Ruski astrolog upozorio - Ova tri znaka na leto čekaju velike nevolje!
screenshoot/Youtube

Prema čuvenom ruskom astrologu Pavelu Globi, leto neće biti nimalo prijatno za tri znaka Zodijaka. Astrolog je upozorio - spremite se za probleme i nevolje!

Ribe

Rođeni u znaku Riba moraće da se suoče sa "surovom realnošću". Astrolog je savetovao da skinu ružičaste naočare i budu mnogo oprezniji, jer bi u suprotnom osobe koje ih okužuju mogle da iskoriste njihovu preteranu lakovernost. A otkrio je i kako da "prepoznaju" one koji im ne misle dobro. Prema Globi, Ribe bi trebalo da prekinu svaku komunikaciju sa osobama koji im se dodvoravaju i daju prazna obećanja. Istovremeno, bilo bi mudro da se drže ljudi koji su spremni da im saspu istinu u lice - to su iskreni prijatelji.

Jarac

Predstavnici ovog znaka suočiće se sa nizom razočarenja ovog leta. Svi napori koje su uložili da bi napredovali u karijeri pašće u vodu, upozorava astrolog. Neki Jarčevi će morati da se odluče na težak korak: da biraju između posla i ličnog života. Osim toga, pripadnici ovog znaka će uskoro saznati i neprijatnu istinu o voljenoj osobi.

Devica

Prvi mesec leta doneće probleme i Devicama. Moraće da biraju između rodbine i partnera. Štaviše, odluku će morati da donesu tako da nikoga ne uvrede. Astrolog Globa savetuje Device da nauče da se kontrolišu i da ne traže utehu u hrani i alkoholu. Ipak, postoji i dobra vest - situacija bi trebalo da se poboljša od jula.

Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading