KINESKI HOROSKOP JE PREZICNIJI Iz kolevke astroloških znanja stigla predviđanja za predstojeće leto
Foto: Shutterstock

Svake godine u kineskom kalendaru imamo priliku da iskusimo jednu od 12 životinja zodijaka kao lidera godine. 2021. godina, godina metalnog Bivola nagoveštava snažan povratak uticaju osnovnih vrednosti i autoritetu jasnih standarda.

Kao zemljani znak, Bivo odražava vreme za uzemljenje. Bivo se obično nalazi u dvanaestom mesecu u godini, poslednjem zimskom mesecu, pre početka proleća. Ovo je sezonsko vreme kada se oslanjamo na istrajnost naše osnovne izdržljivosti, umesto da iskazujemo vitalnost ili svestranost kretanja unapred.

Kod Bivola, nema vremena, ni interesa za rešenja koja potiču od inovacija i novih stvari. Naša najefikasnija prilagodljivost ove godine izraziće se kroz ono što je već isprobano, ispitano i istinito.

Dakle, 2021. godina metalnog Bivola biće stabilna i pouzdana, ali i prilično ozbiljna. Da bismo se obnovili i oporavili od reorganizacije koju smo iskusili u 2020. godini metalnog Pacova, moramo da razmislimo i moramo da nastavimo dalje.

Ukoliko smo radili svoj domaći zadatak tokom godine Pacova, otkrićemo ono što nam je najvažnije u životu. Pozivanje na ove vrednosti kao na konvenciju onoga što nas vodi kroz život, biće pristup koji je najlakše razumeti i prihvatiti ove godine.

Ali, kao i svake godine Bivola, metalni Bivo otkriva da ove potrebe nisu nešto što mi sami stvaramo, već vrsta poleta koji dobijamo. Odgovore ili stabilnost koju tražimo ne pronalazi se potencijalom budućnosti, već mudrošću prošlosti. Nasleđe, genetsko pamćenje i tradicija zauzimaju centralno mesto. Čak će se i pristupi koji se ove godine smatraju inovativnima, preformulisati u smislu koji podržava ili odražava prošlost.

Ono što je zaista sveže i inovativno moraće da sačeka do 2022. godine, godine Tigra. Modifikovana metalom, dostupna je i sinteza različitih perspektiva i pozadina. Istina je ono što povezuje. Metalni Bivo je vrhunac neumorne posvećenosti - to je Bivo koji je pažljiv i uviđajan, jer ima mnogo samopozdanja. Iako ova energija može delovati saosećajnom, ona nije emotivna. Bivo je toliko predusretljiv, jer je potpuno uveren da svi pripadaju istom. Neslaganje ili revolucija - sve što odbacuje puteve usaglašenosti i pripadnosti - nezamislivo je. Dakle, koliko god metalni Bivo mogao biti duboko ljubazan i velikodušan, on može biti podjednako krut i formalan. Pravila su pravila. Bez izuzetaka.

Ono što nas na kraju obaveštava o našim smernicama za ovu godinu su važne teme poput zakona, institucija i pravde. Tražite dozvolu, a ne oproštaj. Potreba za beskompromisnom odgovornošću neće nam dati puno prostora za vrdanje ove godine. Dakle, ovo će biti vredna godina za sve.

Naša najbolja opcija za pronalaženje zajedničkog jezika biće posao i porodica. Možda smo u svojim ključnim elementima čovečanstva sličniji nego što želimo da verujemo. Očekujte da će treći i četvrti mesec u godini postaviti velika pitanja o jednakosti i autoritetu. Šesti i sedmi mesec pružaju mogućnosti pomirenja ili obračuna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading