Astrolozi otkrivaju kako privući novac, ali i pronaći pare koje od vas neko krije
Foto: Shutterstock

Ovan

Nikada neće dozvoliti da ga "tanak" novčanik spreči da potraži novu avanturu. Ovan ima veliki rizik za nagomilavanje dugova, i mora da radi na sebi kako bi sprečio da bude u neprijatnoj poziciji.

Bik

Vešti su Bikovi u stvaranju i čuvanju novca, tako da njihov problem nije u tome što ga imaju premalo, već koliko god da ga imaju, velikodušnost koja je sastavni deo njihovog karaktera će "prevagnuti" tako da se brzo s njim rastanu.

Blizanci

Najveći izazov za Blizance je "usporavanje", shvatanje činjenice da ne mora sve, odmah, sada. Zbog izražene društvenosti, Blizanci će često potrošiti sve iz novčanika kada su u dobrom društvu ili provodu, a onda će očajavati što nemaju novca.

Rak

Kao i Bik, Rak će dobro umeti da očuva novac do sledeće plate. Problem je što će ga čuvati "previše" dobro - za razliku od Blizanca, Rak će previše razmišljanja uložiti u planiranje nečega dugoročnog.

Lav

Znak koji najviše uživa u luksuzu i ne pita šta košta! Lav želi da živi na visokoj nozi, da uživa u "kraljevskom" životnom stilu, ali nekada, nažalost, nema novca da ga i plati.

Devica

Ovaj zemljani znak uglavnom pokreće želja za stabilnošću i sigurnošću. Retko ćete zateći Devicu kako nekontrolisano troši, ali kada se to dešava, "gora" je od svakog drugog znaka!

Vaga

Koliko god da zarađuje, Vaga voli da potroši novac na uživanje za sve oko sebe. Vaga će prva "skočiti" da uzme račun posle večere, i njena velikodušnost može biti iskorišćena od strane drugih ljudi.

Škorpija

Ima veoma jedinstven stav prema novcu. Škorpija će "danima" razmatrati da li je nešto previše, ili premalo vredno, i često će doneti pogrešan zaključak. Škorpije, naučite da pridajete manje vrednosti materijalnim stvarima, i da u tom procesu izbacite emocije.

Strelac

Kako se drugi ljudi osećaju kada se počešu negde gde ih svrbi, tako se Strelac oseća kada potroši novac. Nema većeg zadovoljstva! Strelac je hedonista, takođe je društven i platiće ceh za celo društvo, zbog čega može previše da troši.

Jarac

Promišljeni, pedantni Jarčevi odlično vode računa o svom finansijskom stanju. Jarac uvek zna koliko novca ima u novčaniku, na kartici ili bilo gde drugde. Žene rođene u ovom horoskopskom znaku, mogu da pronađu pare koje od njih neko krije ukoliko redovno, ali pomalo "njuškaju".

Vodolija

Uvek iskreno veruje da će se sve dobro završiti, i ponekad živi u budućnosti, a da nije ni "zavirila" u sadašnjost. Vodolije, budite pažljive u tom optimizmu, moguće je da vas upravo on koči.

Ribe

Imaju svoj sistem po kojem funkcionišu u svetu, svoja pravila, problem nastane kada se ona ne poklapaju sa realnošću. Da se pitaju Ribe, ne bi postojali ni vreme, ni novac, to su stvari koje samo opterećuju njihove misli.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading