KORAČAMO KA SVETLIJOJ BUDUĆNOSTI! Evo šta svaki znak treba da uradi, da bi uspeo
Foto: Shutterstock

Broj ovog meseca je 7,  simbolizuje maštu i emotivnou buđenje, detoksikaciju na svim nivoima svesti i tela i pročišćenje.

Možda ćete biti impulsivni, strastveni i emotivni, ali vas svakako očekuje onaj aha trenutak kada ćete otkriti nešto važno o svom životu. 

Ovo je period kada se otkriva istina - tajne više ne postoje. Suočavamo se sa realnošću i potpuno izlazimo iz iluzija. Moguće je da ćete neki donos napustiti ili ćete prestati da verujete u neki cilj. Važno je da ne budete razočarani i da ovu promenu prihvatite kao priliku da probate nešto novo i u tome uspete.

Proživljavaćete određene situacije iz detinjstva, te emocije s evraćaju i naviru. Vrem eje da utešite unutrašnje dete u sebi. Biće pojačana osećanja, kako radost, tako i tuga. Iako su intezivna, pokušajte da ih umirite i napravite balans. U julu imamo idealnu priliku da zavirimo dublje u svoju dušu i podsvest i zalečimo ono što je davno bolelo, a ostavilo trag. 

Za ljubav ovo je mesec mašte i vizualizacije. Razmišljate o idealnom partneru, spremni te za ljubav, u vama naviru romantične vibracije. Prepuštate im se i baš to, uz snagu Univerzuma, vodi vas baš ka novoj ljubavi - vašoj srodnoj duši.

Glavni zadatak u julu jeste da pročistite svoju podsvest i energiju, osvestite dobre vrednosti i prihvatimo nove uvide koje nam jul donosi, a koji su nam potrebni kako bismo kreirali željenu budućnost. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading