LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: Nove vrele romanse za sve koji su se osamili, a 3 znaka čeka fatalna veza
pixabay

Venera je ušla u Lava 27. juna i ovo je period koji astrolozi nazivaju vatrenim za ljubav, veze ili nove romanse, ali i odnose s drugim ljudima iz naše okoline.

"U ovom tranzitu, osećaćemo se neustrašivo i spremno da istražimo sve vezano za čulna zadovoljstva", kaže astrolog Liza Stardast.

Svima će leptirići proraditi

Ova Venera vas tera napolje, među svet. Sada je svako kraljica podijuma. Svi plenimo, šarmiramo, postajemo glamurozni i, jednostavno, mamimo tuđe poglede. Pošto pokazujemo najbolju verziju sebe, potrebno je da budemo spremne i otvorene za zabavu, provod, flert i da se otvorimo za ljubav koja kuca na vrata.

Nitša neće biti obično, sve je posebno!

Sa ovom Venerom ništa nije prosečno, već je sve iznad proseka, pa tako i zaljubljivanje!

Venera u Lavu će posebno doći do izražaja kod osoba koje imaju natalno jakog ili su u znaku ili podznaku Lav. Ove osobe će zablistati! Niko im neće biti ravan.

Preispitivanje veze

Takođe, vatreni znaci Strelac, Ovan i, naravno, Lav će najviše osetiti lepotu i zavodljivost ove Venere. Venera u Lavu će biti u opoziciji sa retrogradnim Saturnom u Vodoliji od 6. do 8. jula. Ova opozicija može da donese preispitivanje u ljubavnim odnosima, možda i poneki zastoj ili razlaz.

Burna ljubav

Međutim, pošto je ovaj aspekt kratak, svega nekoliko dana, neće ostaviti veće "posledice". Već 7. jula će Venera u Lavu imati kvadrat sa Uranom iz Bika što će doneti i neku pomalo čudnu i burnu ljubavnu vezu. Oni koji su o ljubavnom odnosu može da dovede i do burnog ničim izazvanog razlaza.

Ozbiljno jake veze i tektonske promene

Dalje, Venera u Lavu ide u strastveni zagrljaj Marsu koji je, takođe, u Lavu između 12. i 14. jula. To donosi ozbiljno jake i strastvene veze! One dovode do tektonskih promena. To je jaka , divlja seksualna energija koja dovodi do velikih ljubavi koje u su u osnovi strast ili do avantura.

Ko se u julu zaljubi - menja život iz korena!

Svakako ko doživi ovaj aspek nikada više ništa neće biti isto. To je aspek koji ruši ozbiljne i jake veze jer se pojavio neko treći koji u vama budi toliku stras da je to ne moguće kontrolisati.

Ljubav sa ovom Venerom ćete upoznati na javnom mestu, u provodu, ali ne bilo kakvom već glamuroznom, na skupim zabavama. Takođe i ljubav na moru. Kako god moraće da bude glamurozno.

Komentari (0)

Loading