Ovo kriju od svih: Otkriveni najdublji strahovi horoskopskih znakova
Foto: Pixbay

Ovan

Jedna od najvećih želja koje imaju osobe rođene u znaku Ovna je da imaju stabilnu, čvrstu vezu ili brak, pa je stoga i njihov najveći strah da će napraviti grešku zbog koje će partner/ka jednostavno da prekine svaki kontakt i nastavi dalje.

Bik

Bikovima su finansije veoma važan aspekt u životu, pa im je i najveći strah neki iznenadan gubitak posla, tj. prihoda. Vrlo se lako unervoze kada imaju problem sa automobilom ili nekim skupim uređajima, ali ipak je najveći strah onaj od gubitka prihoda.

Blizanci

Blizanci su poznate kao srž svake zabave, osobe kojima je jako važno da uvek budu u pokretu, u društvu. U skladu sa tim, verovali ili ne, najveći strah Blizanaca su tišina i stagnacija jer se u takvim situacijama osećaju potpuno zarobljeno.

Rak

Rakovi važe za vrlo emotivne i osetljive, a ono što je karakteristično za njih je da su jako brižni i uvek okruženi ljudima. Razlog za to je, između ostalog, i to što sebe ne žele da dovedu u stanje kojeg se najviše plaše – usamljenost.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje, a još više od toga uživaju kada ih drugi hvale. Ako ne dobiju pažnju i pohvale, u potpunom su haosu. Njihov najveći strah je da se neće pokazati dovoljno dobro, kako sebi tako i drugima, i da će nekoga izneveriti.

Devica

Device su perfekcionisti u svakoj sferi života, od veze do posla. Logično, najveći strah im je da u nečemu neće biti dovoljno dobri, ali i da će biti odbijeni – bilo da je reč o ljubavi, bilo da je reč o poslu.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage organizuju život tako da sve bude dobro izbalanirano, a najveći njihov strah je da će se desiti nešto što njihov, tako savršeno uređen život, izbaciti iz koloseka.

Škorpija

Mnogi ljudi se plaše da sebe potpuno razotkriju drugima, ali niko toliko kao osobe rođene u znaku Škorpije. Jednostavno ne vole da pokazuju emocije, niti da otkrivaju ljudima svoje strahove i "slabe tačke".

Strelac

Strelac ne podnosi da neko pokušava da ga kontroliše, on je pravi buntovnik Zodijaka. Njegov najdublji strah je da neće ostvariti svoje snove i ciljeve zato što će ih neko ili nešto sprečiti u tome.

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca je najlakše opisati kao decu koja u školi "šize" jer nisu dobila peticu. Njihov strah od neuspeha je veći od svega.

Vodolija

Vodolije ne žele da budu "samo još jedna ovca u stadu". Njihov najveći strah u životu je da neće uraditi ništa revolucionarno jer oni jednostavno žele da se razlikuju od drugih.

Ribe

U Ribama su rođeni najveći idealisti Zodijaka, tako da je realnost sama po sebi nešto čega se pripadnici ovog znaka plaše. Plaše se i tereta obaveza, ali ono što ih ubedljivo najviše plaši je da neće biti voljeni i da neće naići na razumevanje bliskih ljudi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading