osobom razgraničite neke stvari, ako ste u braku ili vezi sada je povoljan period da taj odnos na neki način raščistite ili da se dohvatite rešavanja nekih sitnih i svakodnevnih promena. Za slobodne Lavove je povoljna druga polovina nedelje. Tokom druge polovine nedelje ćete imati mogućnost da ostvarite novo poznanstvo na javnom mestu ili preko prijatelja, a od tog poznanstva se lako može doći do veze. Moguće je da će u tom odnosu biti prožeta hemija i prijateljstvo uporedno.

Zdravlje

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete biti u većoj meri podložni problemima na polju zdravlja. Velike su šanse da vam se desi drastičniji pad imuniteta koji bi mogao negativno da se odrazi na vaše zdravlje. Problemi su vam sada naglašeni sa pritiskom, kostima, stomakom ali i sa urogenitalnim traktom takođe. Potrudite se da unosite više tečnosti i pokažite da ste spremni da se posvetite stvaranju zdravih navika. Ovaj period vam nije povoljan za preteranu aktivnost već treba da se potrudite da se odmarate i oporavljate. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole. Povedite računa i o svojoj ishrani jer ćete tokom ovog perioda biti skloni gojenju, što svakako želite da izbegnete i iz estetskih i iz zdravstvenih razloga. Nepovoljna faza je pred vama, pa je potrebno da vodite malo više računa o svom telu. Slušajte savete lekara, izbegavajte stres i prilagodite svakodnevne navije stanju vašeg organizma.

DEVICA

Posao

Pred vama je period koji na svoj način može da bude težak. Neka sudbinska dešavanja su pred vama, pa će biti od ključnog značaja da budete spremni za sve ono što je ispred vas. Važne odluke možete da donesete po pitanju nekih javnih poslova, pokazivanja svog rada ili po pitanju odnosa sa saradnicima. Dolaze vam sudbinska razrešenja koja ste duže vreme čekali. Prilično je bitno da budete sigurni u svoje odluke. Potrudite se da ne reagujete u stresu i afektu već da budete dovoljno smireni kako biste mogli da ostvarite sve ono što zaista želite. Sreća će biti na vašoj strani ako znate na dobar način da postavite svoje prioritete. Druga polovina nedelje vam donosi neke lepe vesti na poslu ili pokretanje promena na koje ste čekali. U tom periodu biste mogli da ostvarite i neke prijateljske odnose u radnom okruženju. Primetićete da vas ljudi iz tog okruženja cene i da žele da provode vreme sa vama.

Ljubav

Možete da očekujete period u kojem ćete imati nova ljubavna dešavanja, pred vama je faza u kojoj ćete na neki način da pokažete spremnost i hrabrost da se jednoj ljubavi potpuno prepustite. Prema voljenoj osobi imate intezivna osećanja i strast ali nije samo to ono što vas drži uz nju. Deo vas oseća da ta veza može da postane nešto ozbiljno, da imate slične poglede na svet oko sebe i da postoji mogućnost da se ostvari atmosfera stabilnosti u tom odnosu. Odluke koje sada budete doneli na ljubavnom planu će vam biti bitne na duže staze. A to znači ili potpuni i konačan prekid nekog emotivnog odnosa, ili početak jedne veze koja će za vas biti na duže staze od veoma velikog značaja. Možete da se nadate pozitivnim preokretima i lepim dešavanjima. U nekom trenutku vam se može učiniti da određene odlukedonosite brzopleto, ali to zapravo samo vaša intuicija govori iz vas. Kakve god odluke da donosite važno je da ne idete protiv sebe.

Zdravlje

Generalno bi trebalo da vas prati dobro stanje na polju zdravlja. Aspekti koje imate ukazuju na određenu stabilnost na ovom polju. Važno je da se maksimalno potrudite da budete i dalje fizički aktivni, da vežbate i da negujete zdrave navike koje imate od ranije. U ovom periodu možete da budete skloni manjim problemima sa visokim krvnim pritiskom pa je iz tog razloga veoma važno da se potrudite da izbegavate stresne okolnosti maksimalno i da se držite unutrašnjeg mira i stabilnosti. Potrudite se da sami sebi budete najbolji prijatelj i da izuzmete sve spoljne faktore koji vam remete unutrašnji mir i stabilnost. U drugoj polovini nedelje možete da imate manji pad imuniteta i neke manje smetnje sa zdravljem, prilaznu prehladu ili nešto tome slično ali i te poteškoće biste trebali da rešite prilično lako i brzo. Sada vam ništa ne može dugo stajati na putu i većinu stvari rešavate prilično lako.

NEDELJNI HOROSKOP: Evo koga čeka emotivna sreća, a ko će dobiti unapređenje i veću platu

yolobook.com

 

VAGA

Posao

Moguće je da ćete u toku ove nedelje po pitanju obaveza biti prilično rasterećeni i da se nećete mnogo obazirati na neke probleme koji su postojali ranije. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manjak poslovnih obaveza ili generalno malo mirniji tempo. Moguće je da ni sami niste zainteresovani za to da se preterano ulažete u posao sada i da vam jednostavno prija neki mirniji tempo u kojem biste mogli da funkcionišete sasvim dobro. Potrudite se da ipak ne eskivirate osnovne obaveze i da budete spremni na to da se dobro organizujete oko dešavanja vezanih za posao i komunikaciju na ovom polju. Ako se bavite privatnim biznisom, postoji mogućnost da se pojave manje komplikacije koje ćete morati da rešavate. U tom slučaju ćete imati neke oscilacije na poslovnom polju i neke dileme koje bi mogle da vas koče, lične nesigurnosti itd. Potrudite se da se sa nekim posavetujete oko toga na koji način da se postavite na ovom polju.

Ljubav

Na polju emocija ćete biti posvećeni ostvarenju stabilnosti. Ako imate partnera, posvećeni ste mu i važno vam je da na neki način vaš odnos ima jednu sigurnu crtu. Spremni ste da razmišljate na temu zajedničkog života iako vam je možda ranije ta tema bila nekako daleka. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne dogovore sa voljenom osobom i da ćete oboje pokazati jednaku dozu spremnosti da vaš odnos prenesete na neki viši nivo. Nalazite se u tome da oboje sada tražite određeni vid sigurnosti na ljubavnom planu. Možete da očekujete da ćete uspeti i da upoznate novu ljubav ako ste slobodni. U tom slučaju u drugoj polovini nedelje možete da očekujete susret sa osobom koja će vam pokazati naklonost. Krenućete polako od flerta i upoznavanja ali vam neće biti potrebno previše vremena da dođe i do konkretne veze. Kako god bilo, ovaj period vam je generalno povoljan za ljubav.

Zdravlje

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme sa zdravljem. Kada su u pitanju stomak, creva i organi za varenje mogu da vam se dese poteškoće. Naglašena vam je osetljivost na tom polju. Za vas bi moglo da bude veoma važno da pazite na ishranu i da unosite dovoljno tečnosti tokom ovog perioda, radi pravilnog rada metabolizma. Neophodno je da vodite više računa o svojim navikama. Potrudite se da dovoljno pazite na svoju ishranu i navike. Izbegavajte unos teške i masne hrane, kao i namirnica koje nadimaju. Ako dodđe do trovanja, stomačnog virusa itd javite se vašem lekaru za savet. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da ispratite kvalitet hrane koju jedete. Početak nedelje će vam biti pogotovo nepovoljan za polje zdravlja a kasnije kako vreme odmiče biste trebali da idete ka postepenom poboljšanju. Oko svih nedoumica i dilema se detaljnije posavetujte sa lekarom.

ŠKORPIJA

Posao

Povoljan je period ispred vas. Bićete koncizni i odlučni. Uspećete jasno da definišete određene kratkoročne ciljeve koje možete da ostvarite bez mnogo naprezanja. Situacija u kojoj se nalazite vam je dobro poznata, iz realnog ugla gledate na stvari i spremni ste da u skladu sa tim i postupate. Bitno vam je da se sve odvija u zadatom roku, dosta pažnje posvećujete svom vremenu i dobroj organizaciji. Kada ste već naposlu, kada se trudite i radite želite da vidite i adekvatan rezultat toga, što svakako neće izostati tokom ove nedelje. Ostanite kao što ste uvek bili uporni i oštroumni, pa ćete biti zadovoljni rezultatima koje ostvarite tokom ove nedelje. Važno je da budete spremni da komunicirate sa poslovnim okruženjem i da jasno izražavate svoje ideje. Povoljna vam je ova nedelja za poslovne sastanke, pregovore, dogovore, razgovore za posao i tome sl. Dolazi vam faza u kojoj će biti dobrih promena.

Ljubav

Na ovom polju imate dobre aspekte za flert. Nova poznanstva bi lako mogla da vam se dese u ovoj fazi. Moguće je da će vam se neka zanimljiva osoba pojaviti u bliskom okruženju. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni da malo taktizirate kada je u pitanju ljubav, moguće je da nećete odmah pokazati otvoreno svoje interesovanje nego ćete se promatrački držati po strani neko vreme dok ne procenite situaciju. Moguće je i da vam se neka osoba koju već poznajete vrzmati po glavi i da ćete se dvoumiti oko komunikacije sa njom. Ukoliko postoji neko od bivših ko vas zanima, moguć je susret ili kontakt u prvom delu nedelje. Zauzete Škorpije očekuje prilično mirna faza. Ne biste trebali da imate veće probleme i promene u odnosu sa partnerom. Generalno ste ostvarili jedan odnos koji funkcioniše na svakodnevnom nivou, a u tom odnosu ste nekada manje, nekada više zadovoljni. U kasnijem periodu može da se desi da poželite neke promene.

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa zdravljem. Bićete skloni kijavicama i problemima vezanim za disajne puteve. Možete da budete skloni i nekim alergijskim reakcijama. Ako vam smetaju polena, ambrozija itd čuvajte se. Generalno ste sada podložni problemima vezanim za disajne puteve pa vam se nikako ne preporučuje da konzumirate cigarete. Budite što više na svežem vazduhu, posetite neku slanu sobu, saunu... Ovo je faza u kojoj možete da budete podložni i najobičnijoj prehladi. Povećajte unos vitamina C. Ako se budete trudili da ojačate svoj imunitet, da živite zdravo i da vodite računa o svojim navikama, uspećete da ostvarite jednu pozitivnu situaciju na ovom polju. Tokom ove nedelje izbegavajte preterano naprezanje. Odmarajte i čuvajte svoju energiju. Nađite način da napunite svoje baterije. Izmestite se negde, sklonite se od svakodnevnog stresa koji vas okružuje. Stres je takođe bitan faktor koji negativno utiče na vaše zdravlje.

STRELAC

Posao

Očekuje vas period u kojem ćete imati manje sukobe sa autoritetima. Povedite računa o svom stavu, ako budete bili preterano nadobudni, mogli biste da stvorite dodatne komplikacije. Polje finansija vam se aktivira tokom ove nedelje, pa je moguć neki nov novčani priliv ali je takođe i veoma moguće da ćete imati neke troškove ili plaćanje dugova u planu. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tome da brzopleto reagujete u poslu, što i nije baš najbolji izbor. Potrudite se da ipak pokažete više strpljenja. Ovo je faza u kojoj može da vam se isplati jedino da igrate na sigurno, sve ostalo može da vam bude preveliki rizik. Potrudite se da date sve od sebe kako bi dobro organizovali svoje troškove i svoje finansije. Ako budete štedljivi i pametni kasnije ćete uvideti koliko je to zapravo bila dobra odluka. Krajem nedelje biste mogli da dobijete neke vesti na temu poslovnog putovanja koje vas očekuje.

Ljubav

Otvoreno pokazujete osećanja kao i uvek. Pri tome možete da budete malo netaktični ili brzopleti ali ste makar iskreni. Sa vama barem uvek svako zna na čemu je, nema mnogo pitanja i misterija. Spremni ste da sa voljenom osobom ustanovite pravila vaše veze ili da definišete vaš odnos. Moguće je da duboko u sebi zapravo želite ozbiljnu vezu i da ste malo umorni od prolaznih ljubavi. Potreban vam je partner na kojeg biste mogli da se oslonite u svakom smislu. Zauzvrat ste spremni da date mnogo osmeha,pozitivne energije, topline, ljubavi i strasti. Vi umete da budete veoma harizmatični i zabavni i osoba koja je pored vas ne može da se požali na dosadu. No, i vama je nekada potrebna lepa reč, zagrljaj, ljubav. Sada težite ostvarenju odnosa koji bi vam mogao dati sigurnost u tom smislu. Ako ste već u braku ili vezi, odnos sa voljenom osobom ide uobičajenim tokom i nema većih promena. Znate dobro šta da očekujete.

Zdravlje

Povoljan je period za dijetu. Vreme je da menjate režim ishrane na koji st enavikli ako želite da zdravije živite. Posavetujte se sa nutricionistom oko pravilne ishrane. Potrudite se da pokažete spremnost na promene. Ovo je faza u kojoj biste prilično lako mogli da se oslobodite viška kilograma ukoliko imate bilo kakve probleme sa tim. Rešićete sve ono što vas opterećuje. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni kratkoročnim ali i dugoročnim rezultatima promena. Vreme je da pokažete da ste spremni da se više posvetite svom zdravlju. Manji problemi sa grlom bi mogli da vas prate tokom ove nedelje, možete da budete skloni tegobama na tom planu pa povedite računa o tome. Izbegavaje hladne i gazirane napitke i potrudite se da unosite dovoljno vitamina kako biste na vreme ojačali svoj imunitet. Ukoliko bude došlo do bilo kakvih problema na polju zdravlja, obratite se lekaru za svaki slučaj.

NEDELJNI HOROSKOP: Evo koga čeka emotivna sreća, a ko će dobiti unapređenje i veću platu

Foto: privatna arhiva

 

JARAC

Posao

Pred vama je otežana nedelja. Moguće je da vas stiže umor i stres pod kojim ste bili u prethodnom periodu i da sada imate sve manje i manje volje za poslom. Sve ukazuje na to da ste prilično okrenuti brigama i problemima. U nekim situacijama može da vam se učini da ne vidite izlaz ili da vam situacija deluje preteška da biste mogli da je držite pod kontrolom. Možete sada da budete skloni i emotivnim reakcijama na poslovnom polju, može da vam se desi da određene događaje shvatite lično i da vas to pogodi više nego što bi trebalo. Pred vama je period u kojem ćete imati konfuziju na poslovnom polju, neće vam biti lako da se organizujete i često sami možete biti zbunjeni oko toga šta se dešava oko vas. Nemojte sada da donosite važne odluke. Pokažite strpljenje. Potrudite se da privatni i poslovni život ne mešate jer bi to moglo da vam donese neke dodatne komplikacije. Izbegavajte važne sastanke i pregovore tokom ove nedelje.

Ljubav

Na emotivnom planu vam vlada faza razočarenja i neispunjenih očekivanja. Moguće je da na neki način i gubiteveru u ljubav, kada se osvrnete iza sebe vidite greške i promašaje u koje ste ulagali mnogo svoje energije. Pa sada više nemate snage da se emotivno dajete bilo kome. Potrudite se da se posvetite sebi u ovom periodu. Samoća bi mogla da vam prija i da vas izleči. Naučite da volite sebe, da ugađate sebi i da pazite na sebe i svoje potrebe. Potrebno vam je neko vreme da se emotivno oporavite. Ako ste u vezi ili braku, moguće je da ćete biti razočarani i da ćete sa voljenom osobom imati prilično komplikovan odnos. Postoje zamerke i prebacivanja sa vaše kao i sa njegove strane i nekada ta negativna atmosfera može da se razvlači u nedogled. Potrudite se da jasnije sebi definišete kako vidite taj odnos sa partnerom i preispitajte se da li imate možda malo prevelika očekivanja. Ponekad treba priznati sebi da smo napravili pogrešan izbor.

Zdravlje

Kao i na ostalim poljima, stanje na polju zdravlja tokom ove nedelje kod vas nije sjajno. Na prvom mestu će da vas prate malaksalost i osećaj hroničnog umora. Neophodno je da se potrudite da budete odgovorniji prema sebi i potrebama svog tela. Potrebno je da više spavate. Koliko god obaveza da imate, možete da organizujete svoje vreme tako da sebi obezbedite dovoljno kvalitetnog sna. Izbegavajte naprezanje i bilo kakvu veću fizičku aktivnost tokom ovog perioda. Važno je da se regenerišete i oporavite. Možete da budete skloni i problemima vezanim za jake i česte glavobolje. Pored toga, oči su vam takođe veoma osetljive tako da biste mogli da imate i neke probleme sa vidom. Preporuka je da se u ovom periodu javite lekaru radi kontrole i pregleda, i da uradite neophodne nalaze kako biste utvrdili da li postoji neki problem. Potrudite se da vodite dovoljno računa o svom zdravlju tokom ove nedelje.

VODOLIJA

Posao

Moguće je da čekate na neke promene i na realizaciju određenih poslova. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni problemima sa inertnošću. Kao da vam nedostaje energije da se pokrenete na ovom polju. Ako sve prepustite okolnostima i drugim ljudima, mogli bi da ostanete bez ikakvog pomaka. Važno je da u sebi nađete snage da se pokrenete oko posla i da jasno definišete koji su ciljevi koje želite da ostvarite na ovom planu. Potrudite se da pokažete dovoljno inicijative. Vaše ideje i vizije bi mogle da se ostvare ako u njih uložite nešto više od svoje mašte. Potrebno je uložiti i konkretnog rada, truda, novca, potrebno je da pređete sa reči na dela ako želite da vidite konkretnu promenu. Sada možete najviše da kočite sami sebe ako ne budete bili dovoljno spremni da uzmete stvari u svoje ruke i da napravite konkretne poslovne poteze koji se očekuju od vas. Od stava koji zauzmete na poslu, mnogo toga zavisi.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni maštanju o idealnoj ljubavi. Moguće je da na neki način živite u snovima. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma skloni tome da idealizujete osobu koju volite. U nekom trenutku kada budete skinuli ružičaste naočare, razočarenje će vam biti neminovno. Zato je važno da se potrudite da se prizemljite na neki način. Osoba koja je predmet vaše ljubavi i idealizacije, može da bude potpuno nesvesna vaših osećanja prema njoj, što dodatno može da za komplikuje situaciju. Vi niste spremni da napravite konkretan korak ka njoj, a sa druge strane se nadate promeni. Moraćete da nađete način da skupite hrabrost i da definišete šta želite i kako ćete se postaviti. Vaša zbunjenost može da bude simpatična ako ne ode u krajnost. Ako ste zauzeti između vas i partnera vlada negativna atmosfera, postoji nepoverenje kao i sklonost ka manipulacijama u vašem odnosu.

Zdravlje

Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem. Nećete biti preterano opterećeni na ovom polju, već će vaše zdravlje više zavisiti od vaših emocija i stresa kroz koji prolazite. U nekim momentima, zbog emotivnog nezadovoljstva možete biti skloni depresiji, lenjosti, prekomernom spavanju ili nesanici. Lako možete da poremetite taj ritam sna koji bi trebao da bude drugačiji i zdraviji. Pred vama je period u kojem ćete biti psihički jako opterećeni. Prijao bi vam razgovor sa nekim. Potrudite se da ne budete preterano samokritični i da sebi oprostite za određene greške koje smatrate da ste pravili. Budite dobri prema sebi. Pustite da prođe neko vreme kako biste se emotivno regenerisali. Mogući su i neki problemi sa hormonima, štitnom žlezdom i srcem u ovom periodu. Ako budete primetili bilo kakve neobične simptome idite na lekarski pregled. Proćiće i ova loša faza, ali dok traje- pazite na sebe.

RIBE

Posao

Možete da očekujete da će većina važnih poslova ostati iza vas. U prethodnom periodu ste imali priliku da rešite dosta tiga pa ste sada na neki način rasterećeniji. Tokom ove nedelje ulazite u fazu koja je povoljna za to da se preko posla družite, upoznajete nove ljude, sklapate nove kontakte i da stvarate prijateljsku atmosferu sa poslovnim saradnicima. Možete da očekujete da će vam dosta toga ići od ruke u ovom periodu ako uložite malo napora u to. Obaveze i sitne probleme možete rešiti brzo i lako, u hodu. Neko od starih prijatelja ili saradnika bi mogao da vam bude velika podrška na poslovnom planu. Kada vam zapne, uvek znate kome možete da se obratite radi saveta i podrške. Generalno je pred vama dobra nedelja u kojoj kroz saradnju i kontakte sa drugim ljudima možete da ostvarite i pozitivne poslovne pomake. Bićete zadovoljni zbog ostvarenih ciljeva kao i zbog svega ostalog što ste uspeli da postignete na ovom planu.

Ljubav

Pažnju vam privlači jedna osoba koju poznajete već izvesno vreme. U pitanju može da bude neko ko se kreće u krugu vaših prijatelja ili neko sa kim imate opušten i prijateljski odnos. Moguće je da se oseća jaka i obostrana hemija među vama i da ste oboje na neki način zainteresovani za više od komunikacije. Ipak, priča se odugovlači a to vam ne prija. Moguće da će tokom cele ove nedelje odnos sa osobom koja vam se dopada da ide toplo- hladno. Za nova poznanstva nije baš povoljan period pa sada nema pokazatelja za to da će vam se pojaviti neko sasvim nov na ovom polju. Ako već imate partnera, možete da se nadate generalno dobrom i stabilnom stanju u vašem odnosu. Bićete zadovoljni komunikacijom koju ste međusobno razvili. Imate osećaj da možete imati poverenje jedno u drugo i zadovoljni ste jer ste uspeli da stabilizujete vaš odnos. Za sada u tom smislu ne priželjkujete emotivne promene.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem biste trebali da budete generalno dobrog i stabilnog zdravlja. Sudbina je na vašoj strani. Ako postoje neki manji hronični problemi sa nervnim sistemom, to bi mogla da vam bude slaba tačka sada pa o tome povedite malo više računa. Potrudite se da budete dovoljno spremni da se opuštate i odmarate tokom ove nedelje. Nađite za sebe neki vid relaksacije koji će vam prijati. Potrudite se da se posvetite sebi. Prijaće vam i meditacija, opuštanje, bavljenje jogom. Neki lagani sportovi i boravak u prirodi takođe energetski mogu dobro da utiču na vas. Družite se sa ljudima koji su vam dragi, krećite se, izlazite i u tim kontaktima ćete takođe obnavljati svoje izvore energije. Bavljenje nekom vrstom umetnosti za vas takođe može da bude neki vid utočišta. Radite ono što vam prija, posvetite sebi. Ovo je nedelja u kojoj možete postići stanje unutrašnjeg mira i harmonije sa samim sobom.

                                                                           

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading