HOROSKOP ZA 11. JUL: Bik nezadovoljan ljubavnom situacijom, Blizanci zabrinuti,  Škorpija pravi veliku grešku
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Pokušavate da obavite sve svoje obaveze u kratkom vremenskom roku ali se čini da to baš i nije moguće. Potrudite se da budete realni po pitanju poslovnih očekivanja.

LJUBAV: Mogući su konflikti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, nemate sada baš velike šanse za neko novo poznanstvo. Moguće je da niste ni preterano inicijativni u tom smislu.

ZDRAVLJE: Problemi zbog ukočenosti su naglašeni kod vas. Vodite više računa o svom zdravlju u narednom periodu i potrudite se da radite redovno vežbe istezanja za leđa i kičmu.

BIK

POSAO: Potrebna vam je podrška kolega i prijatelja kako biste mogli da prevaziđete prepreke koje imate na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite ono što vas brine.

LJUBAV: Veoma ste osetljivi, lako dolazi do razdražljivosti i odnos sa partnerom može da vam bude jako promenljiv danas. Potrudite se maksimalno da ipak zadržite svoju smirenost.

ZDRAVLJE: Preumorni ste i potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti sebi kako bi odmorili. Maksimalno se potrudite da vodite računa o svom zdravlju. Nađite vremena za san.

BLIZANAC

POSAO: Propuste ste pravili ali i ispravljali, pa se nalazite na pozitivnoj nuli. Vreme je da pravite bolju organizaciju posla. Od vas zavisi u kom smeru će ići stvari u narednom periodu.

LJUBAV: Imate utisak da previše dajete voljenoj osobi i da ona to na neki način koristi. Moguće je da vam nije ni malo lako da sa njom ostvarite sasvim dobar odnos u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Žiganje u predelu jajnika je moguće kod ženskih pripadnika ovog znaka. Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite poboljšanje ali se javite ginekologu.

HOROSKOP ZA 11. JUL: Bik nezadovoljan ljubavnom situacijom, Blizanci zabrinuti,  Škorpija pravi veliku grešku

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Skloni ste nekim strahovima i imate utisak da vam polje posla ipak nije baš sasvim sigurno kao što ste ranije mislili. Pred vama su promene ali one neće biti baš ni tako loše.

LJUBAV: Lepo ste raspoloženi, privlačite pažnju svojom energijom i osmesima. Povoljan je dan za flert. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu ostvariti nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju. Izbegavajte stresne situacije. Pravilno se hranite i budite aktivni.

LAV

POSAO: Postali ste veoma hrabri i spremni ste da svima pokažete da ćete nove projekte završiti bez greške. Možete da očekujete podršku poslovnog okruženja za vaše projekte.

LJUBAV: Odlična situacija između vas i voljene osobe vam uliva osećaj sigurnosti. Srećni ste i lepo se osećate jer ste voljeni. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste na vremenske uslove. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati manje probleme koji se vezuju za nizak pritisak. Povedite računa o svom zdravlju.

DEVICA

POSAO: Plašite se da ne napravite pogrešan korak na ovom polju, ali ko ne reskira ne profitira. Važno je da budete spremni da pravite promene i da povlačite nove poteze.

LJUBAV: Zbog svojih nesigurnosti možete da izgubite osobu koja je jako kvalitetna. Potrudite se da poradite na samopouzdanju. Pred vama je povoljan period za emocije.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri vas muče. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati manje probleme zbog svoje emocionalne nestabilnosti. Porazgovarajte sa nekim.

HOROSKOP ZA 11. JUL: Bik nezadovoljan ljubavnom situacijom, Blizanci zabrinuti,  Škorpija pravi veliku grešku

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Moguće je da ste preterano spori i da ne možete da se skoncetrišete pa vam posao ne ide od ruke danas. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni pravljenju grešaka.

LJUBAV: Danas ste dobro raspoloženi i osećate da možete da osvojite osobu koja vam se dopada. Pokažite joj svoja osećanja! Možete da očekujete pozitivan ishod događaja.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje. Očekuje vas period u kojem ćete na ovom polju uspeti da ostvarite stabilizaciju. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ŠKORPIJA

POSAO: Loša komunikacija sa poslovnim okruženjem vas vodi do nekih novih problema. Osećate se prilično nesigurno i to negativno deluje na vas u ovom periodu.

LJUBAV: Potrebno je da se suočite sa problemima između vas i partnera ako želite da sačuvate vaš brak. Važno je da budete iskreni i da o svemu otvoreno porazgovarate.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neko zadovoljstvo. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati poboljšanje na polju zdravlja. Sprema vam se povoljan period na ovom polju.

HOROSKOP ZA 11. JUL: Bik nezadovoljan ljubavnom situacijom, Blizanci zabrinuti,  Škorpija pravi veliku grešku

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

POSAO: Jedino ako budete bili fer u odnosu sa poslovnim saradnicima, možete da očekujete da će vam biti uzvraćeno. Važno je da budete spremni da pokažete korektan stav.

LJUBAV: Novu osobu želite u svom životu, ali se istovremeno i plašite toga da se vežete za bilo koga. Potrebno je da prvo sami sa sobom raščistite šta je ono što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima kod vas. Očekuje vas period u kojem će vam urogenitalni trakt biti osetljiv. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

JARAC

POSAO: Neodlučni ste i pokušavate da rešite neku dilemu koju imate na ovom planu. Nije vam lako da donesete određene odluke. Dajte sebi još malo vremena kako bi sve rešili.

LJUBAV: Nemojte da preterujete sa negativnim stavovima. Vreme je da počnete da gledate na život i ljubav iz vedrijeg ugla. Iako ste prošli težak put, sada dolazi ipak vreme za sreću.

ZDRAVLJE: Očekuje vas period u kojem će biti potrebno da počnete da mislite više na sebe i na svoje zdravlje. Od ključnog je značaja da se posvetite svojim potrebama.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete preokret na poslu. Lepe vesti ćete uskoro dobiti. Pred vama je jako povoljna faza u kojoj će sudbina biti konačno na vašoj strani.

LJUBAV: Pokušajte da razjasnite stvari još jednom jer postoji ipak mala nada da vam se voljena osoba vrati u zagrljaj. Nemojte da odustajete ako niste ni pokušali da je vratite.

ZDRAVLJE: Problemi sa organima za varenje su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povećajte unos tečnosti i povedite više računa o sebi i svom zdravlju.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste očekivali pomak i napredovanje na poslu, danas ćete se razočarati. Važno je da budete strpljiviji i da pustite da se stvari odvijaju svojim tokom kako bi do uspeha došli.

LJUBAV: Previše ste sumnjičavi i voljenoj osobi to smeta. Mogla bi da krene da se udaljava od vas zbog ljubomore koju pokazujete. Važno je da radite na poverenju.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Osećate se generalno dobro danas. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite neke sitne probleme iz prošlosti ako ih je bilo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading