NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Ribe koje očekuje bura strasti, Vage će se zaljubiti, a Blizanci i Strelci neće znati šta ih je snašlo!
Foto: pexels.com

OVAN

Posao

Uspećete da se odlučite i da prevaziđete neke dileme koje ste imali u prethodnom periodu. Sada nekako lakše i brže delujete i možete da očekujete da ćete uspeti da rešite probleme koji su vas opterećivali. Pred vama je faza u kojoj polje privatnog posla može da bude jako dobro, pa ako se maksimalno tome posvetite, imaćete jako povoljne rezultate, stabilizaciju, bolju zaradu itd. Generalno vas očekuje nedelja koja je dosta lakša od prethodne. Manje razmirice sa poslovnim okruženjem su moguće ali ćete uspeti sve da rešite. Na kraju krajeva vi ionako uvek sve radite po svom, pa nećete dopustiti da vam bilo ko mnogo soli pamet. Možete da očekujete da ćete uspeti da izađete na prvom mestu na kraj sami sa sobom i da presečete tačno u kom smeru na polju posla želite da se ostvarite. Povoljna je faza za donošenje odluka na bazi intuicije.

Ljubav

Možete da očekujete da ćete imati jako dobar odnos sa voljenom osobom tokom ove nedelje. Ako ste u braku ili dužoj vezi pored partnera imate sve ono što vam je potrebno. Osećate se jako dobro, imate svu podršku, nežnost i romantiku pored voljene osobe. Sigurni ste u njenom/njegovom zagrljaju i emotivno ste sasvim stabilni. Ako ste slobodni moguć je zanimljiv flert sa osobom rođenom u znaku Lava krajem ove nedelje. Povoljan je period za zaljubljivanje kao i za nova dešavanja na polju flerta i poznanstava. Lako skrećete pažnju na sebe i privlačni ste osobama suprotnog pola. Jedino što vam sada malo teže ide jeste verbalno pokazivanje emocija ali na delima nemate taj problem. Odgovaraju vam svi osim Blizanca i Device za ljubav tokom ovog perioda, pa sa njima izbegavajte veća očekivanja na ovom planu.

Zdravlje

Postepeno vam se stabilizuje polje zdravlja iako još uvek niste došli u stanje u kojem se osećate sasvim dobro. Povremeno može da vas muči malaksalost, pogotovo početkom nedelje. Povedite računa o problemima sa organima za varenje, metabolizmom, probavom, stomakom, debelim crevom... Moguća je nadutost, problemi sa bolovima, grčevima itd. Pazite šta jedete. Izbegavajte hranu koja se vari teško i sporo kao i prezačinjene namirnice. Potrudite se da unosite dovoljno voća i povrća i hrane koja sadrži vitamine i vlakna. Povećajte unos tečnosti koji vam je neophodan da bi se metabolizam stabilizovao. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svih tegoba. Krajem nedelje će zdravlje biti značajno bolje. Potrudite se da pazite na potrebe svog organizma i izbegavajte lošu ishranu i nezdrave navike.

Savet

Svakodnevno odvojite malo vremena za bilo kakvu fizičku aktivnost. To će vas oraspoložiti i osvežiti.

BIK

Posao

Vas tokom ove nedelje prati osećaj nervoze i nesigurnosti. Možete da budete skloni naglim i nepromišljenim reakcijama. U komunikaciji sa poslovnim okruženjem imate pogrešnu postavku i zato vam sledi stres kao i neki novi problemi. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati dosta nesigurnosti i da će vam biti teško da donesete pravu odluku. Imate potrebu za promenom ali je moguće da ne vidite stvari na pravi način. Ako ste nedavno promenili posao moguće je da na neki način žalite za starim radnim mestom i da ste uvideli svoju grešku. Generalno vam se čini da je sve ono što je bilo u prošlosti, bilo bolje i to vas dosta opterećuje. Potrudite se da se tokom ove nedelje ne ponašate kao muva bez glave. Dajte sebi vremena da staloženije donesete neke odluke i zaključke na polju posla.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni možete da očekujete da će vam ova nedelja biti povoljna za komunikaciju sa suprotnim polom. Moguće je da ćete dobiti dve- tri ponude za vezu, imate udvarače i ne fali vam samopouzdanja. Niste baš spremni za nešto ozbiljno, vezivanje vas sada baš i ne interesuje, radije flertujete i površno istražujete svoje mogućnosti na polju emocija. Prija vam pažnja ali niste spremni da se bilo kome date 100%. Moguće je da se na kraju i nećete upustiti u vezu iako je šansi bilo. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu da očekuju da će komunikacija sa voljenom osobom biti prilično promenljiva u narednom periodu. Stabilizacija i poboljšanje vam dolazi u fazi od kraja nedelje a do tada nećete biti preterano zadovoljni. Odgovaraju vam Lav, Rak i Jarac a Vodolija može samo da vam unese tenziju u život.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje promenljivo stanje. Nestabilnosti su pred vama i ne osećate se baš najbolje. Možete biti skloni prehladama, virusima, bakterijskim infekcijama, gripu, problemima sa disajnim putevima. Tegobe vezane za bolove u grlu, kašalj, sekret, zapušen nos, sinuse, infekcije disajnih puteva to je sve ono što vas tokom ove nedelje očekuje. Potrudite se da mirujete i da se ne forsirate previše. Unosite dovoljno vitamina, tečnosti i posetite lekara kako biste dobili odgovarajuće savete. Ako postoji mogućnost za to razmislite o vakcini protiv gripa. Pred vama je faza u kojoj će imunitet biti značajno oslabljen pa je važno da se pazite. Moguće je da ste i zbog nervoze i stresa dodatno oslabljeni kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da izbegavate negativne i stresne okolnosti.

Savet

Previše ponosa može da vas udalji od mnogih vama dragih ljudi. Naučite da vam ponos ponekad može biti i neprijatelj.

BLIZANCI

Posao

Vas tokom ove nedelje prati sreća i na neki način faktor zaštite takođe može da bude uz vas. Očekuje vas odlično stanje na polju finansija, pa ako sada čekate na neki priliv novca možete biti veoma zadovoljni. Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da povećate svoju zaradu. Ako imate planove za potpisivanje novog poslovnog ugovora bićete veoma zadovoljni. Isto važi i za planove vezane za inostranstvo, sud, obrazovanje, sve što se toga tiče vam ide fantastično od ruke. Možete dobro da se snađete i u svim ekonomskim i bankarskim poslovima. Ovo je generalno jedna faza koju treba maksimalno da iskoristite. Samo se potrudite da poradite na samopouzdanju i da smanjite nervozu. Važno je da u poslovnom okruženju nastupite sa dovoljno samopouzdanja i sa jakim stavom. Nemojte da sumnjate u svoje sposobnosti.

Ljubav

Spremni ste da sasvim otvoreno pokažete svoja osećanja i da se date na dlanu. Sigurni ste u svoje emocije i nemate nikakve dileme. Srećni ste kada je i vaš partner srećan i trudite se da mu budete maksimalno posvećeni. Vi ste velikodušni kada volite, ne brojite, ne gledate i dajete sve što imate. Moguće je da ćete u nekom trenutku biti skloni preterivanju jer onog momenta kada dođe do pitanja šta dobijate zauzvrat- stvari neće krenuti baš najboljim tokom. Ali sada ste od tog trenutka daleko i sa idealom emocija pružate voljenoj osobi sve, zaslužila ona to ili ne... Ako ste slobodni, krajem nedelje sledi bolja faza za nova dešavanja, flert i poznanstva koja vam mogu biti značajna. Tokom ove nedelje vam ne odgovara Ovan. Sa Škorpijom i Strelcem možete da imate jako zanimljiv emotivni odnos.

Zdravlje

Možete da očekujete fazu u kojoj ćete biti podložni problemima sa zdravljem. Na prvom mestu vam je ugrožen nervni sistem ili ćete biti tegobama skloni zbog stresa i nervoze kojom ste okruženi. Vi pokušavate od toga da pobegnete ali vas sustižu negativne misli kada ste sami... moguće je prejedanje na nervnoj bazi koje vam zatim stvara probleme sa probavom ali vas dovodi i do osećaja depresije i malaksalosti. Probajte da napravite raspored obroka i da ga se pridržavate, bolje je da jedete po malo nekoliko puta dnevno nego da imate dva preterano jaka i obilna obroka. Uvedite voćnu užinu i smanjite slatkiše na minimum. Povedite računa i o mogućim problemima sa hormonima, štitnom žlezdom kao i o ginekološkim smetnjama koje bi mogle da vas prate. Posetite lekara ako budete primetili bilo kakve smetnje i nepravilnosti.

Savet

Iako je naišao period uspeha, ne zaboravite da se ne zadovoljavajte poslom koji vam se ne sviđa i koji ne volite da radite. Izdvojite dovoljno vremena za hobije koji vas opuštaju.

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Ribe koje očekuje bura strasti, Vage će se zaljubiti, a Blizanci i Strelci neće znati šta ih je snašlo!

Foto: pexels.com

 

RAK

Posao

Možete da očekujete da ćete biti neodlučni na ovom polju. Iako imate viziju onoga što bi na poslovnom polju trebalo da bude za vas ispravno i dobro, kao da ne možete lako da napravite konkretne korake kojima biste uspešno došli do ostvarenja svojih ciljeva. Možete da očekujete da će vam druga polovina i kraj nedelje biti dosta bolji i da ćete tada uspeti da ostvarite i poboljšanje finansija kao i stabilizaciju na poslovnom planu. Početkom nedelje imate razne nesigurnosti, nervozu, neke strahove i osećaj da neće biti sve kako treba. Nemojte da mešate posao i emocije i potrudite se da uvek razmišljate trezveno, hladne glave i da budete racionalni. Ako to ne možete da postignete, onda je bolje i da se ne bavite poslom. Od vašeg stava i načina ponašanja zavise rezultati do kojih ćete doći.

Ljubav

Potrebna vam je emotivna zaštita, sigurnost, potreban vam je partner u čiji zagrljaj možete da uplovite i da se u njemu izgubite i sklonite od svih problema na svetu. Problem nastaje ako ste sami i nemate takvu osobu pored sebe jer vam onda usamljenost može u većoj meri poremetiti ne samo raspoloženje nego i zdravlje. Vi volite da volite i da brinete o nekome, kao što želite i da neko brine o vama. Potrebna vam je emotivna zaštita u trenucima kada se osećate ranjivo. Ako imate partnera lepo će vam biti pored njega ali ako ste slobodni potrudite se da okrenete ljubavi prema sebi, meditaciji i tome da sebi ugađate, da sebe negujete i da se prema sebi ponašate dobro, pa će loš period proći. Krajem nedelje bi moglo da s desi zanimljivo poznanstvo preko posla. Jarac vam ne odgovara, ali Vodolija, Bik, Vaga i Lav vam prijaju.

Zdravlje

Pred vama je faza u kojoj su mogući problemi sa zdravljem. Pogotovo početkom i sredinom nedelje nemate baš otporan organizam pa su razne smetnje moguće. Dosta toga će zavisi i od vašeg emotivnog balansa, ako ga niste ostvarili onda ćete na polju zdravlja biti još slabiji i podložniji tegobama... Pazite na glavobolju, česte migrene, osećaj malaksalosti, na bezvoljnost, nizak pritisak i umor. Ako vas neki od ovih problema (ili svi) često prate, onda je vreme da se ozbiljno oko svega posavetujete sa vašim lekarom. Nemojte da zanemarujete svoje zdravlje i da svoje potrebe ostavite po strani. Krajem nedelje biste uz bolju ishranu mogli da ostvarite i bolju situaciju na polju zdravlja ali za potpun oporavak će vam trebati vremena. Budite smireni i strpljivi, ali budite i odgovorni prema sebi.

Savet

Izbegavajte negativne ljude i toksične prijatelje - to će previše uticati na vas u narednom periodu. Možda bi najbolje bilo da neko vreme provedete kod kuće uz porodicu i omiljene kulinarske poslatice.

LAV

Posao

Možete da očekujete povoljnu nedelju tokom koje na polju posla nećete imati veće stresove. Moguće je da vam je ovaj period na neki način pasivan i da nema promena. Imate utisak da su neka dešavanja u pripremi i da je potrebno vreme da na površinu isplivaju neke informacije i nova dešavanja, planovi. Krajem nedelje možete saznati o čemu je reč ali i dalje se realizacija na neki način odlaže. Ako se bavite poslovima koji su povezani sa inostranstvom ili ako je vaša profesija vezana za scenski nastup ili bilo koji vid umetnosti, onda možete da očekujete da će vam ovaj period biti veoma povoljan. Neke nove, dobre ideje za posao možete da dobijete na podsvesnoj bazi, kroz snove, meditaciju ili do realizacije projekata idete prvo preko vizuelizacije događaja. Sada vam je sve povezano sa podsvešću.

Ljubav

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati malo nejasnu situaciju ako ste slobodni. Postoji osoba koja vam pokazuje pažnju i interesovanje ali taman kada pomislite da postoji šansa za zbližavanje, ona nestane. Niste sigurni šta da mislite i ne volite da se bilo ko poigrava sa vama. Moguće je da ćete tokom cele nedelje biti u većoj ljubavnoj nedoumici i da nećete moći da konkretizujete odnos sa osobom do koje vam je stalo iako to žarko želite. Ukoliko imate partnera, generalno se dobro sa njim slažete i nemate veće probleme po pitanju tog odnosa. Posvećeni ste jedno drugome, imate poverenja jedno u drugo i lepo vam je kada ste zajedno, imate osećaj da se nadopunjujete na svim poljima i da je vaša ljubav savršena, idealna. Ne odgovara vam Vodolija tokom ove nedelje. Sa Rakom, Bikom, Vagom i Jarcem možete da imate dobar odnos.

Zdravlje

Na ovom polju možete da imate manje probleme sa koncentracijom, vidom, svakodnevnom sposobnošću da stvari uočite, da se fokusirate. Pazite ako ste aktivni učesnik u saobraćaju. Sada su vam reakcije nešto usporenije nego inače pa bi bilo dobro da se ne izlažete bilo kakvim rizičnim situacijama za volanom. Potrudite se da poštujete pravila na putu. Generalno se potrudite da date sve od sebe kako bi što više odmarali i kako biste se posvetili sebi i svojim unutrašnjim potrebama. Možete da očekujete da ćete uspeti da dođete do boljeg zdravstvenog stanja kroz mirovanje, san, meditaciju, opuštanje. Ključ je u tome da budete dovoljno odmorni. Ako ste nenaspavani doćićete do stanja hroničnog umora koje može biti na neki način opasno po vas. Poradite na tome da udovoljite potrebama svog organizma, san je veoma važan faktor za vas sada.

Savet

Uvek budite iskreni, čak i kada treba da kažete šta vam se ne dopada, jer vi to u stvari ne možete da sakrijete. Na poslu, takođe, budite iskreni da želite da preuzmete vođstvo, možda vam to donese bolju poziciju.

DEVICA

Posao

Kroz saradnju sa pravim ljudima možete da ostvarite dosta toga na polju posla. Pred vama je jako povoljna nedelja koja vam donosi šansu da ostvarite poslovni uspeh kroz omunikaciju, saradnju, kontakte i poznanstva. Možete da očekujete da ćete uz pravu podršku na neki način procvetati na poslovnom polju i da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije. Ovo nije faza za skromnost već treba da se potrudite da na neki način zauzmete čvrst stav po pitanju svojih ambicija i da date sve od sebe kako biste se za njih na pravi način izborili. Dolazi vam odlična saradnja sa inostranstvom ili osobom iz drugog grada. Potrudite se da date sve od sebe i ostvarićete veći uspeh nego što ste mogli da zamislite. Možete da računate na božiju pomoć i faktor sreće koji su sada sasvim na vašoj strani.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav moguće je da ste malo pasivniji nego na poslovnom planu. Dosta toga zavisi i od vašeg trenutnog statusa. Ako ste slobodni, faza je jako povoljna za nova poznanstva preko prijatelja i pogotovo vam odgovaraju vodeni znaci Škorpija i Rak jer sa njima osećate sada jaku povezanost i razumevanje ne samo emotivno, nego ljudski, prijateljski, u svakom smislu. Pored njih se osećate jako dobro. Ako partner postoji onda radite na tome da sa njim izgradite dobru, otvorenu i prijateljsku komunikaciju i pokušavate da vaš odnos na neki način popravite. Uzvraćene su vam emocije i trud koji se ulaže se ulaže sa obe strane, pa sve to kreće jednim prilično dobrim tokom. Krajem nedelje nije povoljan period za novu vezu. Ovan vam kao partner sada ni malo ne prija pa ako možete da izbegnete tu vezu, bilo bi bolje za vas.

Zdravlje

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati generalno stabilno stanje. Ne biste trebali da imate neke veće probleme kada je u pitanju zdravlje. Potrudite se da se pozabavite svojim mentalnim i duhovnim zdravljem sada jer je to sada na neki način prioritet i od te osnove vam sve kreće. Ako ste smireni, ako se dobro osećate i ako ste svesni sebe mnogo lakše ćete se suočiti sa nekim problemima koji vas muče. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje ako je postojao neki problem do sada. Izbegavajte stres i nervozu, udaljite sebe od negativnog okruženja i od negativnih emocija. Nemojte da se žrtvujete i da ulažete svoju energiju tamo gde ne vidite da će se ona vama u nekom pozitivnom obliku vratiti. Čuvajte se. Nekada vas ljudska nezahvalnost i nepravda može pogoditi više od bilo čega drugog.

Savet

Nemojte biti previše emotivni na poslu. Na poslu ste radi iskustva, a ako ne želite to da radite – jednostavno potražite nešto novo. Vama je to bar lako.

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Ribe koje očekuje bura strasti, Vage će se zaljubiti, a Blizanci i Strelci neće znati šta ih je snašlo!

Shuterstoock

 

VAGA

Posao

Dolazi faza tokom koje ćete morati maksimalno da se posvetite svom poslu iako vam je možda teško da se sada orjentišete na to. Moguće je da biste najradije otišli na odmor ali da vam obaveze i očekivanja dolaze sa svih strana i da zbog toga ne možete da predahnete. Moguće je i da imate ambiciju ka unapređenju ali vam nije lako da to sada ostvarite. Ako vam je neka ženska osoba nadređena mogli biste sa njom da imate manje probleme u stavu i komunikaciji. Ukoliko čekate na promenu posla i to bi moglo da se odloži ili zakomplikuje na neki način. Generalno vam period nije sjajan i bićete pod stresom. Potrudite se da ništa ne shvatate fatalno i kritično. Uradite ono što je do vas i potrudite se da prihvatite da je strpljenje sastavni deo uspeha. Nemojte da brzate i da se ponašate hirovito jer ćete na taj način sami sebi napraviti problem.

Ljubav

Ukoliko vam se dopada neka osoba koju poznajete preko posla ili nekog formalnog, javnog okruženja moguće je da ćete biti nezadovoljni jer se ne otvara dovoljno dobra prilika da joj pokažete svoju emotivnu naklonost. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite manje probleme u tom odnosu ako budete bili na bilo koji način napadni ili ako budete preterivali sa svojim reakcijama. Juri vas neka bivša ljubav, a vi za sada još uvek uspešno bežite. Ako imate partnera bračnog ili vanbračnog, možete da budete skloni trzavicama, svađama i nezadovoljstvu. Nije vam idealan period za ljubav i osećate tenziju kuda god da se okrenete. Moguće je da ni sami niste zapravo sigurni u to šta zaista želite. Vodolija vam sada ne prija. Sa Rakom, Lavom i Jarcem odnos može da bude solidan u ovoj nedelji.

Zdravlje

Kao i na drugim poljima, tokom ove nedelje, i na polju zdravlja će vam biti prilično stresno i promenljivo stanje. Niste u svojoj najboljoj formi i možete da budete veoma skloni problemima i tegobama. Osećate se loše, slabo, krhko i podložni ste komplikacijama. Ovaj period nije povoljan za bilo kakve zahvate, a pogotovo može da bude nepovoljan za estetske intervencije pa ako možete odložite takve pricedure za neku drugu fazu. Biće vam osetljiva kičma, kosti ali krvotok, cirkulacija. Pod velikim ste stresom i to utiče na kompletno stanje vašeg organizma koje nije sjajno. Posetite vašeg lekara kako biste mogli da utvrdite da li postoji neka terapija koja bi mogla d avam bude od pomoći. U teškim periodima vam je ipak potrebna pomoć stručnjaka. Nemojte da izbegavate odlazak na redovne kontrole.

Savet

Pokušajte da smanjite ljubomoru i posesivnost prema drugim ljudima, jer se može desiti da se ovih dana ogrešite o nekoga ko to nije zaslužio.

ŠKORPIJA

Posao

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati ponudu za posao vezan za inostranstvo ili ćete zbog poslovnog dogovora i novog radnog mesta doći do odluke o promeni mesta boravka. Ova faza je povoljna za sve vrste poslovnih promena, i planirane i neplanirane. Sve može da ide maksimalno vama u korist. Očekuje vas period u kojem je najvažnije da imate brze reakcije i da se snađete u trenutku, a to vama nikada nije bio problem. Možete da očekuje da ćete imati podršku pozitivnih faktora koji su svuda oko vas. Ukoliko se bavite privatnim poslom period vam je i dalje stresan i naporan, pa je važno da pokažete izdržljivost. Sa pozitivnom stavom kao i sa činjenicom da se ne bojite posla, rada i da umete da zasučete rukave- sva vrata vam se polako otvaraju. Nemojte da odustajete od svojih ambicija nego pokažite još jednom da ste borac.

Ljubav

Emocije vam sada nikako nisu u glavnom fokusu. Posao vam je apsolutni prioritet a što se ljubavi tiče, stav vam liči na “može- a i ne mora”. Ukoliko ste slobodni, to vam ne smeta, osećate se dobro u svojoj koži i ne tragate za novim poznanstvima niti ste opterećeni idealom ljubavi. Okrenuti ste drugim prioritetima koje imate u svom životu i to vam ne smeta. Moguće je da ćete tokom ovog perioda okončati neko prijateljstvo. Flert sa osobom drugačijeg porekla ili nekim iz inostranstva je moguć, veza na daljinu a moguća je i sami prolazna avantura i neka strastvena dešavanja u prolazu. Ako već imate partnera, unutar zajedničkog doma ima tenzije pa se više okrećete sebi i svojim potrebama i izbegavate suočavanje. Smatrate da partner treba da prihvati vašu potrebu za ličnom slobodom.

Zdravlje

Na polju zdravlja ne biste trebali da imate neke ozbiljnije probleme. Generalno ste jaki, energični i osećate se u svojoj koži dovoljno otporno i dovoljno dobro. Prija vam umerena ili intezivnija fizička aktivnost, kada se bavite sportom, vežbanjem ili borilačkim veštinama se osećate pogotovo dobro jer na taj način nekako trošite negativnu, a zauzvrat dobijate pozitivnu energiju. Ovo je faza u kojoj vam istočnjačke veštine i te kako mogu prijati ali i njihova ishrana, metode meditacije itd. Izbegavajte svoju lošu stranu koja može da bude okrenuta konzumiranju alkohola i poroka. Tako nešto vam nije potrebno u životu i na vreme treba da se discplinujete ako već do sada niste. Pazite na krvotok, jetru i nemojte da unosite dodatne otrove u svoj organizam, već radite na detoksikaciji.

Savet

Pokušajte da se hranite zdravo i da izbegavate poroke, jer su aspekti povoljni za to da, napokon, zablistate u svom punom sjaju, u svakom smislu.

STRELAC

Posao

Tokom ove nedelje ćete na polju posla biti značajno aktivniji nego tokom prethodne. Uspećete da ostvarite pomak koji vam je neophodan za dalje napredovanje. Vidi vam se i veoma važno poboljšanje finansija koje će vas obradovati. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu u kojoj će vaš posao moći da procveta. Ako čekate na pomoć, kredit, nasledstvo ili bilo kakvu naplatu bićete više nego zadovoljni. Poslovi vam idu jako dobro a pogotovo saradnja sa Devicom i Blizancem može da vam odgovara. Spremni ste za nove saveze, dogovore i saradnje koji će vam doneti pozitivna rešenja na polju posla. Povećava se i obim posla, pa samim tim dolazite i do bolje zarade. Pred kraj ste rešavanja neke važne dileme ili pred kraj realizacije važnog posla koji će vam obezbediti status neke vrste.

Ljubav

Trudite se da komunikacija sa voljenom osobom bude dobra i bolja nego što je do sada bila. Spremni ste da prigrlite partnera i da mu pokažete svoju najbolju stranu. Od njega zauzvrat očekujete samo iskrenost koja je za vas jako važna. Vi ste možda i jedan od najotvorenijih i najiskrenijih znakova. Laži i manipulacije vam se gade i najvažnije vam je da sa partnerom imate čist odnos. Međutim, tokom ove nedelje bi njegovo ponašanje u vama moglo da izazove određene sumnje pa je važno da o tome maksimalno povedete računa. Potrudite se da komunicirate o svemu. Ako partner zaista nešto i krije onda ćete tokom ove nedelje to saznati jer sada sve izlazi na videlo. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju da će druga polovina i kraj nedelje biti povoljniji. Prijaju vam Devica i Blizanac i na polju ljubavi.

Zdravlje

Ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju zdravlja tokom ovog perioda. Generalno ste jaki, imate izgrađen imunitet. Ako smatrate da je potrebno za svaki slučaj možete da proverite krvnu sliku čisto da biste se uverili i da je nivo gvožđa kod vas odgovarajuć. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati promenljivo stanje u smislu da nekim danima pucate od energije, a drugima se osećate malaksalo i iscrpljeno do maksimuma. Potrebno vam je da nađete neki balans i da uspostavite bolji i zdraviji životni ritam. Da redovnije spavate ali u da pazite na to kako trošite sviju energiju. Nemojte da se rasipate na sve strane. Ostavite malo snage i za sebe, ne morate baš sve da poklonite drugima. Nemojte da pijete lekove na svoju ruku, nemojte unositi alkohol ili bilo kakve opijate i supstance koje opterećuju krvotok i jetru.

Savet

Ljubav je za vas bitna, pa ne dozvolite da budete sa nekim ko vam ne pruža sve što želite, jer samo gubite svoje dragoceno vreme.

JARAC

Posao

Očekuje vas generalno mirna faza kada je u pitanju polje posla. Jaki ste, stabilni is vesni svoje pozicije, ne postoji bilo šta što bi u nekoj značajnoj meri moglo sada da vas ugrozi. Nepovoljna je faza za nova poslovna partnerstva ili dogovore, pa ako možete izbegavajte to jer će se lako desiti da naletite na osobu koja nije vašeg kalibra i nije vam dorasla. Ne treba da trošite svoje resurse na poslovnog partnera koji to ne može adekvatno da uzvrati. Bolje je i da radite sami, pa da imate sve savršeno pod kontrolom nego da imate lažnu pomoć, pa završite radeći i svoj posao kao i posao druge strane. Sada ćete ostvariti neke manje ciljeve koje imate. Lako pokazujete svoju dominaciju nad drugima i na poslovnom planu nemate nikakve probleme ili nepredviđene okolnosti. Stabilni ste na svojoj poziciji i zadovoljni zbog toga.

Ljubav

Partnerski odnosi vam sada ne idu od ruke. Moguće je da se sada ponašate tipično Jarčevski, da ste hladni, distancirani i da emocije ne pokazujete lako. Partner često može da misli da ste preterano uštogljeni ili konzervativni i to smeta i vama i njemu. Vi smatrate da bi on morao da prihvati vaša pravila ponašanja, a on da vi treba da se menjate i prilagođavate njemu. Niste skloni prilagođavanju i ne možete da ispunite njegova očekivanja sada kao ni on vaša pa zbog toga može da nastane privremeni problem i zahlađenje u vašem odnosu. Ako ste slobodni, nije povoljan period za početak nove veze. Krajem nedelje možete imati neku strastvenu, neobaveznu avanturu ali ne više od toga. Rak vam sada posebno ne odgovara. Sa Vodolijom, Vagom, Bikom i Lavom možete imati dobar odnos pun razumevanja i međusobne ljubavi.

Zdravlje

Pred vama je faza u kojoj možete da imate probleme na polju zdravlja koji se vezuju za bubrege na prvom mestu. Ako ste već do sada imali tegobe sa peskom, kamenom vreme je da se posavetujete sa vašim lekarom oko toga na koji način možete da se izborite sa problemima. Moguće je da je došlo vreme za neku jaču terapiju ili za intervenciju određene vrste. Ako sa bubrezima nemate problema, možete da očekujete generalno povoljno stanje jer vam druge slabe tačke sada nisu naglašene i moguće je da ćete imati stabilnost na polju zdravlja. Ovo je faza u kojoj ne treba da preterujete ni sa čim. Potreban vam je odmor ali i umerena aktivnost, izbalansirana ishrana, pa se potrudite da sve svoje navike držite pod kontrolom i bićete zadovoljni stanjem na ovom polju. Vaše zdravlje zavisi od toga kako sami sebe tretirate.

Savet

Na poslu i svakom projektu dajte sve od sebe, kako bi drugi, a i vi sami videli šta sve možete. Nailazi period kada će vam se i najmanji trud isplatiti.

VODOLIJA

Posao

Očekuje vas užurbana nedelja tokom koje ćete biti maksimalno posvećeni svom poslu. Ne biste trebali lako da gubite fokus jer imate previše obaveza i ako im se ne budete posvetili na pravi način, može da se desi da budete u prevelikom zaostatku što sebi nikako sada ne možete da dopustite. Lako može da se desi i da na poslu imate neke neprijatelje ili osobe koje rade direktno protiv vašeg interesa. Pred vama je izazovna faza u kojoj ćete svakodnevno morati da se borite nekada sa većim, nekada sa manjim problemima i komplikacijama. Radite na stvaranju navika organizacije, na tome da preciznije analizirate situaciju i da se odgovornije postavite prema poslu. Možete da prevaziđete ovaj naporan i tenzičan period ako budete dali sve od sebe. Izbegavajte nemarno ponašanje ili lenjost jer će vas to odvesti do poslovnih problema.

Ljubav

Vi želite da dođete do ljubavnih promena i one vas očekuju u drugoj polovini ili krajem ove nedelje. Tada možete da se nadate važnim pomacima na polju ljubavi. Do tada situacija neće biti baš dobra. Početak nedelje vam je pogotovo loš i tada nemojte da pravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada jer će to biti sasvim pogrešan trenutak za tako nešto. Možete da očekujete da se situacija kako dani prolaze menja, pa vam stoga treba i strpljenja kako biste sve uspeli da rešite. Ako već imate partnera ne dopada vam se rutina u koju je zapao vaš odnos i imate utisak da nećete lako moći da se iščupate iz toga. U nekim trenucima sumnjate u svoje emocije ka njoj i umete da se osetite povremeno hladno i distancirano što vas navodi na pomisao i pitanje da li vaša veta uopšte ima smisla? Odgovara vam Rak i Jarac, a Vaga, Bik i Lav nisu pravi izbor.

Zdravlje

Zbog užurbanog životnog tempa, velikog stresa i nepovoljnih okolnosti na polju posla i emocija, dolazite i do lošijeg stanja kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Moguće je da vam neće biti ni malo lako da na ovim poljima ostvarite stabilizaciju i da vas to dodatno opterećuje. Potrudite se da svakodnevno kroz svoju ishranu unosite dovoljno vitamina i minerala koji su vam neophodni kako biste mogli da povratite bolje stanje i da stabilizujete imunitet i krvnu sliku koji sada nisu sjajni. Tokom ovog perioda će vam buti potrebna lekarska pomoć i bilo bi dobro da odete na pregled kao i da uradite sve nalaze kako biste utvrdili o čemu najviše treba da vodite računa. Kroz horoskop ste prikazani kao da ste jako osetljivi, da zdravlje ide silaznom putanjom i da vam je stručna pomoć potrebna.

Savet

Nemojte bežati od problema. Vodite računa o finansijama i naučite da budete odgovorniji sa novcem.

RIBE

Posao

Tokom ove nedelje nastupa odličan period za vas. Možete da očekujete da ćete uspeti da obavite sve što imate u planu bez ikakvih problema, komplikacija ili zastoja. Sreća vas prati i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Odličan je period i za godišnji odmor, putovanja i onu lepšu stranu života jer sada obavezama ne morate da budete ni najmanje opterećeni. Posvetite se stvarima koje vas čine srećnim i nemojte da se opterećujete sa bilo čim. Ostvarili ste stabilnost na polju posla i sada možete da uživate u tome. Brige nemate i zadovoljni ste generalnom situacijom na ovom planu. Povoljan je period za neki posao koji radite iz ljubavi, za to da razvijete svoj hobi ili da počnete da zarađujete na svom posebnom talentu. A skoro svaka Riba ima neki talenat i posebnu umetničku sklonost.

Ljubav

Na polju ljubavi vas takođe očekuje jako povoljan period. Uspećete da dođete do ostvarenja veze sa osobom koju volite. Imaćete ispunjenje svojih želja, emocija, potreba i bićete veoma zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Partner vam se maksimalno daje i pokazuje vam iskrena osećanja, strasti su takođe na visokom nivou i možete da očekujete da ćete generalno uspeti sada da ostvarite svoj ljubavni ideal. Moguće je da razmišljate o braku, veridbi,prosidbi. Razmišljate i o proširenju porodice ako već imate partnera, odnosno ako ste već u braku. Možete da se nadate nekim lepim vestima veoma uskoro. Ako se tek pripremate da osvojite osobu koja vam se dopada, možete da računate na pozitivan ishod! Uspećete da ostvarite svoje želje. Emocije su vam tokom ove nedelje u savršenom balansu i vaše je samo da uživate i da se prepustite.

Zdravlje

Na polju zdravlja takođe dolazi sasvim povoljna atmosfera. Aspekti su vam odlični. Vi ste jaki i svesni sebe, svojih kvaliteta i svoje snage pa možete da očekujete odličnu atmosferu. Prija vam bavljenje sportom i fizička aktivnost ali i rekreacija, izlasci, druženje sa ljudima. Kada su vam emocije stabilne onda vam je i zdravlje uglavnom odlično. Ova faza je jako povoljna za oporavak nakon bolesti, operacije, terapije ili bilo kakve intervencije i zahvata. Sada se jako lako regenerišete i dobijate nove izvore energije koji vas obnavljaju. Možete da se nadate odličnom periodu u kojem će vas sreća i pozitivni uticaji pratiti gde god da krenete pa se potrudite da to maksimalno iskoristite. Posvetite se ljudima koje volite. Posvetite se pozitivnoj strani života i radite na tome da u svakom danu nađete neko zadovoljstvo i neku radost.

Savet

Olenjili ste se ovih dana i potrebno je da zadate sebi neke zadatke kako biste podstakli marljivost. Ne dozvolite samo da izgubite sebe tako što ćete druge stavljati ispred svojih potreba.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

06.06.2021 16:06

Da,bas uzivam ovako,slobodan sam kao ptica.Bolje ovako nego sa nekom gresnicom.Istina,bas volim avanture,isto kao i zene.Pozzzz!