SVAKO IMA NEŠTO ŠTO NIKAKO NE VOLI: Evo šta ne smete da poklonite horoskopskim znacima za praznike!
Foto: Shutterstock

Kako prenose mediji, u izboru poklona nam pomaže astrologija, koja tvrdi kako određeni horoskopski znakovi nimalo neće biti oduševljeni određenim stvarima!

Ovan

Predstavnici prvog znaka Zodijaka ne snalaze se u kuhinji i nemaju strpljenja i kreativnosti koje kuvanje zahteva, pa im nemojte poklanjati sitnice ili aparate posvećene kulinarstvu, osim ako ste izričito čuli da im baš to treba.

BIK

Poklone ručne izrade nemojte poklanjati Bikovima, osim ako ste profesionalni umetnik ili poklon nije izrađen apsolutno savršeno. Bikovi imaju istančan ukus i vole skupe, kvalitetne poklone.

Blizanci

Blizancima ne poklanjajte ništa što zahteva dugotrajnu brigu, poput biljaka, dnevnika, zahtevnih slagalica. Sve će to završiti u kanti vrlo brzo, jer za to nemaju živaca.

Rak

Predstavnicima ovog znaka je izuzetno važno da poklonom pokažete da ih dobro poznajete, pa poklon kartice ili novac nikako nisu dobar izbor. Sa druge strane, Rakovi osećaju obavezu da uzvraćaju istom merom, pa ćete ih ovim poklonom samo staviti u nezgodnu situaciju ako nemaju mogućnosti da vam vrate sve do dinara.

Lav

Jeftini pokloni dolaze u obzir samo ako vam je skrivena namera da razbesnite Lava. Čak i da kupite nešto skupo, ako je izašlo iz mode, Lava će samo pristojnost i čelični živci sprečiti da vas gađa tim poklonom. Da biste zadovoljili Lava poklonom, morate da budete veoma kreativni.

Devica

Ovo su osobe koje pažljivo planiraju sve u životu, pa nije zgodno da im darujete nešto što smatraju nepoželjnim i ne znaju kako da ga smeste u svoj život. Nikako im ne poklanjajte nešto što zauzima puno prostora, proizvodi zvukove ili zahteva brigu i pažnju – to je možda i najgore.

Vaga

Rođeni u znaku Vage ne vole iznenađenja, pa je bolje da ih unapred pitate šta im treba.

Škorpija

Bez šala, gegova i sentimenta kada su u pitanju pokloni za Škorpiju, ako planirate da ostanete u dobrim odnosima. Oni ne tolerišu ništa što bi eventualno moglo da poljulja njihovu sliku ili mišljenje okoline.

Strelac

Ovom vatrenom znaku ne treba poklanjati ništa što zahteva da „ostaju u mestu“, poput knjiga, kolekcije slagalica, setova za pletenje i slično.

Jarac

Ovi ljudi ne vole jeftine stvari, kao ni bilo šta što nije praktično za svakodnevnu upotrebu. Nikad ne pokušavajte da zadivite Jarca nečim sasvim neočekivanim – uopšte se neće obradovati.

Vodolija

Sa njima je možda najteže – ne treba im ništa, a sve im treba. Rizično je poklanjati im slatkiše, ili pak zdravu hranu, jer se često predomišljaju oko svoje ishrane. Uopšte ih ne zanima bilo šta iz pop kulture ili moderne umetnosti.

Ribe

Koncentrišite se dobro i vratite film unazad – Ribe su vam sigurno već sto puta rekle šta bi volele da dobiju na poklon. Ako niste bili pažljiv slušalac, bićete u problemu. Oni su osta osetljivi na loše poklone. Ipak, sa nečim skupim i sjajnim verovatno nećete pogrešiti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading