Kako kuvate? Evo šta horoskopski znak otkriva o vašim kulinarskim veštinama
Foto: Pixbay

Ovan

Kako voli da bude prvi u svemu tako i u kuhinji želi! Ovan svega čeka se dodtakne daje 100% sebe. Istina, ne voli puno da zalazi u kuhinju, ali kada se odluči to je obrok za pamćenje. Velika je verovatnoća da će spremiti laganiji obrok sa puno sezonskog povrća.

Bik

On je u kuhinji svoj na svome. On voli da uživa u svemu, pravi je hedonista a pogotovo akcenat baca na hranu tj pripremu hrane. On uvek ima inspiraciju za kuvanje. Obrok koji on spremi je sočan, zalogaji se tope u ustima i prijatelji jedva čekaju okupljanje kod njega.

Blizanci

Nisu bas zaljubljeni u kuvanje. Ali kada puste muziku koja ih ponese u počnu da kuvaju prave pravu čaroliju ukusa! Naravno pošto ništa ne vole sami da rade uvek je tu neko pored njih sa kim mogu da pričaju.

Rak

Raku je kuhinja drugi dom. On stalno kuva, voli da kuva , uživa da kuva i obrokom pokazuje ljubav. To je mesto oko kojeg se skuplja cela porodica. Sa puno ljubavi priprema obroke i ništa mu nije teško.

Lav

Nije ljubitelj kuhinje , ali voli luksuznu hranu. Zaista ćete ga retko videti u kuhinji. On će se pre potruditi da savšen obrok poruči iz luksuznog restorana. Kod njega u ishrani preovlađuje meso.

Kako kuvate? Evo šta horoskopski znak otkriva o vašim kulinarskim veštinama

Foto: Pixbay

 

 

Devica

Prefekcionista u svemu tako i u kuhinji. Ono što Devica naparavi je najsavršeniji obrok koji ste probali. Nema maštu za kuvanje ali zato će i najkomplikovaniji obrog u gram precizno da spremi.

Vaga

Zna da kuva i ima dara za kuvanje . Ali je stalno kao i za sve u životu na kalackalici. Da li spremiti nešto zdravo, da li nešto manje "zdravo" ili napraviti najukusniji kolač. Svakako čim donese odluku napravi savršenstvo.

Škorpija

To je mističan i magičan znak . Takvo je i njeno kuvanje. Nikada vam neće otkriti baš taj savršen začin koji njeno jelo čini neodoljivim. NJeno kuvanje je čista magija.

Jarac

Kao i sve što radi u životu pa tako i kuvanje radi sa redom, radom i disciplinom. Do najsitnijih detalja se pridržava recepta, sve meri u gram i kada posluži jelo taj ukus dugu ostaje u nepcima.

Vodolija

Očekujte najčudnovatije jelo na svetu. Ona meša sve ukuse ljuto, slatko, kiselo, ljuto. Kod nje se sve kombinuje i sve uvek bude savršeno ukusno. Uvek iznenadi ukućane najnovijom trpezom.

Ribe

I kada kuvaju ulažu emocije. NJihova klopa je esencija ljubavi i sočnog zalogaja. Vole da probaju nove recepte i neobičnu hranu. Jako dobro se snalaze u kuhnji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading