MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA JUN 2021. GODINE: Devetke očekuje povećanje prihoda, a Dvojke nova ljubav!
Shuterstoock

Mesečna numerologija za jun 2021. godine!

Kako biste saznali kakva vam je numerološka prognoza, neophodno je da prvo izračunate lični broj životnog puta tako što ćete sve brojeve u datumu svog rođenja sabrati i svesti na jednocifren broj.

Primer: Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine - 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41

Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre - 4 + 1 = 5

Broj životnog puta: 5

Broj 1

Imate liderske veštine koje ćete usavršiti i testirati ovog meseca. Na poslu se pojavljuju izazovi, ali vi ćete uspešno proći kroz tu gustu šumu prepreka. Vreme je da se posvetite negovanju svog unutrašnjeg "JA". Najveći izazov za vas ovog juna biće dovođenje drugih ljudi da učestvuju u vašim misijama. Umesto da se protivite i tražite greške, ohrabrite njihov doprinos i iskreno ga razmotrite - čak i ako nije u potpunosti u skladu sa vašom početnom vizijom. U porodičnim i ljubavnim odnosima pozitivne vibracije podignute su na viši nivo.

Broj 2

Dom, porodica i veze u junu čine jezgro vašeg sveta. Tokom ovog romantičnog meseca mogla bi se pojaviti srodna duša. Da li ste spremni za novu ljubav? Kada sledite svoje unutrašnje smernice, bićete spremni da uspostavite istinsku vezu. Na poslu može se pojaviti kreativno rešenje koje vraća beru u uspeh. Imaćete puno odgovornosti, ali desiće se nešto što ste odavno želeli, pa se potrudite da istrajete.

Broj 3

Bićete posebno maštoviti u junu i uspećete da osmislite neku "ludu" ideju. Naročito dobru energiju osetiće osobe koje žele da pokrenu vlastiti posao. Od vas će se možda zahtevati neka dodatna odgovornost. Iako ovo može izgledati zastrašujuće, prihvatite izazov sa entuzijazmom. U emotivnim odnosima je važno da se služite isključivo istinom. Mogući su konflikti sa partnerom.

Broj 4

U prethodnom periodu bili ste zaglavljeni u svojoj rutini, ali sada vas očekuju dobre vesti. Ovo je period napredovanja u karijeri, ali pazite da drugi e iskoriste vaše ideje. Bićete odličan savetodavac u ovom periodu. Ne opirite se promenama jer vam mogu doneti nove boje u život. Lep period za obnavljanje stare veze.

Broj 5

Ovo je period velikih troškova, a ukoliko vam se pruži prilika za ulaganjem pazite koliko ste spremni da rizikujete. U junu dolazi naplata karme, pa budete spremni da izbegnete nepromišljene poteze, kako u ljubavi, tako i na poslu. Trenutno nema velikih promena na polju ljubavi, ali one koji su u vezi očekuje podrška partnera.

Broj 6

Jun će vam doneti promenljivo raspoloženje i mnogo razmišljanja o prošlosti. U ovom periodu introspekcije osetićete zahvalnost za sve blagoslove, za sve ono lepo u vašem životu. Posvetićete se duhovnom radu na sebi, a snovi postaju živopisniji. Uspostavite kontakt sa prirodom, pišite dnevnik, meditirajte i boravite u prirodi kako biste napunili baterije.

Broj 7

Neke stvari koje odavno odlažete mogu se završiti. Obratite pažnju na detalje, posebno u oblasti finansija. Proverite stanje na svom računu i čuvajte se nepredviđenih troškova i malverzacija. Na vidiku su promene na poslu i sjajne prilike za unapređenje. Osetljivi ste i skloni da se uznemiravate bez razloga.

Broj 8

U ovom mesecu ćete doživeti uspeh pod uslovom da budete dobro organizovani, pouzdani i obratite veliku pažnju na detalje. Poštovanje, priznanje i finansijska nagrada dolaze onima koji su pažljivi i odgovorni. Usredsredite na karijeru i finansije i tražite ono što zaslužujete. U ovom periodu budite spremni za važne razgovore sa partnerom. Moguće je planiranje zajedničke budućnosti.

Broj 9

Jun je mesec u kome se bavite društvenim životom, porodicom, brakom, ljubavlju. Testira se vaša odgovornost, ali možete da očekujete i povećanje prihoda. U ljubavi vas očekuje period uživanja i lepih emocija. Devetke koje su same mogu sresti osobu koja će im se dopasti na neobičnom mestu. Ukoliko imate slična interesovanja, brzo će se pojaviti romantične varnice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading