Pravi rasipnici:  Ovi horoskopski znaci nemaju granicu kada je u pitanju trošenje novca
Foto: Pixbay

Strelac

Strelci su vrlo vredni, pa lako zarade novac, ali u tome i jeste problem. Ako žele da učine nešto zabavno i avanturistički, to će i uraditi. Kod njih se uvek nešto dešava, tu su iznenađenja, naknade i drugi neočekivani dugovi. Ipak, njih to ne brine, zarad dobrog iskustva su spremni na sve. Najviše bogataša na svetu rođeno je baš u ovom horoskopskom znaku.


Ribe

Ribe su tip ljudi koji bi i poslednji dinar dali beskućniku, čak i ako to znači da će im idućih par dana biti teško. Ribe su nesebične i uvek stavljaju druge ispred sebe, čak i ako to nema financijskog smisla. Oni su uvek spremni da svoj novac podele sa drugima. 

Vodolija

Vodolije ne mogu da odole novim tehnologijama. Kad je nešto inovativno dostupno, to jednostavno moraju imati, bez obzira koliko će ih to koštati.  Krajnje su nedosledni što se tiče financija i načina na koji troše novac.

Lav

Lavovi pokušavaju da budu oprezni i savesni sa svojim novcem, ali to sve pada u vodu kada je reč o poklonima. Oni vole da poklanjaju porodici, prijateljima, ljudima koji su im pomogli, pa čak i sebi. Lavovi ne kupuju jeftine stvari; oni idu za vrhunskim dizajnerskim predmetima. Nije ih briga hoće li ih optužiti da su previše ekstravagantni, oni jednostavno vole da uživaju. 

Komentari (0)

Loading