HOROSKOP ZA 17. JUN: Lav sprema prosidbu, Blizance čeka povećanje zarade, a ovaj znak će upasti u probleme
Shuterstoock

OVAN

POSAO: Moguće je da će neko od saradnika iz prošlosti poželeti ponovo da vas kontaktira radi novih poslovnih mogućnosti. Spremni ste date sve od sebe kako biste napravili dobru saradnju.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je promenljiva, čas vam deluje da je zainteresovana, čas da nije. Moguće je da vam te igrice toplo- hladno ne prijaju i da niste spremni na vezu.

ZDRAVLJE: Osetljivi nožni zglobovi su sada vaša slaba tačka. Povedite računa o tome da ne dođe do nekih povreda, uganuća i tome sl. Budite oprezni prilikom fizičke aktivnosti.

BIK

POSAO: Možete da se nadate sasvim stabilnoj situaciji kada je u pitanju vaše polje posla. Ne očekuju vas problemi. Generalno stanje na ovom polju može biti dobro za vas.

LJUBAV: Preporuka je da pokušate da se opustite sa voljenom osobom i da ne razmišljate o brigama i problemima. Vreme je da se posvetite samo sebi i partneru i vašem malom svetu.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući tokom današnjeg dana. Prati vas ukočenost, bolovi u leđima itd. Prijalo bi vam da odete na masažu ili kod fizioterapeuta po savet.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete značajne pomake kada je u pitanju vaše polje zarade. Ne biste trebali da imate probleme. Iz dana u dan uspevate da gradite sve bolji poslovni imidž.

LJUBAV: Trudite se da osvojite osobu koja vam se dopada i obasipate je pažnjom i poklonima. Možete da očekujete generalno lepu situaciju na emotivnom polju, zadovoljni ste.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu. Važno je da pazite na svoju ishranu, da smanjite unos masne hrane, soli, prženih namirnica itd. Posavetujte se sa svojim lekarom.

RAK

POSAO: Ukoliko ste imali u planu nova poslovna ulaganja ili neke malo rizične poteze, povoljan je dan. Moguće je da će vam se isplatiti sve ono što iziskuje određeni hazard.

LJUBAV: Moguće je da još uvek niste spremni da vezu sa voljenom osobom prenesete na viši nivo. Za sada vam odgovara da stanje ostane takvo kakvo jeste i zadovoljni ste time.

ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za krvotok. Posetite svog lekara radi kontrole i detaljnijih analiza. Bilo koji problem koji vam se pojavi se potrudite da shvatite ozbiljno i odgovorno.

 

 

HOROSKOP ZA 17. JUN:

LAV

 

POSAO: Možete da imate poverenje u svog saradnika sa kojim delite iste ciljeve i interese. Očekuje vas povoljna faza tokom koje ćete lako sklapati nove poslovne dogovore.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali da zaprosite voljenu osobu, možete da očekujete pozitivan odgovor! Bliži vam se zvuk svadbenih zvona. Srećni ste i ispunjeni zbog emotivnog stanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o pesku u mokraćnim putevima. Generalno vas očekuje teži period na polju zdravlja pa je važno da se čuvate i da redovno idete na lekarske preglede.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivna atmosfera na poslovnom planu. Imaćete razloga za veselje i radost. Pred vama je faza u kojoj možete biti zadovoljni poslovnim uspehom.

LJUBAV: Može biti da vam se dopada neka malo starija osoba od vas. Ako već imate partnera, on može razmišjati o ozbiljnijim potezima u budućnosti. Uskoro ulazite u zajednicu.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina, minerala, tečnosti i potrudite se da ojačate svoj imunitet. Potrebno vam je da na neki način osnažite svoj organizam za period koji dolazi.

VAGA

POSAO: Ako ste planirali pokretanje privatnog posla, možete da očekujete povoljne okolnosti. Pred vama je šansa za uspeh. Možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Stabilna emotivna situacija vas prati i dobro se osećate zbog toga. Volite svog partnera i želite budućnost sa njim. Uskoro vas očekuju ozbiljniji razgovori na tu temu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Možete da očekujete da će biti manjih problema vezanih za oticanje nogu, proširene vene i tome sl. Današnji dan vam je teži za zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Zadovoljni ste sa svojim postignućima i smatrate da ste napravili veliki uspeh. Svi su ponosni na vas. Generalno stanje na polju posla zadovoljava vaše ambicije.

LJUBAV: Očekuje vas povoljna faza za ljubavno polje, kao i za promene na ovom planu. Možete da se nadate da ćete uspeti da ostvarite veoma pozitivnu atmosferu sa partnerom.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju zdravlje. Imate mnogo energije u sebi, odlično se osećate. Prija vam rekreacija kao i aktivno bavljenje sportom.

STRELAC

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuje prilično opuštena situacija. Nećete imati previše poslovnih obaveza. Možete da se nadate generalno mirnoj poslovnoj situaciji.

LJUBAV: Imate priliku da se pomirite sa voljenom osobom, ukoliko ste imali neku svađu. Ako ste slobodni, dopada vam se Lav. Uskoro je moguće pokretanje emotivne veze sa njim.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu. Moguće je da su se pojavili neki manji problemi na vašem polju zdravlja, kojih niste dovoljno svesni. Pripazite malo.

JARAC

POSAO: Moguće je da se u vašoj glavi gomilaju razni planovi koje imate za budućnost, pa vam to stvara manju tenziju. Očekuje vas faza u kojoj će biti potrebno da se bolje organizujete.

LJUBAV: Danas možete upoznati zanimljivu osobu preko zajedničkih prijatelja. Ako već imate partnera, osećate se dobro pored njega. Generalno vas očekuju bolje okolnosti na ovom polju.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos vitamina i tečnosti. Moguće je da ste podložni zdravstvenim problemima. Moguća je povišena temperatura.

VODOLIJA

POSAO: Nije povoljan dan za poslovne pregovore, putovanja i tome sl. Za sada nemojte da rizikujete na bilo kom polju. Potrudite se da se držite sigurnih i proverenih poslova.

LJUBAV: Lako možete da uđete u konflikt sa voljenom osobom. Oboje imate neke zamerke i vlada opšta tenzija. Potrudite se da pazite na ono što ćete reći jer to ne možete povući kasnije.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Očekuje vas faza u kojoj bi bilo dobro da se potrudite da ostavite cigarete kako bi vam zdravlje konačno bilo bolje.

RIBE

POSAO: Moguće je da nećete imati previše sreće danas kada je u pitanju posao, pa nemojte da očekujete veće promene. Potrudite se da završite osnovne obaveze koje imate u planu.

LJUBAV: Moguće je da pored pogrešne osobe tražite emotivnu stabilnost. Niste u dobrom periodu za tako nešto. Izdignite se iznad situacije i nađite snagu da priznate svoje greške.

ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa hormonima. Ukoliko ste već na ovom planu imali neke tegobe, potrudite se da ozbiljnije shvatite promene. Posetite lekara radi redovnog pregleda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading