VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021: Stiže vreme sreće, snažnih emocija i velikih poslovnih uspeh
Shuterstoock

Ovan

Posao

Ovog meseca će vam sve ići lakše nego inače. Potrudite se da budete posvećeni i temeljni. Obaveze koje ste ostavljali za neki drugi period mogu da se nagomilaju i da vam to baš bude teško.

Ljubav

Što se ljubavi tiče, u prvoj polovini meseca ćete biti komunikativni i lako ćete se dogovoriti oko svega sa partnerom. U drugoj polovini meseca ćete biti veoma dobro raspoloženi i neće ništa teško da vam bude. Slobodni, komunikativna osoba može da vam se dopadne. Dajte sve od sebe da do kraja juna uplovite u neku novu vezu, dobar je period za to.

Zdravlje

Moguća je prehlada, bilo bi dobro da jačate imunitet.

Bik

Posao

Imate dosta obaveza, ali bi trebalo da podelite sve to na više delova. Mlađa ženska osoba može da vam bude od pomoći. Budite otvoreni za nove poslovne prilike u drugoj polovini meseca. Tada završavajte sve što ste započeli.

Ljubav

Veoma ste strastveni i skloni flertu. Ne sabotirajte sebe zbog previše obaveza, nego se posvetite osobi koja vam se dopada. Slobodni, pokušajte da upoznate neku osobu koja vam se dopada odavno, ali se ne vraćajte na stare priče.

Zdravlje

Odličan je period da započnete dijetu.

Shuterstoock

 

Blizanci

Posao

Što se posla tiče, u drugoj polovini meseca možete da osetite napredak i poboljšanje finansija. Svi vas podržavaju i nemate nikakve probleme. Od 11. juna trebalo bi da postoji mogućnost za proširenje poslovanja.

Ljubav

Imate utisak da je sve idealno što se tiče ljubavi. Ništa vam ne pada teško da uradite za voljenu osobu. Dajte sve od sebe da izdvojite više vremena za nju. Slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo.

Zdravlje

Odlično ćete se osećati ovog meseca.

Rak

Posao

Na poslu je sve idealno i baš onako kako ste planirali. Imajte u vidu da sve obaveze treba da završite do 23. juna. Od tad možete da imate manje finansijske poteškoće i zato budite oprezni sa kim sarađujete.

Ljubav

Što se ljubavi tiče, ako ste zauzeti možete da se vratite na neke stare probleme koji vas muče odavno. Najbolje bi bilo da to ipak sada i razrešite, iako su mogući rasprave. Slobodni, možete da uđete u vezu sa nekom osobom koju znate duže vreme, ali je bitno da se ne vraćate osobi sa kojom ste već bili u vezi.

Zdravlje

Bavite se sportom da ne biste bili napeti.

Shuterstoock

 

Lav

Posao

Na poslu može da dođe do manjih komplikacija, pa treba da budete spremni na to. Budite odgovorni i pazite na rokove. Potrudite se da ne napravite nikakvu grešku. Bićete nervozni u drugoj polovini meseca, ne dozvolite da to utiče na vaš rad.

Ljubav

Veoma ste strastveni i potrebna vam je pažnja partnera. Ukoliko partner ima neki problem ili vi, postavite se prijateljski, da biste došli do rešenja. Jako je bitno da, ako ste slobodni, preko prijatelja možete da upoznate neku novu osobu, a postoji mogućnost za to i preko interneta.

Zdravlje

Imaćete višak energije u drugoj polovini meseca. Odlično ćete da se osećate.

Devica

Posao

Vredni ste i agilni, niko ne može ništa da vam zameri. Fokusirajte se na obaveze koje mogu da izmaknu kontroli. Saradnici, ali i nadređeni mogu da primete koliko se trudite. Prve tri nedelje juna mogu da budu problematične. Pazite šta potpisujete i znajte da nije vreme za pregovore i dogovore.

Ljubav

Što se ljubavi tiče sve je idealno ako ste zauzeti. Imate mogućnost i da idete sa partnerom na neko kraće putovanje i iskoristite ovaj period za to. Budite iskreni ako vam nešto smeta. Slobodni, zatvoreni ste u sebe i niste svesni svojih vrednosti. Pustite osobu koja se trudi oko vas da vam priđe. Bićete romantični u drugoj polovini meseca.

Zdravlje

Moguć je problem sa cirkulacijom i manja nervoza.

Shuterstoock

 

Vaga

Posao

Dajte sve od sebe da se usredsredite na detalje. Pitajte kolege za pomoć ako nema druge opcije, ali se potrudite da sve što možete odradite sami, da ne bi došlo do zamerki. Kompromis je obavezan.

Ljubav

Što se ljubavi tiče, ako ste u vezi sve može da bude jako dobro ukoliko napravite balans između posla i privatnog života. Mislite gde možete da idete sa partnerom. Ne dozvolite da se partner oseća zapostavljeno zbog vaših obaveza. Ako ste slobodni, preko posla je moguće neko novo poznanstvo u drugoj polovini meseca. Bićete romantični i osetljivi.

Zdravlje

Jačajte imunitet i brinite više o svom izgledu. Preporuka je da vežbate.

Škorpija

Posao

Na poslu vam sve ide od ruke. Polako završavate sve obaveze iako vam je povećan obim posla. Vas to ne brine jer znate da ćete i finansije poboljšati na taj način. Moguća saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje. Izbegavajte saradnju sa nekom muškom osobom koja vam ne prija.

Ljubav

Veoma ste romantični i strastveni, ako ste slobodni ne brzajte sa ulaskom u neku neobaveznu vezu, ukoliko vam to nije cilj. Bolje imajte strpljenja, pa u drugoj polovini meseca možete da upoznate neku kvalitetnu osobu. Zauzeti, dajte svoj maksimum da ugodite voljenoj osobi. Pokažite koliko vam je stalo.

Zdravlje

Moguća je glavobolja i problemi sa pritiskom. Nemojte da se preforsirate na poslu.

Strelac

Posao

Dajte sve od sebe da ne otaljavate obaveze i budite tačni. Možda ćete ovog meseca imati previše obaveza, ali je jako važno da se potrudite da pokažete svoje kvalitete i tako će drugi da uvide vaš potencijal. Ovo će da bude jedan od uspešnijih perioda.

Ljubav

Veoma ste komunikativni i lako dolazite do novih poznanstava. Ukoliko se javljaju bivše ljubavi, na to potpuno zaboravite jer se ništa ne menja značajno. Potrudite se da u vezi poradite na komunikaciji i kad vam nije do toga. Ne može neko da zna šta vam smeta ako ne izgovorite. Skloni ste kompromisu.

Zdravlje

Imate višak energije i odlično se osećate.

Jarac

Posao

Ništa vam ne pada teško na poslu i završavate čak i ono za šta ste mislili da ne možete da uradite kako treba. Najbolje bi bilo da napravite plan za ceo mesec da biste bili sigurni da će sve da se odradi kako treba. Lako se dogovarate sa kolegama i sve vam ide od ruke.

Ljubav

Bićete veoma romantični ovog meseca. Vreme je za nove ljubavi, ako ste slobodni. Zauzeti bi trebalo da se potrude da ugode voljenoj osobi, a ne da samo analiziraju odnos.

Zdravlje

Mogući su problemi sa leđima. Posetite zubara preventivno.

Vodolija

Posao

Što se posla tiče sve vam ide od ruke i veoma ste zadovoljni. Nemate na šta da se požalite i to vas pomalo brine. Od druge nedelje juna bi trebalo da razmislite kome se proveravate na poslu i sa kim sarađujete, nemaju svi baš dobre namere.

Ljubav

Što se ljubavi tiče do kraja prve nedelje juna će sve biti u redu, ali su moguće rasprave od druge nedelje ovog meseca. Pazite da ne ulazite u velike rasprave. Ako ste slobodni u drugoj polovini meseca može da očekujete neko novo poznanstvo iznenada.

Zdravlje

Moguća je nervoza u drugoj polovini meseca.

Ribe

Posao

Nikako da dođete do dobrog rešenja na poslu jer imate utisak da vas niko ne shvata ozbiljno. Budite otvoreni za neku novu saradnju sa drugima ukoliko vam sadašnji saradnici nisu odgovarajući. Odlično se osećate povodom rada i tačno znate kako da sve uradite savršeno. Ne obraćajte previše pažnju na druge ljude.

Ljubav

U prvoj polovini meseca su mogući manji nesporazumi sa voljenom osobom, a u drugoj polovini meseca ćete biti romantični i sve će biti u redu. Slobodni, u prvoj polovini meseca možete da upoznate neku osobu na kraćem putu. U drugoj polovini juna možete da se zaljubite u neku osobu koja je slična vama.

Zdravlje

Mogući su problemi sa spavanjem.

Komentari (0)

Loading