VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Nove poslovne šanse za Strelca, Devicu će snaći teški emotivni period, a dva znaka čeka povišica
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Očekuje vas nedelja koja može da bude povoljna za vaše polje posla. Sve ukazuje na to da ćete imati sreće oko rešavanja poslovnih pitanja koja generalno smatrate važnima. Pred vama je period u kojem ćete imati povoljne okolnosti na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati priliku da razjasnite neke stvari koje su vam do sada bile donekle nejasne. Povoljan je period i za manji dobitak na sreću ili neki neočekivani priliv novca. U drugom delu nedelje vas generalno očekuje veći broj obaveza pa je tada važno da svoju organizaciju uskladite sa zahtevima poslovnog okruženja. Očekuje vas period u kojem biste mogli da rešite neke važne probleme na polju posla. I dalje ste veoma aktivni, inicijativni i spremni na to da se poslu maksimalno posvetite kao i da preuzmete inicijativu oko svega što se dešava. Posvetite se svom poslu i dobićete pozitivne rezultate. Važno je da budete vredni i brižni prema obavezama.

Ljubav

Imaćete sreće na polju ljubavi, tokom ove nedelje vam stvari na ovom polju polako dolaze na svoje mesto i možete da očekujete da ćete biti generalno veoma zadovoljni. Pred vama je povoljan period u kojem ćete uspeti da ostvarite pozitivno slaganje sa voljenom osobom ako ste u braku ili vezi. Može da se desi i da vam se strasti ponovo rasplamsaju i da jedno prema drugome počnete da gajite jača i dublja osećanja. Sve ukazuje na to da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Ako planirate zajedničko potomstvo takođe možete da očekujete neke lepe vesti veoma uskoro. Sve ukazuje na pozitivne okolnosti koje su pred vama i u slučaju da ste slobodni. Veoma lako možete da ostvarite novu ljubav i novo poznanstvo sa osobom sa kojom ćete imati dobro slaganje, jaku hemiju i privlačnost. Pred vama je period koji vam donosi lepe trenutke romantiku i mnogo užitaka na ljubavnom polju. Možete da očekujete dobru fazu ispred sebe.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne okolnosti na polju zdravlja. Možete da se nadate da ćete imati generalno dobro stanje i dosta energije u sebi. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta pozitivnih vesti, lepih dešavanja i dobrih preokreta. Vaša dobra energija i raspoloženje će jako dobro uticati i na ljude oko vas. Možete da se nadate odličnim okolnostima na polju zdravlja. Prijaće vam bavljenje sportom jer će se desiti da imate često višak energije i da zbog toga budete pod naponom. Zato je veoma važno da uradite sve ono što je do vas kako biste uspeli da tu energiju kanališete na pravi način. Povoljna je faza da počnete da trenirate i da se vratite bavljenju sportom. Poradite na boljoj kondiciji. Povoljan je period da dođete u bolju formu i da se bolje osećate u svojoj koži, da budete raspoloženiji i nasmejaniji. Iskoristite maksimalno ovu nedelju kako bi se posvetili sebi i ljudima koje volite.

BIK

Posao

Tokom ove nedelje bi na poslu mogao da vas prati stres. Dosta toga bi moglo da počne da vas opterećuje. Ukoliko se bavite privatnim poslom, nadomak ste nekih promena koje će vam uskoro zakucati na vrata. Moguće je da će velika količina nervoze sa vaše strane imati neki vid negativnog uticaja na vaše polje posla. Sve ukazuje na to da nećete biti preterano zadovoljni situacijom ali i da bi promene na neki način mogle da vas oslobode ako budete bili spremni da na novonastalu situaciju gledate iz jednog drugačijeg ugla. Povoljan je period ako ste sami planirali i inicirali promenu posla, u tom slučaju možete da očekujete neki pozitivan preokret koji će vas voditi do bolje pozicije na ovom polju. Kod vas je naglašena povoljna faza za nove odluke tokom drugog dela nedelja kada bi sreća mogla da bude više na vašoj strani nego početkom sedmice. Šta god da odlučite imajte na umu da stvari ne mogu ostati iste kao što su bile pre.

Ljubav

Na polju ljubavi možete biti na nekoj većoj prekretnici tokom narednog perioda. Očekuje vas faza koja može da vam donese priliku da na prošlost stavite konačnu tačku i da rešite da nastavite dalje, ka svetlijoj i boljoj budućnosti. Moguće je da ste u prethodnom periodu imali brojne stresove i situacije koje su vas opterećivale ali i da ćete u narednom periodu imati mogućnost da se konačno od svega toga oslobodite, da stavite tačku na prošla iskustva kao i da sebi pokažete da ste nešto konačno iz njih naučili. Dolazi vam faza u kojoj ćete polako imati i neke nove prilike za ljubav, početak nedelje vam je pogotovo povoljan da ostvarite novo poznanstvo. Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju polje emocija kao i mogućnosti da na ovom polju dođete do svoje sreće. Novo poznanstvo vam je moguće negde u vašem bliskom okruženju, u blizini vašeg doma, u rodnom mestu ili preko prijatelja.

Zdravlje

Naredni period može da vam bude veoma promenljiv kada je u pitanju polje zdravlja. Sve ukazuje na to da ćete na ovom planu imati neke preokrete a moguće je i stresove. Očekuje vas nestabilna situacija kada su u pitanju organi za varenje, naglašeni su vam problemi sa stomakom, problemi sa crevima, probavom itd. Potrudite se da povedete više računa o svojoj ishrani i da se posvetite stvaranju zdravijih navika po pitanju unosa tečnosti. Od velikog značaja može da vam bude ako budete stekli naviku da redovno pijete dovoljno vode. Tokom ove nedelje slaba tačka može da vam bude vezana i za bešiku i urogenitalni trakt pa se potrudite da više računa povedete o zdravlju organa vezanih za donji stomak takođe. Posetite lekara obavezno ukoliko imate bilo kakve zdravstvene tegobe i potrudite se da uvek vodite dovoljno računa o sebi i o svom zdravlju. Potrudite se da se maksimalno posvetite sebi.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Nove poslovne šanse za Strelca, Devicu će snaći teški emotivni period, a dva znaka čeka povišica

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Posao

Očekuje vas nedelja u kojoj pred vama i oko vas može da bude dosta konfuzije kada je u pitanju polje posla. Velike su šanse da ćete imati neke probleme po pitanju toga da steknete dovoljno poverenja u svoje bliske saradnike. Lako može da se desi i da budete na neki način obmanuti ili prevareni pa povedite računa o tome da ne padnete u ruke osoba koje nisu časne ili koje nemaju iskrene namere prema vama. Dobro proverite sve informacije koje vam sada dolaze i potrudite se da budete širom otvorenih očiju po pitanju poslovnih dešavanja oko vas. Nepovoljan vam je period za potpisivanje ugovora ili za sklapanje bilo kakvog poslovnog partnerstva. Pred vama je faza koja može da vam donese i neke nesporazume sa bliskim saradnicima, trzavice, tenzije, probleme u komunikaciji kao i poteškoće koje su povezane sa putovanjima, gubljenjem dokumenata, papira i tome sl. Proveravajte redovno svoju poštu i pazite da vam neki bitan papir ili neka važna vest tokom ove nedelje ne promakne.

Ljubav

Tokom ove nedelje na polju emocija možete da budete prilično neodlučni na neki način. Može lako da vam se desi neko novo poznanstvo i spajanje sa zanimljivom osobom ali će kod vas postojati neke lične nedoumice po pitanju vaše komunikacije, zbližavanja i razumevanja. Moguće je da ćete u nekim trenucima sumnjati u sebe ili da ćete često biti skloni tome da na neki način steknete utisak kako ta osoba uopšte nije zainteresovana, a da vi zapravo nemate o svemu tome pravu sliku i dobar uvid u situaciju. Potrudite se da budete malo realniji i da sebe vrednujete više. Ukoliko ste u vezi ili braku, lako može da vam se desi da sa voljenom osobom imate neke preokrete koji vam neće biti baš dobri. Može da bude dosta čestih svađa i neslaganja među vama. Sve ukazuje na to da nećete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite ali i da nećete biti stvarno spremni za veće promene tokom ove nedelje.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas takođe očekuje prilično nepovoljan period. Tokom ove nedelje bi razni problemi na polju zdravlja mogli da vas opterećuju. Bićete skloni padu imuniteta i usled toga i brojnim sitnim problemima kada je u pitanju vaše zdravlje. Mogli biste da imate tegobe koje će na neki način biti vezane za vaše disajne puteve, pluća, bronhije kao i probleme koji se tiču sinusa, prehlade, gripa, virusa, otežanog disanja, sekreta, kijavice, kašlja itd. Posetite vašeg lekara čim primetite bilo kakve simptome na ovom polju. Potrudite se maksimalno da budete posvećeni svom zdravlju i da povećate unos vitamina. Očekuje vas period u kojem će biti jako važno da vodite računa o sebi. Zato bi bilo dobro i da uradite redovne nalaze kako biste imali bolji uvid u vaše zdravstveno stanje. Nemojte da izbegavate odlazak na redovan lekarski pregled. Posvetite se tome da gradite bolje navike kako bi vam i zdravlje bilo bolje.

RAK

Posao

Mogli biste da imate prilično naporan i stresan period ispred sebe. Mnogo toga će vas opterećivati i u većoj meri ćete biti skloni nervozi. U toku ove nedelje ćete se iscrpljivati poslom i obavezama i bićete često iz tog razloga na neki način premoreni. Moguće je da se nećete osećati baš dobro ili da ćete na polju posla trpeti određene pritiske koji će vas opterećivati na duže staze. Važno je da budete jaki, borbeni, vredni i spremni da se zauzmete za sebe. Ako budete odbili da preuzmete ulogu žrtve, odnosno ako budete bili spremni da uzmete stvari u svoje ruke, bićete zadovoljni okolnostima na ovom polju. Možete da očekujete da ćete u prvom delu nedelje imati priliku za poboljšanje finansija ili za neki novi novčani priliv, što će vas dovesti do toga da budete zaista zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Potrudite se da na ovom polju zauzmete dobar stav i da napravite neku sopstvenu taktiku.

Ljubav

Sve što želite kada je u pitanju vaše emotivno polje jeste stabilnost. Potrebna vam je osoba na koju možete da se oslonite, neko ko će vam potvrdit da ste vredni ljubavi i neko ko će vam pružiti utehu i podršku na svim poljima kada vam je ona potrebna. Spremni ste da se posvetite svojim emotivnim potrebama maksimalno i da se angažujete oko novih poznanstava ako ste slobodni. Imajte na umu da ako ste u vezi ili braku, ova nedelja može da bude nešto teža za vas. U tom pogledu vam horoskop nije naklonjen i upućuje na moguće veće probleme vezane za svađe, nerazumevanje i tenziju među vama. Stoji vam i neko razočarenje koje se takođe tiče odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko u sebi na neki način potiskujete nezadovoljstvo, bes ili negativna osećanja to sve iz vas može da izađe u neočekivanom trenutku i na neočekivan način. Važno je da i u afektu budete spremni na kompromis i srednja rešenja ali i da se potrudite da do afekta ne dođe već da sa voljenom osobom otvorenije pričate o stvarima koje vam smetaju.

Zdravlje

Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da budete skloni virusima, infekcijama, upalama i bolnim stanjima. Moguća je visoka temperatura koja je čest simptom raznih infekcija i upala. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Nemojte da trpite bilo kakve bolove već idite na lekarski pregled čim osetite da neki problemi kod vas postoje. Pogotovo će vam prvi deo nedelje biti nepovoljan za polje zdravlja i tada će kod vas biti moguć veći pad imuniteta. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati utisak da ste hronično umorni i da dosta toga ne ide onako kako bi trebalo. Potrudite se da odmarate i da date sebi oduška. Važno je i da radite na smirenosti kao i na tome da se posvetite sebi i svojim potrebama. Povećajte unos vitamina, minerala i pazite na sebe. Izbegavajte opterećivanje obavezama i dajte sebi vremena da se oporavite. Zdravlje bi sada trebalo da vam bude na prvom mestu.

LAV

Posao

Ova nedelja bi mogla da vam bude generalno povoljna ako na polju posla budete bili spremni da isključite emocije i da uključite samo vašu praktičnu stranu. Možete da očekujete da nećete biti zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite na ovom planu. Pred vama je period u kojem će biti neophodno da se posvetite svom poslu na najbolji mogući način i da ne dopustite sebi da mešate privatne i poslovne razloge i interese jedne sa drugima. Poradite na tome da budete racionalni i da se bolje presaberete oko donošenja nekih odluka. Početkom nedelje možete imati teži period i tada vam neće biti baš lako da oko sebe sagledate situaciju iz pravog ugla, pa možete biti skloni donošenju pogrešnih zaključaka. U drugom delu nedelje ćete biti malo racionalniji pa će vam biti lakše da stvari sagledate iz bolje perspektive. Potrudite se da slušate svoju intuiciju i razum istovremeno. Važno je da ne odustajete od svojih ciljeva.

Ljubav

Pojačava vam se potreba za nežnošću. Tokom ove nedelje ćete postati na neki način željni ljubavi. Pred vama je faza u kojoj možete da budete prilično sentimentalni. Vraća vam se želja da pored sebe imate pravu ljubav i osobu sa kojom ćete razmenjivati pozitivnu energiju. Ukoliko ste slobodni, to vam tokom ove nedelje može teško pasti jer sada imate baš pojačanu potrebu za emotivnim partnerstvom. Ukoliko ste u braku ili vezi ovo je povoljan period da se između vas i voljene osobe na neki način inteziviraju emocije i da zajedno stvorite jednu lepu, toplu, nežnu i emotivnu atmosferu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom koju imate sa voljenom osobom. U njenom zagrljaju uvek možete da pronađete utehu i sigurnost koja vam je potrebna. Osećate se dobro jer pored sebe imate nekoga sa kim možete da budete srećni i zadovoljni. Važno je da vam očekivanja od partnera budu realna i nećete biti razočarani.

Zdravlje

Tokom ove nedelje vas očekuju problemi sa čestim glavoboljama. Postoji mogućnost da su vam glavobolje povezane i sa problemima sa očima i vidom, pa ako na tom polju imate bilo kakve nestabilnosti od ranije vreme je da se obratite svom lekaru. Posetite oftamologa i proverite da li je potrebno da vam se menja dioptrija ili da li postoji neki drugačiji vid problema sa vašim očima koje su vam sada naglašene kao veoma osetljiva i slaba tačka. Dosta toga bi u narednom periodu moglo da vas opterećuje, pa je važno da toga budete svesni. Idite na redovne kontrole i trudite se da više spavate. Važno je da vodite računa i o krvnom pritisku kada je u pitanju vaše zdravlje tokom ove nedelje. Drugi deo sedmice vam je nešto povoljniji pa bi od te faze zdravlje polako moglo da vam krene uzlaznom putanjom. Ukoliko se budete dovoljno potrudili da vodite računa o sebi, bićete zadovoljni pozitivnim okolnostima na ovom polju.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Nove poslovne šanse za Strelca, Devicu će snaći teški emotivni period, a dva znaka čeka povišica

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

Posao

Nepovoljna nedelja je pred vama. Možete da očekujete da ćete na polju posla imati dosta problema i da nećete biti zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta dešavanja iza vaših leđa, laži, spletki i problema sa ljudima koji su neiskreni prema vama. Moglo bi se reći i da imate neke tajne neprijatelje i ogovaranja iza vaših leđa. Pred vama je faza u kojoj ćete se osećati na neki način prilično loše kada je u pitanju polje posla. Moguće je da nećete biti baš ni u situaciji da bilo šta menjate, što će vas takođe opteretiti uvećoj meri. Ipak, važno je da pokušate da slušate svoju intuiciju i da dobro analizirate događaje pred vama. Moguća je saradnja sa inostranstvom koja bi vam na neki način popravila ukupnu situaciju kada je u pitanju polje posla. Dosta toga vas sada opterećuje i ova nedelja vam donosi neke neočekivane brige. Važno je da ne poklanjate olako svoje poverenje bilo kome...

Ljubav

Na polju ljubavi možete da imate neku tugu ili gubitak. Moguće je da ćete na neki način biti skloni depresiji i da vam neće biti lako da tokom ove nedelje na emotivnom planu ostvarite ono ššto želite. Skloni ste i idealizaciji, vraćanju u prošlost, melanholiji... Moguće je da imate osećaj da vam na ovom polju situacija ne ide onako kako ste želeli i pred sobom trenutno ne vidite dobro rešenje kada je u pitanju vaša emotivna situacija. Imate utisak da se nalazite u nekoj magli. Ako ste u nekoj tajnoj vezi nezadovoljni, ali i ako ste u braku ili imate bilo kakvog partnera među vama može da bude neke neiskrenosti koja će značajno uticati na vaš odnos. Ukoliko ste slobodni, tokom ove faze neće biti novog poznanstva. Neko upoznavanje sa osobom iz inostranstva ili ljubav na daljinu je moguća, ali sve je to više nekako u mašti nego u stvarnosti sada kod vas... Potrebno je još  vremena kako biste došli do svoje ljubavne sreće.

Zdravlje

Kada je u pitanju polje zdravlja, pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima i nepovoljnim promenama. Moguće je da vam stanje na ovom polju neće biti naročito stabilno. Očekuje vas faza u kojoj ćete na neki način biti prilično zabrinuti za svoje zdravlje. Tokom ove faze možete imati neko bolničko lečenje ili ćete uzimati neki vid terapije, i u svakom slučaju vam jeste najmudrije da se oko svega maksimalno na prvom mestu posavetujete sa vašim lekarom. Važno je da nađete dovoljno vremena za san i odmor koji vas leči. Izbegavajte bilo kakvo preterano naprezanje i čuvajte svoju energiju kada je u pitanju zdravlje. Vodite računa ako često imate nesvestice, ako ste malaksali. Pazite i da ne dođe do problema sa niskim pritiskom. U svakom slučaju se potrudite da vodite više računa o svom zdravlju i da nađete više vremena kako biste se odmorili. Važno je da ne zapostavljate svoje zdravlje.

VAGA

Posao

Izlazite iz jednog teškog perioda u kojem ste dugo bili nezadovoljni i preopterećeni. Konačno dolazi faza u kojoj ćete imati priliku da dobijete neki vid olakšanja ili lepih vesti na polju posla. Ova nedelja vam je povoljna za to da vam se donosi sa saradnicima poboljšaju i preokrenu na pozitivan način. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Sada lakše ostvarujete poslovne dogovore i imate manje problema nego pre. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima. Prošli ste kroz jednu nepovoljnu fazu na polju posla u kojoj ste naučili važne lekcije, a sada nakon svega toga možete da nastavite da radite svoj posao najbolje što umete i da očekujete dosta bolju situaciju od one koju ste imali pre. Ova nedelja vam je povoljna i da ispoljite svoje kreaticne talente ili da ostvarite neki ishod posla o kojem razmišljate duže vreme. U poslovnom okruženju imate određeni ugled i autoritet.

Ljubav

Pred vama je period u kojem ćete na ljubavnom polju biti pomalo isključivi. Znate tačno šta želite i daćete sve od sebe i da dobijete to do čega vam je stalo na ovom polju. Ukoliko sa voljenom osobom imate ozbiljnu vezu, zadovoljni ste i lepo vam je kada ste posvećeni jedno drugome. Ako ste u braku moguće je da nastupa prilika da sa partnerom poalko stvarate prijateljski odnos i da na taj način možete da prevaziđete zahlađenje koje ste imali u prethodnom periodu. Ukoliko ste slobodni, kraj nedelje vam je povoljniji da se okrenete novim poznanstvima, iako sve vreme možete na neki način i dalje da mislite o staroj ljubavi. Moguće je da na emotivnom polju imate neke kočnice zbog iskustava u prošlosti i da vam je potrebno neko vreme kako biste se oslobodili negativnih dešavanja koja su vas opterećivala u prethodnom periodu. Pokušajte da se posvetite svojim emotivnim potrebama i da prošlost ipak ostavite iza sebe.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima. Nastavlja vam se faza u kojoj bi mogle da vam se vraćaju hronične tegobe koje ste imali od ranije. Posetite vašeg lekara da se sa njim posavetujete oko svega što vas muči. Potrudite se da redovno uzimate prepisanu terapiju i da vodite računa o zdravijim navikama kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se maksimalno da se posvetite svojim potrebama na ovom polju. Odmarajte, relaksirajte se i izbegavajte stres koliko god možete. Tokom ove nedelje bi vaša slaba tačka u najvećoj meri mogla da bude vezana za nervni sistem. Moguće je da ćete biti skloni i problemima sa kičmom, leđima pa o tome takođe, dodatno treba da povedete računa. Dajte sve od sebe kako biste uspeli da sanirate probleme i da stabilizujete svoju situaciju na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje biti osetljivi i podložni problemima.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Nove poslovne šanse za Strelca, Devicu će snaći teški emotivni period, a dva znaka čeka povišica

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Posao

Povoljna vam je nedelja za poslovne promene kao i generalno za nova dešavanja i nove odluke na poslovnom polju. Mogli biste da budete u većoj meri posvećeni svojim ambicijama i planovima za budućnost. Sa nadređenima ćete imati prilično dobar odnos. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju. Može da vam bude ponuđen neki vid više pozicije ili unapređenja na ovom polju. U svakom slučaju vam dobre promene dolaze i trebalo bi da njima budete prilično zadovoljni. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke ciljeve koje ste sebi zacrtali u prethodnom periodu ali i da ćete tokom ove faze sebi postaviti neke nove ciljeve i planove takođe. Jako je važno da budete otvoreni u pokazivanju svojih sposobnosti i da verujete u sebe. Jaki ste i snalažljivi, pamožete da dogurate daleko kada je vaše poslovno polje u pitanju. Nemojte da sumnjate u svoje mogućnosti.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju može da vlada neka disharmonija izmešu vas i osobe do koje vam je stalo. Moguć je manji sukob, razdvajanje ili neki problem koji dolazi sa vaše strane kada je u pitanju ljubav. Sve ukazuje na to da nećete biti preterano zadovoljni dešavanjima na ovom polju ukoliko ste u vezi ili braku, određena doza udaljavanja postoji između vas i voljene osobe. Vi biste i želeli da to izbegnete ali nekada ni sami ne umete da se postavite na pravi način, ili ste u afektu ili reagujete previše hladno i distancirano. Ako ste slobodni, povoljan je period za novo ljubavno poznanstvo koje bi moglo da vam se desi preko posla. Možete da očekujete da ćete imati zanimljiv susret sa nekom osobom koja će vas svojom energijom, šarmom i toplinom odmah pokrenuti. Imaćete dosta novih prilika i mogućnosti da ka njoj napravite prvi korak i da se pokrenete. Očekuje vas povoljan period za mogući početak neke nove ljubavne veze.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni. Ne biste trebali da očekujete tegobe ili nove probleme. Povoljna je nedelja ispred vas, bićete u svom elemntu, energični i dobro raspoloženi. Povremeno možete da imate manje probleme koji su vezani za ukočenost u leđima i probleme sa kičmom ali ako o sebi budete vodili računa dovoljno i to može da vam se izbegne. U svakom slučaju se potrudite da budete maksmimalno posvećeni svom zdravlju. Važno je da budete redovno fizički aktivni, da vežbate, radite program vežbi za kićmu i istezanje a ako ste u nedoumici koje će vam vežbe prijati možete da se posavetujete sa fizioterapuetom. Povoljna vam je faza za bavljenje sportom i bilo kojom vrstom rekreacije i fizičke aktivnosti. Možete da očekujete da će vam zdravstveno stanje biti generalno dobro i da na ovom polju nećete imati veće brige. Povoljna je nedelja ispred vas.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Nove poslovne šanse za Strelca, Devicu će snaći teški emotivni period, a dva znaka čeka povišica

Shuterstoock

 

STRELAC

Posao

Pred vama je jako povoljna nedelja u toku koje ćete imati priliku za pozitivne poslovne promene. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena i da ćete generalno biti zadovoljni svim onim što budete na ovom polju ostvarili. Pogotovo ako vam se posao na bilo koji način vezuje za inostranstvo ili za saradnju sa strancima, možete da očekujete da ćete biti i te kako zadovoljni situacijom na ovom polju. Nove ponude i nove prilike bi mogle da zakucaju na vaša vrata. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Ako planirate putovanje radi posla, na tom putovanju ćete takođe imati neke dobre vesti. Povoljan je period da se ozbiljno i temeljno prihvatite svog posla, da počnete da radite stvari na svoj način i da preuzmete neke uloge koje se mogu ticati i viših pozicija ili autoriteta. Potrudite se da se na pravi način dokažete kada je u pitanju vaše poslovno okruženje.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, osećate se nekako oslobođeno i rasterećeno. Moguće je da tokom ove nedelje nećete dopustiti da vas bilo šta guši i opterećuje, a to uključuje i emotivne veze koje podrazumevaju žrtvovanje ili veće obaveze. Vi sada možete da budete najviše verni sebi i na neki način ste najviše okrenuti sebi i svojim potrebama. Kada je u pitanju ljubav, možete da imate određeni vid distance u odnosu sa voljenom osobom ili ćete se i sami nekako udaljiti od nje da biste sebi pružili više slobode i prostora. Vama je neophodno vreme koje ćete imati samo za sebe kako biste bili zadovoljni. Ako ste slobodni, ovo nije faza u kojoj ste preterano angažovani oko bilo kakvih novih poznanstava i flerta. Moguće je da sve držite na nekoj prijateljskoj bazi i da niste ni blizu spremni da na polju ljubavi pokrenete nešto ozbiljnije. Jednostavno puštate sebe da uživate u svojoj slobodi i zadovoljni ste zbog toga.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete biti generalno dobro. Stanje bez problema u većih briga vas očekuje. Naredni period vam je jako povoljan za mršavljenje, pa ako imate višak kilograma kojeg želite da se oslobodite u narednoj fazi možete biti veoma zadovoljni postignutim rezultatima na ovom polju. Potrudite se da na polju zdravlja budete spremni da neke navike prilagođavate i menjate kako biste zadržali dobro stanje svog organizma. Povoljan vam je period i da rešite neke probleme koje ste imali u prošlosti, primenom neke nove terapije ili nekih novih metoda. Potrudite se da izbegavate alkohol i unos štetnih materija, ovo je period u kojem biste mogli da budete povremeno skloni porocima, alkoholu i cigaretama što bi prilično negativno moglo da se odrazi na vaše zdravstveno stanje. Potrudite se da budete odgovorniji prema sebi. Vodite računa o svojim navikama i ponašanju.

JARAC

Posao

Očekuje vas period u kojem nećete imati nove poslovne probleme. Ipak, to ne znači da ćete biti sasvim rasterećeni. Polje finansija vam je prikazano kao neka briga tokom ove sedmice pa je važno da vodite računa o svojim troškovima u narednom periodu u većoj meri. Potrudite se da maksimalno budete posvećeni štednji tokom ovog perioda i izbegavajte bilo kakve rizike sa novcem. Nije vam povoljan period za veća ulaganja, pozajmice ili bilo šta tog tipa. Ukoliko tokom ove nedelje budete povlačili mudre poteze što se tiče finansija, uspećete da ostvarite jedan balans i dobro stanje kojim ćete generalno biti zadovoljni. Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje imati standardne obaveze i da vam posao sam po sebi neće biti više zahtevan nego inače. U suštini sve može da vam ide dobrim i stabilnim tokom ako se vi budete organizovali na najbolji mogući način i ako se budete potrudili da čuvate svoj novac.

Ljubav

Na polju ljubavi je pred vama period u kojem možete da budete ljubomorni i sumnjičavi. Ako ste u vezi ili braku, možete da imate veće probleme sa nepoverenjem kada je u pitanju vaš partner. Moguće je da ćete naći puno razloga za sumnju u njega i da će vam se generalno činiti da je njegovo ponašanje čudno i promenljivo. Moguće je i da vam intuicija dobro radi i da ste zaita na tragu nečega ali pre nego što za bilo šta optužite voljenu osobu, potrudite se da prvo u to budete sigurni. Tokom ove nedelje vas polje ljubavi može na neki način traumirati ili vam biti izvor strahova, frustracija ali i besa. Ako ste slobodni svakako vam nije povoljan period za novu vezu. Velike su šanse da ćete na neki način biti prilično zatvoreni u sebe iako duboko negde osećate da vam je ljubav je potrebna i da nećete moći još dugo sami. Za sada nema novih značajnijih poznanstava pa se potrudite da za to vreme radite na sebi i da volite sebe.

Zdravlje

Možete da očekujete jako dobar period u kojem vam problemi na polju zdravlja neće biti ni najmanje naglašeni. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti zadovoljni svojom situacijom na ovom polju. Trebali  bi da budete u dobroj formi i da se osećate odlično u svojoj koži. Tokom ove nedelje kod vas vlada jako dobro raspoloženje i spremni ste da se posvetite sebi ali i ljudima koje volite na najbolji mogući način. Zadovoljni ste svojim životom i tražite načine daga dodatno unapredite. Možete da očekujte da ćete biti srećni i ispunjeni, voljeni pa i da će vam se ta pozitivna energija širiti na svim poljima i da će vam sve to pozitivno uticati na stanje duha pa i na zdravlje. Pred vama je jako dobra faza koju treba maksimalno da iskoristite za aktivnosti bilokoje vrste kao i za rekreaciju. Uživajte u pozitivnom periodu tokom kojeg nećte imati razloga za brigu. Sudbina će vam tokom ovog perioda biti maksimalno naklonjena.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Nove poslovne šanse za Strelca, Devicu će snaći teški emotivni period, a dva znaka čeka povišica

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao

Imaćete generalno dobru nedelju ispred sebe. Možete daočekujete da ćete generalno biti zadovoljni dešavanjima na polju posla. Podrška sudbine je na vašoj strani i sreća vas još uvek prati. Sve ukazuje na to da ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se budete našli tokom ove nedelje. Povoljan vam je period da sklopite neku novu poslovnu saradnju i da se maksimalno posvetite svojim obavezama. Možete da očekujete da ćete biti u dobroj situaciji i da ćete imati priliku da ostvarite neku novu poslovnu saradnju. Sudbina će vam biti veoma naklonjena i doneće vam nove prilike i mogućnosti kada je u pitanju posao. Sklapanje novog ugovora bi za vas moglo da bude veoma značajno u narednom periodu. Dolazi vam faza u kojoj će vam se na polju posla otvarati neka nova vrata. Iskoristite maksimalno pozitivne prilike koje će vam se ukazati i bićete zadovoljni poslovnom situacijom. Možete da očekujete i podršku od strane saradnika.

Ljubav

Kada je u pitanju polje ljubavi očekuje vas jako dobra faza za početak neke nove emotivne veze. Tokom ovog perioda biste sa voljenom osobom mogli da budete još bliskiji nego inače. Sve ukazuje na ostvarenje jednog lepog odnosa u kojem ćete biti zadovoljni. Zajedno ćete praviti i planove za budućnost koji će vam biti od velikog značaja. Moguće je da maštate o braku i o zajednici. Ovo je za vas period u kojem biste mogli da poželite da sa voljenom osobom stabilizujete i ozvaničite odnos na neki način. Spremni ste da se posvetite tome da vaša veza ode korak dalje. Otvoreno pokazujete svoja osećanja i zaštitnički se postavljate prema osobi do koje vam je stalo. Ukoliko ste već u braku, voljena osoba će vam sada biti posvećenija nego pre i uživaćete u lepim i romantičnim zajedničkim trenucima. Na neki način ćete imati priliku da se uverite u ljubav vašeg partnera. Očekuje vas period u kojem ćete biti srećni na polju ljubavi.

Zdravlje

Kada je u pitanju polje zdravlja, moguće je da ćete imati manje tegobe ali da na generalnom planu nećete biti previše zabrinuti i opterećeni problemima. Prolazne tegobe su vam moguće, poput nekog osipa na koži,s vraba, alergija i iritacija. Potrudite se da povedete računa o sebi i svom zdravlju, posetite dermatologa ako budete imali bilo kakve probleme na ovom polju. Sve ukazuje na to da ćete biti skloni alergijskim reakcijama, pa u tom pogledu treba da budete oprezni i po pitanju problema sa disajnim putevima, odnosno po pitanju mogućih gušenja, astme ili sličnih tegoba. Pred vama je period u kojem ćete imati zdravstvene poteškoće vezane za alergije ako ste im skloni. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom. Budite oprezni i kada je u pitanju zdravlje vašeg urogenitalnog trakta jer i po tom pitanju možete da budete skloni nekim tegobama i problemima manjeg obima. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole.

RIBE

Posao

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati puno posla. Svaki dan ćete u većoj meri biti opterećeni obavezama. Moguće je da ćete člesto imati utisak da ste na neki način razapeti na sve strane i da ne možete baš sve da postignete. Ipak, uz pomoć velike energije koju imate u sebi, dobre organizacije kao i uz pomoć svoje motivacije, uspećete sve da obavite na vreme. Naporna nedelja je pred vama ali vi na neki način znate da će vam se uloženi trud isplatiti i da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Pred vama je faza u kojoj ćete biti maksimalno posvećeni svom poslu. Povoljan je period da pravite neke manje izmene po pitanju svakodnevnih poslova, aktivnosti i obaveza. Neki vid reorganizacije na mikro planu bi mogao da vam bude značajan kako bi vam posao generalno bolje funkcionisao u narednom periodu. Tokom ove nedelje vas u svakom slučaju ne očekuju veće poslovne brige i problemi, ali veći broj obaveza ćete svakako imati.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, tokom druge polovine nedelje možete da očekujete daleko bolju fazu. Tada ćete biti rasterećeniji i imati više vremena da se posvetite odnosu sa partnerom. Pred vama je period u kojem ćete imati želju da definišete na čemu ste. Ako ste u vezi, moguće je da ćete želeti da provodite više vremena zajedno sa voljenom osobom. Ukoliko ste u braku, moguće je da ćete imati predlog za zajednički posao sa voljenom osobom ili će vam partner nešto pomagati na poslovnom polju. Ako ste slobodni, u drugom delu nedelje su vam velike šanse da upoznate osobu sa kojom ćete imati priliku za zbližavanje, flert i početak veze. S tim da treba da imate na umu da će vam stvari na ovom polju teći nekako usporeno i da iz tog razloga nekada može da se desi da sumnjate u svoja osećanja ili u osećanja i interesovanja sa druge strane. U svakom slučaju, dajte vašoj priči dovoljno vremena da se razvije.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da vam ova nedelja neće biti baš najbolja. Imaćete nove tegobe i probleme koji će vas brinuti. Posetite vašeg lekara kako biste mogli da uradite sve redovne nalaze i kako biste dobili najbolji mogući savet po pitanju toga na koji način treba da se lečite i koje navike treba da menjate kako bi vam zdravlje bilo bolje. Sve ukazuje na to da ćete imati veći pad imuniteta tokom ove nedelje, a pored toga možete da budete skloni i problemima sa stomakom, želucem ali i sa bubrezima koji bi takođe mogli da vam budu osetljivi. Važno je da se tokom ove nedelje ne forsirate, da odmarate i da pustite sebe da se oporavite i ojačate. Ne trošite svoju energiju na stvari koje mogu da čekaju na vas i potrudite se da vam zdravlje bude na prvom mestu. Izbegavajte bilo kakav stres i naprezanje. Budite dobri prema sebi, potrudite se da povećate unos vitamina, tečnosti, da odmarate i da ugodite potrebama vašeg organizma.

                                                                            

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

27.06.2021 09:21

Super,a tamo ima puno zena,najbolje bi bilo da ti tamo dodes do mene i kazes ja sam tvoja ljubav.A ja sam ti onaj celavi ;) cmokic za tebe!