HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU -  Škorpija i Rak započinju ljubavnu vezu koja obećava,  velike pobede očekuju ovaj znak
Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv period u ljubavi. Družićete se i upoznavati nove osobe, ali pazite - neki izbori mogu biti pogrešni.

KARIJERA: Iako vaše zasluge još uvek nisu u potpunosti izašle na videlo, ne odustajte od svojih snova. Nastavite da gradite budućnost. Budite strpljivi i sve će doći na svoje.

ZDRAVLJE: Manje brinite.

BIK

LJUBAV: U ljubavnoj vezi očekuje vas tolerancija, kao i rešavanje nekih starih nesporazuma. Budite hrabri i iskreni da kažete sve što mislite da je vredno menjati. Partner će poštovati takav stav.

KARIJERA: Očekuju vas povišeni troškovi. U karijeri ne možete baš da se lepo organizujete i uradite sve što ste osmislili.

ZDRAVLJE: Budite umereni u svemu.

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU -  Škorpija i Rak započinju ljubavnu vezu koja obećava,  velike pobede očekuju ovaj znak

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Imate velika očekivanja od partnera, ali zapitajte se da li dovoljno uzvraćate ljubavi. Tokom ove nedelje mnoge tajne i nezadovoljstva izlaze na videlo. Neophodna je promena.

KARIJERA: Očekuje vas dosta borbe za svoje ciljeve, ali iz pomoć vašeg znanja, pobeda je zaista moguća. Foksuirajte se na stečeno iskustvo. Studente očekuje bolji period.

ZDRAVLJE: Pazite koje granice prelazite.

RAK

LJUBAV: Ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Usamljene Rakove očekuju nove simpatije na poslu, a možda i početak veze. One u vezama prati mir i sklad.

KARIJERA: Period novih učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspješni. Imate sjajne ideje, aktivirajte se i realizujte sve što je trenutno moguće.

ZDRAVLJE: Izbegavajte konflikte.

LAV

LJUBAV: Uglavnom ćete igrati na kartu zavođenja, erotike i strasti. U ljubavnim vezama pojačava se erotska energija. Uživajte u ovimd anima, ali ne zatrpavajte probleme pod tepih.

KARIJERA: Vaši poslovi sada kreću jednim novim pravcem koji možda nije bio očekivan. Budite spremni za iznenađenje jer će vam ono doneti priliku za razvoj vaše vlastite kreativnosti.

ZDRAVLJE: Opustite se. Idite na kratko putovanje ili masažu.

DEVICA

LJUBAV: Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova. Zauzete Device pronalaze sa partnerom zajednički jezik i prave krupne planove za budućnost.

KARIJERA: Sve radite mirno i staloženo, ne obazirući se na prošlost. Velike pobede očekuju vaš znak Zodijaka ako iskoristite nedavno stečeno znanje.

ZDRAVLJE: Hranite se zdravije.

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU -  Škorpija i Rak započinju ljubavnu vezu koja obećava,  velike pobede očekuju ovaj znak

Foto: Shutterstock

 

VAGA

LJUBAV: Posao i društvo prijatelja odvas zahtevaju puno vremena, pa je moguće zanemarivanje partnera. Očekuju vas nesuglasice i nerazumevanje.

KARIJERA: Zabacićete udicu više nego što ste mislili da možete, ali nećete se baš lako snalaziti u novim vodama. Zatražite i prihvatite pomoć iskusnijih.

ZDRAVLJE: Pronađite balans između materijalnog i duhovnog.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ukoliko putujete, moguće je da pronađete novu ljubav. Ovo ne mora biti prolazna avantura, već šansa da započnete lepu romansu. U prvim danima ove nedelje, zauzete Škorpije očekuj e napetost, ali krajem sedmice pronalazite mir.

KARIJERA: Očekuje vas nova motivacija i sveže ideje. Vaša discipliniranost, predanost i energija donose uspeh. Pozitivno delujete na svoj tim.

ZDRAVLJE: Prijaće vam male promene navika.

STRELAC

LJUBAV: Upoznajete nove ljude, skloni ste flertu, ali vešetine komunikacije ove nedelje biće na udaru. Birajte pažljivo reči.

KARIJERA: Maštaćete o boljem poslu i napretku. Kada se vratite u realnost, pogledajte šta je to što treba da preduzmete kako bi se snovi ostvarili. Samo treba više strpljenja.

ZDRAVLJE: Pazite kako komunicirate sa ljudima - nepromišljeno možete povrediti nečija osećanja.

JARAC

LJUBAV: Svaki dan može vam se dogoditi nešto optimistično na polju ljubavi. Romantične zvezde su na vašoj strani.

KARIJERA: Moguć je veliki pritisak na poslu i prekoračenje rokova. Dajte sve od sebe i to će biti dovoljno. Ne brinite zbog stvari koje su van vaše kontrole.

ZDRAVLJE: Imajte mere u svemu.

VODOLIJA

LJUBAV: U vama vlada jaka borba između srca i razuma i tu morate pronaći balans. Srce zna šta je trenutno najbolje za našu sreću, ali razum odlučuje na duže staze. Pružite ljubav samo ljudima koji je zaista zaslužuju.

KARIJERA: Imaćete sjajnu energiju, motivacijui pokretač ste za realizovanje mnogih ideja. Izazovi su za vas samo prilika za samousavršavanje.

ZDRAVLJE: Više boravite na Suncu i u prirodi.

RIBE

LJUBAV: Ako ste u vezi, očekuje vas distanciranost i hladnoća - ne zanemarujte problem. Usamljene Ribe imaju priliku da se zaljube i dožive nešto novo. Prepustite se avanturi.

KARIJERA: Očekuje vas nepovoljan odnos sa nekim kolegama. Zaboravite na njihove komentare, već se fokusirajte isključivo na svoj posao.

ZDRAVLJE: Probajte da meditirate i vežbate jogu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

08.05.2021 12:02

Halo ljubavi pozuri,da ne cekamo do druge sedmice;)