ZAVRŠAVA SE MRAČNI PERIOD, STIŽE SVETLOST I NAPREDAK:  Evo kad nam stiže srećnije vreme
Shuterstoock

U prethodnom periodu bili smo pod uticajem mračnog retrogradnog Merkura koga ste sigurno i vi osetili na svojoj koži - ali napokon je došao njegov kraj i možemo malo da odahnemo!

Period retrogradnog Merkura se završava. U utorak, 22. juna kreće prema napred sa 16′ stepena Blizanaca. Sve što je stajalo, što je bilo očekivano, a nije se događalo, sve što nismo uspeli do kraja rešiti, sada se počinje rasplitati. 

Dolaze nam potrebne informacije. Imamo više motivacije za rad. Ne odlažemo, već delujemo. Moguć je važan razgovor, susret, poruka ili putovanje.

Postaje nam jasnije i izvesnije šta činiti da bismo dobili ono što nam je potrebno.

Komunikacija postaje jasnija i otvorenija i pokreće kolo novih dešavanja.

Donosimo odluke koje su vezane za nastavak obrazovanja, edukaciju, kupovinu/prodaju auta, mobilni ili računar.

Pozicija sa koje kreće prema napred u blizini je stupnja na kojem se odvijala poslednje pomračenje Sunca u znaku Blizanaca 10. juna, a Merkur je bio njen vladar. Sigurno je da će nadolazeća zbivanja biti povezana sa temama koje je pokrenula upravo ta eklipsa na način da sada možemo bolje razumeti i shvatiti. 

Kada se Merkur ponovo vrati na mesto sa kojeg je krenuo unazad, a to će se dogoditi 7. juna, uvidećemo pravu simboliku i značaj svih onih okolnosti s kojima smo se susretali u periodu njegovog retrogradnog kretanja. Jedan ciklus je završen, a započinje novi.

Važno je samo da ne stojimo na mestu koje nije dobro za nas. Važno je da vidimo sebe u svom životu.

Važno je da izgovaramo ono što je bitno i da se na taj način zauzmemo za sebe. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading