HOROSKOP ZA 17. JUN: Lav sprema prosidbu, Blizance čeka povećanje zarade, a ovaj znak će upasti u probleme
Shuterstoock

OVAN

POSAO: Moguće je da će neko od saradnika iz prošlosti poželeti ponovo da vas kontaktira radi novih poslovnih mogućnosti. Spremni ste date sve od sebe kako biste napravili dobru saradnju.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je promenljiva, čas vam deluje da je zainteresovana, čas da nije. Moguće je da vam te igrice toplo- hladno ne prijaju i da niste spremni na vezu.

ZDRAVLJE: Osetljivi nožni zglobovi su sada vaša slaba tačka. Povedite računa o tome da ne dođe do nekih povreda, uganuća i tome sl. Budite oprezni prilikom fizičke aktivnosti.

BIK

POSAO: Možete da se nadate sasvim stabilnoj situaciji kada je u pitanju vaše polje posla. Ne očekuju vas problemi. Generalno stanje na ovom polju može biti dobro za vas.

LJUBAV: Preporuka je da pokušate da se opustite sa voljenom osobom i da ne razmišljate o brigama i problemima. Vreme je da se posvetite samo sebi i partneru i vašem malom svetu.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući tokom današnjeg dana. Prati vas ukočenost, bolovi u leđima itd. Prijalo bi vam da odete na masažu ili kod fizioterapeuta po savet.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete značajne pomake kada je u pitanju vaše polje zarade. Ne biste trebali da imate probleme. Iz dana u dan uspevate da gradite sve bolji poslovni imidž.

LJUBAV: Trudite se da osvojite osobu koja vam se dopada i obasipate je pažnjom i poklonima. Možete da očekujete generalno lepu situaciju na emotivnom polju, zadovoljni ste.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu. Važno je da pazite na svoju ishranu, da smanjite unos masne hrane, soli, prženih namirnica itd. Posavetujte se sa svojim lekarom.

RAK

POSAO: Ukoliko ste imali u planu nova poslovna ulaganja ili neke malo rizične poteze, povoljan je dan. Moguće je da će vam se isplatiti sve ono što iziskuje određeni hazard.

LJUBAV: Moguće je da još uvek niste spremni da vezu sa voljenom osobom prenesete na viši nivo. Za sada vam odgovara da stanje ostane takvo kakvo jeste i zadovoljni ste time.

ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za krvotok. Posetite svog lekara radi kontrole i detaljnijih analiza. Bilo koji problem koji vam se pojavi se potrudite da shvatite ozbiljno i odgovorno.

 

 

HOROSKOP ZA 17. JUN:

LAV

 

POSAO: Možete da imate poverenje u svog saradnika sa kojim delite iste ciljeve i interese. Očekuje vas povoljna faza tokom koje ćete lako sklapati nove poslovne dogovore.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali da zaprosite voljenu osobu, možete da očekujete pozitivan odgovor! Bliži vam se zvuk svadbenih zvona. Srećni ste i ispunjeni zbog emotivnog stanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o pesku u mokraćnim putevima. Generalno vas očekuje teži period na polju zdravlja pa je važno da se čuvate i da redovno idete na lekarske preglede.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivna atmosfera na poslovnom planu. Imaćete razloga za veselje i radost. Pred vama je faza u kojoj možete biti zadovoljni poslovnim uspehom.

LJUBAV: Može biti da vam se dopada neka malo starija osoba od vas. Ako već imate partnera, on može razmišjati o ozbiljnijim potezima u budućnosti. Uskoro ulazite u zajednicu.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina, minerala, tečnosti i potrudite se da ojačate svoj imunitet. Potrebno vam je da na neki način osnažite svoj organizam za period koji dolazi.

VAGA

POSAO: Ako ste planirali pokretanje privatnog posla, možete da očekujete povoljne okolnosti. Pred vama je šansa za uspeh. Možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Stabilna emotivna situacija vas prati i dobro se osećate zbog toga. Volite svog partnera i želite budućnost sa njim. Uskoro vas očekuju ozbiljniji razgovori na tu temu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Možete da očekujete da će biti manjih problema vezanih za oticanje nogu, proširene vene i tome sl. Današnji dan vam je teži za zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Zadovoljni ste sa svojim postignućima i smatrate da ste napravili veliki uspeh. Svi su ponosni na vas. Generalno stanje na polju posla zadovoljava vaše ambicije.

LJUBAV: Očekuje vas povoljna faza za ljubavno polje, kao i za promene na ovom planu. Možete da se nadate da ćete uspeti da ostvarite veoma pozitivnu atmosferu sa partnerom.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju zdravlje. Imate mnogo energije u sebi, odlično se osećate. Prija vam rekreacija kao i aktivno bavljenje sportom.

STRELAC

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuje prilično opuštena situacija. Nećete imati previše poslovnih obaveza. Možete da se nadate generalno mirnoj poslovnoj situaciji.

LJUBAV: Imate priliku da se pomirite sa voljenom osobom, ukoliko ste imali neku svađu. Ako ste slobodni, dopada vam se Lav. Uskoro je moguće pokretanje emotivne veze sa njim.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu. Moguće je da su se pojavili neki manji problemi na vašem polju zdravlja, kojih niste dovoljno svesni. Pripazite malo.

JARAC

POSAO: Moguće je da se u vašoj glavi gomilaju razni planovi koje imate za budućnost, pa vam to stvara manju tenziju. Očekuje vas faza u kojoj će biti potrebno da se bolje organizujete.

LJUBAV: Danas možete upoznati zanimljivu osobu preko zajedničkih prijatelja. Ako već imate partnera, osećate se dobro pored njega. Generalno vas očekuju bolje okolnosti na ovom polju.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos vitamina i tečnosti. Moguće je da ste podložni zdravstvenim problemima. Moguća je povišena temperatura.

VODOLIJA

POSAO: Nije povoljan dan za poslovne pregovore, putovanja i tome sl. Za sada nemojte da rizikujete na bilo kom polju. Potrudite se da se držite sigurnih i proverenih poslova.

LJUBAV: Lako možete da uđete u konflikt sa voljenom osobom. Oboje imate neke zamerke i vlada opšta tenzija. Potrudite se da pazite na ono što ćete reći jer to ne možete povući kasnije.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Očekuje vas faza u kojoj bi bilo dobro da se potrudite da ostavite cigarete kako bi vam zdravlje konačno bilo bolje.

RIBE

POSAO: Moguće je da nećete imati previše sreće danas kada je u pitanju posao, pa nemojte da očekujete veće promene. Potrudite se da završite osnovne obaveze koje imate u planu.

LJUBAV: Moguće je da pored pogrešne osobe tražite emotivnu stabilnost. Niste u dobrom periodu za tako nešto. Izdignite se iznad situacije i nađite snagu da priznate svoje greške.

ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa hormonima. Ukoliko ste već na ovom planu imali neke tegobe, potrudite se da ozbiljnije shvatite promene. Posetite lekara radi redovnog pregleda.

Komentari (0)

Loading