Svaka osoba se nekad nađe u haotičnoj situaciji: Saznajte kako se horoskopski znaci snalaze u haosu
Foto: Freepik

Ovan

Uvek u akciji i potrazi za adekvatnim izazovom za svoj um, snagu i energiju, Ovan je u haosu kao kod kuće. Drama, avantura, raspad sistema – Ovan sve preuzima u svoje ruke, deli zadatke, prihvata se posla i lagano sve dolazi na svoje mesto.  

Bik

U startu, Bik poludi i prsne pod pritiskom – svako remećenje njegove rutine ga izluđuje, jer više od svega ceni svoju udobnost i svoje navike. Međutim, posle prve reakcije, Bik se pribira i prilagođava, a zatim polako uspostavlja novu rutinu u izmenjenim okolnostima. 

Blizanci

Blizanci su brzi i prilagodljivi. Ako haos krene na njih, skočiće u stranu i pronaći način da izađu na kraj sa onim što ih je snašlo i nastaviće da skaču, predupređujući najteže udarce svojom hitrom i praktičnom inteligencijom. Međutim, sve vreme će se žaliti, buniti i kukati što moraju to da rade i podnose. 

Rak 

Rakovi imaju snažne zaštitničke instinkte prema bližnjima i u haosu, panici i dezorganizaciji, prvo se staraju da svi oko njih budu zbrinuti, utešeni, zauzeti nečim što će im pomoći da se saberu, a zatim preživljavaju stres krišom od svih. 

Lav 

Lavovi, naravno, preuzimaju vođstvo i inicijativu i u trenutku imaju optimalno rešenje u svakoj haotičnoj situaciji. Imate sreće ako imate Lava uz sebe u nekoj krizi, jer ni o čemu nećete morati da razmišljate – osim ako i sami niste veliki organizator i osoba koja rešava probleme (Ovan, recimo), u kom slučaju biste morali da podelite zaduženja. 

Devica 

Device ostaju pribrane i razložne i nikada ne gube glavu. Posmatraće i analiziraće elemente haotične situacije, pronalazeći najpraktičniji način da se uspostavi funkcionisanje, ili da se premoste nemogućnosti. One deluju umirujuće na sve oko sebe i ulivaju drugima poverenje da će sve biti u redu, iako se same tako ne osećaju. 

Vaga 

Vaga deluje trenutno, spontano i instinktivno. Skočiće i stupiće u akciju bez razmišljanja i možda će sasvim slučajno ispasti heroj dana, rizikujući čak i sopstveni život, bez trunčice oklevanja. Tek kasnije, kad se stvari „slegnu“ razmišljače logično, a onda će pronalaziti maštovita i praktična rešenja. 

Škorpija 

Škorpije ne reaguju dobro u haotičnim situacijama. Predaju se mračnom raspoloženju i crnim mislima i razmišljaju o tome kako je sve protiv njih. U očajanju mogu izvršiti herojska dela, samo zato što su spremne da odbace sopstveni život, koji je izgubio smisao. 

Strelac 

U lošim okolnostima, Strelci nisu dobre vođe, ali su odlični „vojnici“ – prepustiće pronalaženje rešenja i odlučivanje nekome delotvornom, ali će biti dobri u izvršavanju zadataka i pomaganju drugima. 

Jarac 

Jarčevi su prirodni pesimisti – kad stvari krenu po zlu, to možda i nije gori scenario od onog koji su oni već imali u svojoj glavi. Oni su spremni za svaku vrstu haosa, ostaju pribrani i delotvorni, iako ne očekuju da će se sve završiti dobro, u stanju su da delaju u tom pravcu. 

Vodolija

Vodolije ostaju tihe i povučene. Razmišljaju duboko, ali svoje strepnje ili zaključke ne dele sa drugima. Uradiće sve što je potrebno, ni više, ni manje od toga. Ako očekujete utehu, Vodolija vam je u lošim okolnostima neće pružiti, jer smatra da je to besmisleno. 

Ribe 

Uznemirene i frustrirane, Ribe će otvoreno pokazivati svoj strah i nesigurnost, osim ako mogu negde da se sklone i smire, kako ne bi širile svoj uznemirujući uticaj. Njima treba oslonac i pomoć da bi se sabrale i došle k sebi. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading