VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Mnoge stvari više neće biti iste, dosta znakova ima priliku da svoj život okrene na pravi put!
Shuterstoock

Ovan

Tokom naredne faze nemojte da očekujete preterano povoljna dešavanja na polju posla. Moguće je da ćete imati neke poteškoće i u ljubavi. Sumnjate u voljenu osobu i njenu iskrenost. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas manji problemi koji su vezani za psihu, sklonost ka depresiji, melanholiji, ali i za manjak energije.

Bik

Na polju posla bi vaše stanje trebalo da bude stabilno. Očekuje vas period u kojem ćete generalno biti zadovoljni okolnostima na ljubavnom planu. Moguće je i novo poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje, može da se kaže da se osećate dobro u svojoj koži i da nemate veće probleme na ovom planu.

Blizanci

Moguće je da ćete imati dosta nedoumica na polju posla, ali će vas faktor sreće poslužiti u tome da sve rešite. Na polju ljubavi vas očekuje poznanstvo na javnom mestu. Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni manjim problemima sa osetljivom kožom, kostima i zubima pa o tome povedite više računa.

Rak

Možete da očekujete period u kojem ćete biti nekako nervozni ili skloni tome da na poslovnom polju povlačite nesigurne poteze. Kada je u pitanju ljubav, imaćete probleme sa ljubomorom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni problemima sa nervnim sistemom kao i sa urogenitalnim traktom.

Lav

Pred vama je period u kojem ćete imati dosta sreće kada je u pitanju poslovno polje. Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni okolnostima na polju ljubavi takođe jer vam je partner posvećen. Na polju zdravlja vas očekuju manje poteškoće vezane za hormone, pa se o tome savetujte sa lekarom.

Devica

Imaćete mnogo posla tokom ove nedelje i bićete veoma usmereni na promene na tom polju. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza bez većih promena. Zdravlje vam je nestabilno prikazano pa je važno da povedete računa o sebi. Mogući su brojni psihosomatski problemi kao i tegobe sa varenjem.

Vaga

Pred vama je period u kojem ćete imati sreće na poslovnom polju. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas lepo slaganje sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas očekuje povoljna situacija. Dobra vam je faza da se reše neki problemi iz prošlosti. Prijaće vam i bavljenje sportom.

Škorpija

Imaćete mogućnost da na polju posla ostvarite svoje ciljeve. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza nesigurnosti i promena u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati manje probleme sa bešikom i donjim stomakom, a i grudni koš vam je osetljiv u ovom periodu.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Mnoge stvari više neće biti iste, dosta znakova ima priliku da svoj život okrene na pravi put!

Foto: EPA/ Peter Komka

 

Strelac

Možete da očekujete dobar period za kraća putovanja. Posao vam ide dobrim tokom. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete imati nova poznanstva. Na polju zdravlja biste mogli da imate neku prolaznu prehladu ili manje probleme sa sinusima. Povećajte unos vitamina kako biste ojačali svoj imunitet.

Jarac

Moguće je da vam neće biti lako da na poslovnom polju sada ostvarite stabilnost. Očekuje vas period u kojem ćete imati nejasnu komunikaciju i probleme sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja biste mogli da imate manje poteškoće vezane za grlo, sklonost ka upalama i infekcijama je naglašena.

Vodolija

Nećete uspeti da ostvarite sve što planirate vezano za posao, ali ćete imati manje poboljšanje finansija. Na polju ljubavi vas očekuje prilika da rešite probleme sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vam je ishrana glavni okidač za moguće probleme, pa se potrudite da više vodite računa o zdravim navikama.

Ribe

Izbegavajte bilo kakav poslovni rizik tokom ovog perioda. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke emotivne brige, promene i oscilacije raspoloženja. Na polju zdravlja ćete biti skloni problemima sa glavoboljom, očima, sinusima, niskim pritiskom pa maksimalno povedite računa o tome. Idite redovno do lekara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading