HOROSKOP ZA 26 JUN: Ovan će imati problema sa bubrezima, Devica je u velikoj ljubavnoj dilemi, a Vaga ima priliku da popravi svoj ugled na poslu!
Foto: Shutterstock

OVAN 

POSAO: Potrudite se da donesete ispravne odluke. Trenutno neke stvari zavise samo od vas lično. Važno je da budete spremni da u pravom trenutku prevagnete na pravu stranu. 

LJUBAV: Pored voljene osobe se osećate sigurno i zaštićeno. Želite da joj se zahvalite na svemu što je do sada uradila za vas. Moguće je da će ona prihvatiti vaše lepe reči sa osmehom. 

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas. Urogenitalni trakt vam je generalno osetljiv i mogući su problemi sa manjim upalama. Čuvajte se prehlade i infekcija. 

BIK 

POSAO: Rešili ste da se posvetite svom poslu i da sve obaveze završite. Dovešćete u red sve što vas mči, perfekcionista ste. Na svoj način ste maksimalno posvećeni i požrtvovani. 

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja deluje veoma sigurno u sebe. Dopada vam se njena energija i harizma. Spremni ste da joj date priliku za nešto više. 

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su mogući. Izbegavajte preterano masnu i začinjenu hranu, kao i namirnice koje se teško vare. Povedite računa o mogućim problemima sa probavom. 

BLIZANCI 

POSAO: Ukoliko budete bili preterano tvrdoglavi nećete uspeti da ostvarite poslovni dogovor koji bi mogao da vam bude veoma važan. Ključno je da budete spremni na neki vid kompromisa. 

LJUBAV: Neke stvari će se spontano desiti. Osoba koja vam se dopada ne voli šablonski pristup. Spremni ste da pokažete sebe u drugačijem svetlu i da budete sasvim originalni. 

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen pa je važno da u ovom periodu generalno vodite računa o svom zdravlju. Izbegavajte nezdrave navike, alkohol i tome sl. Nađite više vremena za odmor. 

RAK 

POSAO: Nove informacije vam dolaze i samim tim sada imate bolji uvid u situaciju. Možete se osloniti na svoje izvore. U narednim danima će vam se otvoriti još novih mogućnosti. 

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada neka osoba sa kojom nemate skoro ništa zajedničko. Ipak, magnetska privlačnost postoji. Spremni ste da se upustite u vezu koja je na neki način rizična. 

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja vas generalno očekuje dobro stanje. Jaki ste, vitalni i energični, možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Prija vam umerena fizička aktivnost. 

LAV 

POSAO: Vama je ovaj dan veoma povoljan za poslovno polje, pa možete da računate da ćete ostvariti sve planove koje ste zamislili. Pred vama je faza u kojoj ćete biti generalno zadovoljni. 

LJUBAV: Dolazite do zanimljivog poznanstva sa malo mlađom osobom od vas. Sledi vam prilika za vezu. Nova iskustva će vas učiniti veselijim, pozitivnijim i boljim. 

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Spremni ste da istražite sve nove mogućnosti koje vam život pruža. Vreme je da postanete aktivniji na svim poljima i da pokažete da se ne plašite da date svoj maksimum. 

DEVICA 

POSAO: Do kraja dana ćete uspeti da rešite finansijske probleme. Možete da očekujete poboljšanje situacije. Povedite računa o tome kakvim ljudima ste okruženi na poslu. 

LJUBAV: Vraća vam se ljubav iz prošlosti. Niste sigurni da li je to trebalo da se desi, pošto već imate i nekog novog. Neko vreme će potrajati vaša dilema. Odluka je samo na vama. 

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica. Zbog emotivnih problema ste napeti i noću ne možete da se opustite i da zaspite. Pokušajte sa meditacijom, a prijala bi vam i neka dobra knjiga. 

VAGA 

POSAO: Potrudite se da ispravite greške koje ste ranije pravili. Možete da očekujete priliku da ispravite stvari koje su vam smetale na polju posla u prethodnom periodu. 

LJUBAV: Ne želite da odustanete od osobe koja vam se dopada. Spremni ste na sve kako biste joj pokazali svoja osećanja. Potrebno vam je samo da od nje izmamite jedan osmeh. 

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam noge prilično osetljive. Pazite se prilikom fizičke aktivnosti, povedite računa da ne dođe do nekih manjih povreda, padova, istegnuća, uganuća... 

ŠKORPIJA 

POSAO: Uradićete sve što je do vas kako biste preokrenuli poslovnu situaciju. Možete dobiti i očekivanu pomoć. Pred vama je faza u kojoj poslovna situacija može da krene na bolje. 

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa nekom osobom koja je veoma popularna u svom okruženju. Spremni ste da uplovite u vezu koja može biti ozbiljna. 

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu šećera. Mogući su zdravstveni problemi na tom planu. Posavetjte se sa vašim lekarom o pravilnom režimu ishrane kao i o svemu što vas muči. 

STRELAC 

POSAO: Imate utisak da ste se preopteretili poslom i da vam je mali predah od obaveza neophodan kako biste se osećali bolje. Preporuka je da uzmete slobodan dan. 

LJUBAV: Moguće je da vas razmišljanje o prošlosti opterećuje i da ste iz nekog razloga malo razočarani. Niste spremni da nastavite dalje i maštate o tome da vam se nova ljubav vrati. 

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da malo bolje pripazite na svoje zdravlje i da date maksimum kako biste uspeli da stabilizujete situaciju na polju zdravlja u narednom periodu. 

JARAC 

POSAO: Nemojte da iskušavate sreću danas jer vam nije preterano povoljan dan. Držite se poslova koji su stabilni i provereni. Moguć je neki manji gubitak ako budete rizikovali. 

LJUBAV: Moguće je da vam voljena osoba ne poklanja više pažnju kao pre i da se osećate pomalo zapostavljeno. Pred vama je faza u kojoj nećete biti zadovoljno okolnostima. 

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kardiovaskularnim sistemom. Povišen krvni pritisak bi mogao da vas prati. Potrudite se da redovno pratite stanje na ovom polju i da posećujete lekara. 

VODOLIJA 

POSAO: Nije povoljan dan ako se bavite nekretninama, prodajom ili iznajmljivanjem. Moguće je da imate manje posla nego što ste očekivali. Izbegavajte rizike na polju finansija. 

LJUBAV: Ukoliko ste u braku pred vama su svađe sa voljenom osobom. Trebaće vam par dana da se stvari smire. Spremite se na period koji će biti buran i stresan za vas. 

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni. Moguće je da tegobe sa varenjem dolaze i na psihosomatskoj osnovi. Pazite na želudac koji vam je sada pogotovo osetljiv. 

RIBE 

POSAO: Izbegavajte preterano opterećivanje poslom. Današnji dan vam je povoljniji za odmaranje i opuštanje. Moguće je da za vas vikend počinje malo ranjije, pa uživajte u tome. 

LJUBAV: Vaše nepromišljeno izgovorene reči mogu povrediti partnera. Povedite računa o tome. Preporuka je da pre nego što nešto izgovorite- pripazite i razmislite dva puta. 

ZDRAVLJE: Mogući su problem sa disajnim putevima. Tegobe vezane za alergijske reakcije su vam takođe naglašene. Ukoliko imate probleme sa astmom, današnji dan može biti teži. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading