Čuveni ruski astrolog Pavel Globa upozorio: Ovim znakovima se u naredna tri dana ne piše dobro
Shuterstoock

Neki horoskopski znakovi će se od poslednjeg dana maja, pa u naredna tri dana suočiti sa velikim problemima, ne samo na polju ljubavi, več i zdravlja, upozorio je čuveni ruski astrolog Pavel Globa. Evo koji su to znakovi u riziku...

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca u ovom periodu - od 31. maja do 6. juna - ne bi trebalo da preuzimaju a sebe nee veće poslovne obaveze. Prema astrologu, svi projekti će biti bez uspeha, bez obzira na to koliko su im idej dobre. Što se tiče zdravlja, preporuka je da se u ovom periodu nikako ne leče "na svoju ruku". Ako je potrebno, obavezno neka se jave lekaru jer u bliskoj budućnosti Blizancima mogu da počnu da smetaju glavobolje. Nepovoljan dan je 3. jun.

Rak

Rak bi trebalo da se malo osam u ovom periodu. Samo privremeno "samovanje" će ih zaštititi od ozbiljnih sukoba. Rakovi treba da budu oprezni i razboriti, da odmere svoje reči, a takođe da ne daju razloga drugima da tračare. Osim toga, pripadnicima ovog znaka se  savetuje da obave sveobuhvatan lekarski pregled. Ovo se posebno odnosi na one koji pate od srčanih bolesti ili vaskularnih patologija. Nepovoljan dan je 5. jun.

Devica

Za Device je ovo veoma težak period. Verovatno će se suočiti sa nizom optužbi voljene osobe. Međutim, poštenje, izdržljivost i pridržavanje principa biće najbolje oružje u takvom trenutku. Device bi trebalo da budu oprezne zbog povreda: postoji velika verovatnoća da se spotaknu i padnu iz vedra neba. Nepovoljan dan je 2. jun.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading