HOROSKOP ZA 25 JUN: Ovna čeka promena radnog mesta, Bik će konačno pokazati svoja osećanja, a Rak može očekivati probleme sa varenjem!
yolobook.com

OVAN 

POSAO: Pred vama je mogućnost da promenite radno mesto i da napravite poteze koji će vas dovesti do boljeg stanja na ovom polju. Povoljan vam je period za posao. 

LJUBAV: Moguće je da ćete osetiti veliko olakšanje kada vam voljena osoba bude iskreno rekla neke stvari. Očekuje vas dan u kojem ćete imati poboljšanje odnosa sa partnerom. 

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima kod vas u narednom periodu. Generalno povedite više računa o svom zdravlju, pogotovo kada je urogenitalni trakt u pitanju. 

BIK 

POSAO: Nalazite se u poslovnom okruženju koje vam ni malo ne odgovara i osećate pritisak sa svih strana. Moguće je da osećate da je došao trenutak da se desi promena koja vam je neophodna. 

LJUBAV: Moguć je susret sa osobom koja vam se dopadala ranije ali nikada niste imali priliku da sa njom ostvarite stabilnu ljubavnu vezu. Vreme je da joj pokažete svoja osećanja. 

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste na polju zdravlja mogli da poboljšate vaše stanje. Potrudite se da jačate imunitet. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom. 

BLIZANCI 

POSAO: Skloni ste rizicima i ulaganjima koja mogu da budu na neki način neproverena ili nepromišljena. Važno je da izbegavate donošenje brzopletih odluka. 

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja će pokazati da joj nije strano da ulazi iz veze u vezu. Moguće je da danas ne možete da očekujete početak ozbiljnije veze. 

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Osećate se generalno dobro. Provedite dan sa prijateljima i sa onima do kojih vam je stalo. Važno je da se okružite ljudima koje volite. 

RAK 

POSAO: Moguće je da ćete u narednom periodu imati prilično velike promene na polju posla, dosta toga i ne očekujete da će se preokrenuti. Povedite računa o svojim planovima. 

LJUBAV: Ne dopada vam se atmosfera koju imate sa voljenom osobom, više vam prija kada ste razdvojeni. Moguće je da zapravo razmišljate o mogućnosti raskida. 

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su pred vama. Osetljiv vam je stomak. Važno je da vodite računa o svojoj ishrani i da izbegavate prejedanje u narednom periodu. 

LAV 

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati neke manje poteškoće na ovom polju danas. Posao ne ide po planu i moguće je da vas zbog toga prati i nedostatak motivacije. 

LJUBAV: Očekuje vas prilika za poznanstvo sa osobom koja će pokazati da joj je veoma iskreno stalo do vas. Možete da se nadate pozitivnim ljubavnim promenama. U ljubavi tražite utehu. 

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zdravljem kod vas u narednom periodu. Potrudite se da vodite više računa o stvaranju zdravih navika. Posetite vašeg lekara ako vas bilo šta muči. 

DEVICA 

POSAO: Možete da očekujete važne finansijske promene. Dobar vam je period za posao. Imaćete nove dogovore i ponude. Budite racionalni i odmereni kao i uvek. 

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan dan u kojem ćete biti veoma zadovoljni ljubavnom situacijom. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite sreću i zadovoljstvo. 

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja je ključan faktor za zdrav život kod vas. Smanjite unos mesa i mlečnih proizvoda a povećajte unos voća i povrća, sveže hrane. 

VAGA 

POSAO: Izborite se sa svojim sumnjama i nađite rešenje za poslovne probleme. Nemojte da dopustite da prevagne sujeta u poslovnim odnosima. Budite mudri sa novim odlukama. 

LJUBAV: Potreban vam je partner koji će pokazati da može da stoji rame uz rame sa vama. Očekujete ravnopravnost u muško-ženskim odnosima i težite fer igri. 

ZDRAVLJE: Glasne žice su vam osetljive. Moguće je da ćete imati manje probleme sa grlom. Povedite računa i nemojte da pijete hladne i gazirane napitke, alkohol itd. 

ŠKORPIJA 

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuje neki događaj koji se neće dobro odraziti na vaše poslovno polje. Moguće je da ćete imati neki manji gubitak ili štetu koja vam kvari raspoloženje. 

LJUBAV: Povoljan je dan za ljubav. Prepustite se emocijama koje imate ka voljenoj osobi i uživajte sa njom. Važno je da pokažete dovoljno razumevanja jedno prema drugome. 

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i unosite dovoljno tečnosti. Povedite računa o stvaranju zdravijih navika kada je u pitanju zdravlje. Takođe, važno je da budete spremni da se posvetite vežbanju. 

STRELAC 

POSAO: Možete da očekujete veoma dobru atmosferu i stabilno stanje na polju posla. Spremni ste da se posvetite mogućoj stabilizaciji na ovom polju danas. 

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se udvara već neko vreme. Spremni ste da joj otvorenije pokažete da ste sada i vi za vezu sada spremni. 

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija u predelu nogu. Moguće je da ćete imati i neke probleme sa kolenima i zglobovima. Noge su vam generalno osetljiva tačka. 

JARAC 

POSAO: Možete da očekujete poslovnu ponudu koja će za vas biti jako dobra. Pred vama je povoljan period. Iskoristićete sve prilike kako bi napredovali u poslovno- finansijskom smislu. 

LJUBAV: Preko kruga prijatelja ste uspeli da upoznate novu osobu koja vam deluje interesantno. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite povoljniju situaciju na polju ljubavi. 

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje. Osećate se odlično. Povoljan vam je period i ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme ili smetnje na ovom polju danas. 

VODOLIJA 

POSAO: Niste sigurni kako da reagujete u nekim situacijama na poslovnom polju. Vreme je da poradite na samopouzdanju kako biste lakše mogli da se nosite sa problemima. 

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je za sada hladna i distancirana pa vam nije lako da joj priđete. Potrebno je da povedete računa o svom nastupu u komunikaciji sa suprotnim polom. 

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima bi mogla da vas prati u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta problema sa kičmom. Posavetujte se sa stručnjacima. 

RIBE 

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku da nađete novi posao. Sudbina je danas na vašoj strani. Važno je da budete uporni i da ne odustajete od ciljeva koje ste sebi zadali. 

LJUBAV: Možete da očekujete neobaveznu avanturu. Ako ste u vezi ili braku, imate neke probleme sa ljubomorom u odnosu sa partnerom. Sumnja može da vas udalji jedno od drugoga. 

ZDRAVLJE: Skloni ste unosu alkohola koji bi mogao veoma negativno da utiče na vaše zdravlje. Trebali biste da se potrudite da sebi omogućite zdrav život bez poroka. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading