NIJE ZGOREG DA SE RASPITATE! Muškarci rođeni u ovim znakovima držaće vas kao "kap vode na dlanu"!
Foto: Shutterstock

Kada pronađe pravu osobu za sebe, druge žene jednostavno prestaju da postoje za njega. Kako biste znali šta precizno astrologija otkriva o vašem partneru, neophodno je uradili natalnukartu. Međutim, opšti uvid astrologa može otkriti koji muškarci su najverniji partneri, posvećeni ljubavi i spremni da vam pruže nežnost i podršku.

Muškarci rođeni u ovih 5 horoskopskih znakova su najodaniji u ljubavi:

Jarac

Muškarac Jarac poštuju sebe i svoje izbore. Vrlo su odani i cene svoje odnose. Za njih pošrovanje, vernost i ljubav nisu samo prazne reči. Uprkos izazovima, uvek će misliti na svoju partnerku. Za Jarčeve je posebno važno poštovanje i uvažavanje žene koja je pored njega, pa će se potruditi da je ne razočara.

Bik

Ako zaista postoji princ na belom konju iz bajke, onda je prema Zodijaku to muškarca rođen u znaku Bika. Predstavnici ovog zemaljanog elementa su upravo oni koji veruju u ljubav na prvi pogled, ali i ljubav do kraja života. Bikovi nisu samo pažljivi i brižni partneri, već i pojedinci koji ne žele da iznevere očekivanja partnerke.

Rak

Rakovi su vrlo romantični i emotivni, pa se nikada ne plaše da pokažu svoje emocije. Muškarcima ovog znaka porodične vrednosti su uvek na prvom mestu. Rakovi se rado brinu o deci, jer njima vlada Mesec, koji je odgovoran za roditeljske instinkte i povećanu osetljivost. Trudiće se da uvek udovolji svojoj partnerki. 

Devica

Devica je jedan od najracionalnijih i najprizemnijih znakova u horoskopu. Oni su selektivni, a prilikom izbora partnera često ih ne vodi srce, već um. I, kao što ste možda pretpostavili, isti pronicljivi um ukazuje im da preljuba ne dovodi do ničega dobrog. Važno im je da odnos bude čist i potpuno iskren.

Vodolija

Uprkos činjenici da vazdušni znaci posebno cene svoju slobodu, muškarac Vodolija nije sklon varanju.Važno mu je da sve radi iz srca, a isto očekuje i od druge strane. Od partnerke očekuje i da bude njegov životni saputnik i najbolji prijatelj. Kada pronađe pravu osobu za sebe, druge žene jednostavno prestaju da postoje za njega.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading